Djävulens Hantlangare // Kao

Detta galna psyko är en av Alliansens största idoler. Det är viktigt att se vilken typ av människors åsikter som i realiteten styr oss alla. Man mår illa! :

Här är DEL ETT:

Här är DEL TVÅ:

26 svar till “Djävulens Hantlangare // Kao

  1. Sällsynt läskig snubbe det här! Strejk = Terrorism??? Det enda han egentligen bevisar är, för och främst att ett högt intellekt, nödvändigtvis inte hänger samman med ens människosyn är, sett ur ett humanistiskt perspektiv. Detta att han dock säger emot sig själv, en bit in i klippet, skulle ifs kunna tala om det motsatta förhållandet. Svårt att avfärda nån med idiotiska idéer till att dom är mindre begåvade. Viktigt att man håller isär det.

      • Visst har han en obehaglig framtoning…ja, men det är många som har den inställningen. Såna som han, alltså.

        Kao

      • Tyvärr är de verkliga. De flesta säger det inte rent ut, men har samma åsikter. Bara att läsa Fredrik Reinfelds ”Det sovande folket”, så fattar man. Den är indragen i alla bibliotek och bokhandlar men finns på nätet.

        Att hålla folket i strama tyglar är dock inte enbart högerns önskemål. Men ser man längre än till en sån här ruskig intervju, så hittar man återigen Illuminati, G20 och Bildderberggruppen.

      • Nej. Kan googla på det om inte du ger mej en länk. Men om jag får komma med en vild gissning: En kommission bestående av USA, Kina och Ryssland?

      • Tänkte skriva ett inlägg om just det, kommer alldeles om en liten stund. 🙂

      • Jag hade bara 30% rätt…och nu har jag läst artikeln i Fria Tider.

        En otäck samling gubbar i långa rader. Som vanligt finns Carl Bildt med. Han är med i allt som råder mot all tänkbar moral.
        Detta måste jag läsa mer om.

        Usch och fy.

        Kao

    • Bah! Det finns ingenting gott med det där spöket – eller denna onda demon. Ingenting sånt framkommer i intervjun. Inga förmildrande omständigheter, som att han är senil eller nåt. Han är högintelligent men läskig och farlig för vanligt folk. Att det ens finns såna som gillar det han säger – det säger lika mycket om hans fans som om honom själv. Men en sak är bra; han talar ärligt ur hjärtat vad han tycker och tänker. Sitt kolsvarta förbrända hjärta.

      Kao

      • Ingen tand för tunga där inte. Och vad jag menar är att han säger det Moderater inte vågar. Klokt folk förstår vad Moderaterna innerst inne vill när de lyssnar på fascisten.
        Det är det som är bra. Inget annat.

        Kram!
        /Skvitt

  2. Ping: Politik: Djävulens Hantlangare (repris) // Kao | kaos nya lya

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s