Dagis För Herrefolket – De Hemliga Logerna // Kao

Sedan mer än 210 år har idel ädel adel, affärsmän och politiker frotterat sej med varandra i olika hemliga sällskap. Däribland Stora Sällskapet och Sällskapet i Stockholm och Bachelor Club i Göteborg. Man utövar mer eller mindre skumma ritualer och kvinnor är bannlysta. Är det farligt för demokratin eller är det bara barnsligt?

Bedöm själv….Artikeln är från 2009 men inget nytt har tillkommit. Det är liksom själva ide’n med ordenssällskapen. Naturligtvis är Carl Bildt medlem. Vem hade trott något annat?

http://www.expressen.se/nyheter/dokument/herrklubbar-och-hemliga-riter-lockar-maktiga-man/

17 svar till “Dagis För Herrefolket – De Hemliga Logerna // Kao

 1. Eftersom detta handlar om exklusivitet i dess mest absurda form, så har det inget som helst med demokrati att göra.

  • Just precis! Och vilka är det som bromsar verklig demokrati? Det är såna som sitter i just logerna och som också är medlemmar i The New World Order och Illuminatu och dylikt, som ej är till för vanligt folk att få insyn i. Vi får nöja oss med tvivelaktiga nöjesprogram och förprogammerade nyliberala reportrar som styr media. Usch!

   Kao

   • Gäller att försöka att hålla näsan över vattenytan så länge det går. Så länge vi andas…

   • Exakt.
    Att tänka positivt så mycket man förmår = se det som är gott och de människor som får oss att må bra. Och lämna resten därhän. Inte jobba oss blå för att få andra att ändra sej. Det gäller ALLT!

    En gammal arbetskamrat till mej blev våldtagen för ca 1 månad sen. De flesta gamla kompisar säger åt henne att ‘glömma att polisen gör något’. Glömma att det har hänt!!! Idiotiskt!

    Men hon har helt andra tankar och jag stöttar henne positivt till 100% och kommer ställa upp med vad jag vet, som vittne till det JAG såg, i en eventuell rättegång. Gärningsmannen skulle aldrig kunna skrämma mej till tystnad.

    Så: spar på de goda och avveckla de som får dej att må dåligt.

    Kao

   • Den styrande klicken bromsar demokrati eftersom med demokrati kan ingen klick styra. Enkelt, så klart. Och i ett klassamhälle är det alltid en klick som styr och får en majoritet att jobba åt dem. Alla som lönearbetar gör det åt företag som ägs av kapitalister, såvida de inte arbetar inom offentliga sektorn.

    Det är dessa kapitalister som utgör överheten och makten i samhället. Det är de som dikterar politiken i stort. Politikerna kan bara bestämma om småsaker, såsom till exempel dagisavgifter. Ett bra exempel är ju senaste utspelet från Fp att äldre ska beredas hemlagad mat.

    Kapitalisterna är en minoritet. Och ska de styra, vilket de ju gör, så är det minoriteten som styr. Varför fattar då inte folk att vi lever i en diktatur? Jo för de sätter likhetstecken mellan att få välja mellan olika partier och demokrati! Så djävla indoktrinerade är de flesta.

    Demokrati har inget som helst med parlamentarism och flerparti att göra. Demokrati handlar bara om att makten ligger hos folket och om makten verkligen ligger hos folket så inte fan tillåter folket att några skor sig på deras arbete! Tänk så svårt nästan alla har att fatta detta enkla förhållande! Jag har svårt att fatta att det finns så många puckon.

    Kram!
    /Skvitt

   • Tror inte folk över lag är puckon. De orkar inte se verkligheten, helt enkelt. Men hade de gjort det så hade mycket gått att ändra på rena folkviljan och partier som SD hade inte haft en chans.

    Nu när den ultrablå högerskatan Ebba Bush Thor ska ta över ledningen i KD så kommer det inte dröja länge innan de lierar sej med SD. Det är jag övertygad om.

    Kram
    Kao

   • Men vill man inte se sitt eget bästa så är man pucko. Det betyder inte att man är pucko rakt av, bara partiellt pucko. 🙂

    En sådan allians är fullt tänkbar.

    Kram!
    /Skvitt

   • Visst. Folk vet inte vad deras bästa är, många gånger. De kan inte se förbi en ytlig fråga i ett enfrågesparti. Vad sen SD har mer att erbjuda dem verkar egalt. Kan man inte sin historia så kan man heller inte se fällorna, det farliga hos ett sånt parti.

    Kram
    Kao

   • Det är just ointresse, som du skriver. ”Orkar inte engagera mej”, är en vanlig ursäkt hos svenskarna. ”Det händer inte mej”, är en annan. Sen, när shit verkligen happens – då säger de att de inte hade en aaaning.

    Kao

   • Jag också. Folk tycker bara jag är jobbig när jag pratar politik, men då har de inte fattat att ALLT är politik. Utom möjligtvis sex och kärlek.

    Kram
    Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s