Sura Miner I Saudiarabien // Kao

Nu hoppas jag att Sverige inte faller till föga och att Margot Wallström inte gör  avbön för sina uttalanden, som skulle innebära ett svidande nederlag för vår trovärdighet. Den är redan ordentligt stött i kanten av ‘tvålen’ Carl Bildt och han representerar definitivt inte den svenska folkviljan. Precis som alliansregeringens nedmontering av den svenska välfärden fortsätter dock Carl Bildt sin personliga turne’ runt om i världen för att framhäva sin egen förträfflighet – och som en slags talesman för oss andra här i landet.

Kan ingen  få tyst på och ta bort karln???

Det finns dock flera länder som har stenålderstänk  och håller sina egna folk som gisslan. Dessa borde få samma besked.

Detta vill svenska folket, med undantag av de kapitalister och affärsmän som har sina business i sådana länder. De verkar ju knappast för Sveriges skull, men dock för sin egen.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20494414.ab

21 svar till “Sura Miner I Saudiarabien // Kao

 1. Det är just detta att han som medlem av Bilderberggruppen gör han så intressant internationell sett i vissa ögon i utrikespolitiska frågor. Men några moraliska betänkligheter kring den man som Saudiarabien skulle piskas för sin blogg skull, det har han uppenbarligen inte.

  • Helt rätt. Han har ingen moral alls, den karln. Han verkar bara i sitt eget och sina gelikars intresse och det har ingenting med Sveriges väl och ve att göra. Han har redan varit en pådrivande kraft att sabotera Sveriges välfärd, till fromma för honom själv och sina kapitalstarka vänner.

   Kao

   • Har du möjlighet att nu idag (20/3), kl.15.30 på TV2 att se ”Visselblåsaren – demokratins förkämpe?”.

    Tips: Se den i så fall.

    Kao

   • Tack för tipset. Ja du, vad är moral och vad är moral? Dessvärre tycker jag att ett så stort ämne som detta faktiskt är, det gör att det funkar inte, därför att det gör sig inte rättvisa att”bubbla” och diskutera det över en ”kafferast”. Men Dennis Töllborg, han som stod i mitten, pratade som man ändå fick ut lite behållning av programmet, Han som stod till höger om Dennis däremot tyckte jag nog var lite för svår.

   • Blev lite besviken på det ‘ofolkliga’ vis på vilket de pratade. Det gjorde nog att många människor inte fick någon behållning av programmet.

    Kao

   • Absolut. Just det här med facktermer blir lätt att man pratat över huvudet på folk. Aldrig förstått vad som är meningen med det. Vore det inte bättre då att man inbjuder och inkluderar till fler och givande samtal än att det ska hållas inom en snäv grupp? Detta som så ofta händer under intellektuella samtal är att man åstadkommer inget annat än att man exkluderar, man utesluter de som man inte tycker passar in i diskussionen. Det är trist.

   • Att prata sådär är att kokettera med en slags överlägsenhet. Mest ser man detta fenomen hos PK =(politiskt korrekta)-maffian. De som ska sätta någon slags standard för resten av folket. I kulturdebatten finns bara såna, bara högutbildade. Med feminismen är det samma sak. Det sitter en mängd högdjur i FI som definitivt inte representerar kvinnorna i Sverige i allmänhet. De har också ett sånt sätt att framföra sitt budskap. Nu har de visserligen Soraya Post, romska, som sitter i EU för FI. Men det räcker inte, anser jag. In med flera vanliga kvinnor i partiet så kommer de nog få flera röster i nästa val. 😉

   • Det finns människor som tror att de intellektuella också alltid är intelligenta, men det är fel. Att lära sej fikonspråk är inte så svårt. Att intelligenta inte heller alltid är intellektuella är också en sanning. Jag lutar åt att sälla mej till den senare gruppen, trots att jag är högutbildad 😉

    Kao

   • Just den här inbilskheten som du är inne på tycker jag själv är rent patetisk ärligt talat. Du liksom mig själv har säkert nån gång tittat på Tv-programmet: Snillen spekulerar. Kändes nästan ofrånkomligt att nämna det Tv-programmet här. 🙂 Phu! Det är så högtravande, men samtidigt är det svårt att inte le åt dom när dom sätter igång.

   • Du har helt rätt. Är det en klubb för inbördes beundran, kan jag undra ibland.
    ————–
    För att glädja dej kan jag rekommendera mitt senaste inlägg. Det är (min) humor, inte allvar.
    Från Göteborg.

    Ha en fin helg.
    Kao

   • …ett överlägset språk är ett slags förtryck, anser jag. Vem var det som sa: ”Tala med bönder på bönders vis och med lärde på latin”?

   • Detta ska du se, om du inte har sett det förr. Du som liksom jag är intresserad av människor. Har du 23 minuter över i ditt liv, så kolla:

 2. Vad svenska folket vill skiter makten totalt i. Det är kapitalet som styr i varje kapitalistiskt land. Varje regering i ett sådant land har bara en uppgift; att administrera det på för kapitalet bästa sätt. Det kan betyda vissa reformer som gynnar folket, men bara om det finns ett starkt tryck nedifrån för sådan reformer. Då kan de realiseras, inte för folks bästa utan för att kapitalisterna ska få lugn och ro att verka.

  Tyvärr förstår inte människor i gemen denna sak. Låt mig bara ta ett enda exempel som borde göra detta glasklart:
  Vi har en skola som är gratis upp till nionde klass. Inte för att någon regering tycker att det är viktigt att folket kan något utan för att kapitalet måste ha arbetskraft som duger något till. Och då är det bara de baskunskaper som kapitalet anser vara nödvändiga att arbetskraften har som står på schemat. Allt annat får man ta reda på själv. Därför finns det ingen som går ut nian med kunskap om hur kapitalisterna har blivit så rika eller varför det finns fattigdom i världen. Men läsa, skriva och räkna kan eleverna i de flesta fall. De har också fått en tillrättalagd, om en fragmentarisk,historisk baskunskap, samt lite om geografi, fysik och kemi. De har blivit den produkt som kapitalet behöver för att sköta deras business.

  Så snart det folkliga trycket minskar försämras åter villkoren för folket. Det är det som är en del av klasskampen, alltså det som borgarklassen påstår inte längre finns och absolut inte får läras ut i skolan! Det ligger ju i borgarklassens intresse att förneka den delen av verkligheten och mycket annat också av densamma.

  Kram!
  /Skvitt

   • Oh yeah, that’s right but wrong and not left!

    När jag var yngre ville jag slåss på barrikaderna. Ja, ta mig fan också med en kalasjnikov i handen om det vore nödvändigt.
    Men nu är jag för gammal. Snart dags att dö, tack och lov!

    Kram!
    /Skvitt

    Kram!
    /Skvitt

   • Äh, du ska inte dö, du lär överleva det mesta 😀

    Jag har varit med i vilda demonstrationer på särskilt 70-talet. När det är dags för den trimmade el-rullstolen kan jag vara med igen, med käppen i högsta hugg. Du också.

    Kram
    Kao

   • Ja, ska man dö snabbt så ska det ske som en kung på kåken – av en smarrig ärtsoppa, hahaha.

    Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s