Projekt MKUltra // Kao

Projekt MKUltra är en av de s.k konspirationsteorier som senare visat sej stämma , bevisats vara sanna. Det finns fler, men detta pågick under 1950-talet, då man experimenterade med helt ovetande amerikanska soldater. Bland annat ingick experiment då dessa fick LSD och andra kemiska substanser.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Project_MKUltra

Annonser

33 svar till “Projekt MKUltra // Kao

 1. Förhoppningsvis kommer någon gång i framtiden också ett erkännande att amerikansk underrättelsetjänst låg bakom attackerna elfte september 2001. Men vi får nog vänta tills det har gått en sisådär 50-75 år.

  Det är ju många som har lagt fram starka bevis för att särskilt WTC 7 sprängdes. Intressant är att från officiellt håll tiger man om det. Man låtsas som att den kritik som finns inte finns. Man går inte i svaromål en endaste gång. Inte ens media vill göra något med de fakta som faktiskt finns. Tänk vilket scoop! Men ingen vågar. Media är ju inte oberoende, fast de påstår det.

  Men även WTC 1 och 2 sprängdes.

  Kram!
  /Skvitt

  • Just WTC-historien och palmemordet är teorier jag tror kommer visa sej vara sanna. Men det krävs ju att någon lättar på sitt dåliga samvete (om de ens har något samvete) på sin dödsbädd eller i sina memoarer. Det krävs nog en läcka för att det ska läggas på bordet och komma ut till allmänheten.

   Tack för länkarna.

   Kram
   Kao

   • När det gäller 11/9-attackerna borde det räcka med att amerikanska staten fick svara på vissa frågor. Gärna efter att ha sett denna video:

    Vad skulle de säga?
    Sen skulle de ju kunna få svara på frågor om ekonomisk art. T.ex. mångmiljonaffärer av optioner avseende bolag inhyrda i WTC eller med direkt anknytning till sådana, plus United Airlines och American Airlines veckan före. Och varför FBI inte fick utreda dem.
    Vad skulle de säga?
    En annan sak de borde få frågor kring är ju att efter Sovjets fall sa man att nästa krig är kriget mot terrorismen, vilket kanske inte tar slut i vår livstid! Och så kom attacker som passade som hand i handske och hela Amerikas befolkning tyckte plötsligt att ett krig var nödvändigt just där som USA helst ville ha det, alltså där oljan finns!
    Och varför spred man ut att Saddam hade massförstörelsevapen när man faktiskt visste att det var lögn?
    Vad skulle de säga?

    Till sist:
    Nu finns mera terrorism än då eftersom kriget mot terrorism snarare är kriget för att skapa terrorism!
    Vad skulle de säga om det?

    Kram!
    /Skvitt

   • Det är givetvis intressant för USA:s vapenmaffia att krig hela tiden pågår, så de får avkastning för sina ‘produkter’. Det står helt klart att det är USA själva som hetsat fram stämningar i främst Mellanöstern, som lett till den terrorism vi ser idag. Och självklart genom sprängningen av WTC-tornen. (Varför hittades t.ex inte en enda del av de 2 s.k planen som kraschade in i tornen?) Och det verkar bara vara brandmän och poliser som omkom i attentatet. Minns att det visades en lista med namn och ansikten på omkomna, men den visade sej senare vara felaktig. Det är inte svårt att göra en lista med namn och bilder, särskilt inte i USA där de inte har samma kontrollsystem över alla sina medborgare som vi har här, med bara 9 miljoner.
    ——-
    Att Irak inte hade massförstörelsevapen bekräftades för mycket länge sen. Svensken Hans Blix var någon slags ledare för kommissionen som sökte i Irak, men hans bekräftande var inte populärt och man brydde sej inte alls om vad kommissionen kom fram till, eftersom det inte gynnade Bush och alla ekonomiska intressen runt honom. Bland annat vapen- och oljeindustrin. Är det några som är terrorister så är det USA själva påhejade av Mossad.

    Kram
    Kao

   • Jag håller givetvis med dig i allt detta. Jag kan komplettera med att det fanns inga som helst bevis på massförstörelsevapen någonsin. Det har man blivit så illa tvungen att erkänna från amerikanskt håll. En hel värld tycks tycka att det är tillräckligt för att ändå försvara den amerikanska lögnen i och med att USA säger att de TRODDE att det fanns det.
    Eftersom man kan få tro vad som helst tycker jag inte det duger. Men vad ska omvärlden göra när USA har blivit så groteskt militariserat att de kan göra som de vill.
    Nu är de ju på väg att starta storkrig mot Ryssland!
    Men Kina och Ryssland börjar bli vänner, så USA måste så split mellan dessa länder för att våga sig på kriget. Under tiden pågår försök att isolera och destabilisera Ryssland. EU sluter glatt upp utan att inse att EU blir nästa offer för USA:s planer på total världsdominans.

    Det mest sannolika är dock att USA faller på eget grepp och kollapsar ekonomiskt. Tecknen finns redan på en sådan förestående kollaps.

    Kram!
    /Skvitt

   • Det är riktigt. Hans Blix försvann ut i skuggorna efter att ha sagt sanningen om Iraks massförstörelsevapen, som ju inte existerade.
    ———–
    Den aggression mot Ryssland (och i förlängningen mot oss själva) som nu pågår är otrevlig och ytterst farlig.
    ——–
    Helt klart kommer USA snart kollapsa ekonomiskt och det blir ännu en anledning för dem att få herraväldet över EU och starta ännu ett krig.

    Kao

    Kram
    Kao

   • Hmmm, ja. Så bra för oss, då. Men jag har en dotter som jag inte vill ska behöva uppleva krig…

    Kram
    Kao

   • Jag vet det. Men hon är ung och säkert fly till något land i Afrika där man kanske inte drabbas av bombanfall. Det blir en omvänd flyktingström, kanske 🙂

    Kram!
    /Skvitt

   • Nämenfy! Jag måste alltså därför leva MYCKET längre än normalt och det vill jag ju inte.

    Kao

   • Det som förskräcker mest, det som han som talar om i videon jag lade in (efter ca 6:30) är att han är övertygad om att Mossad ligger bakom och han har mycket bra förklaring till det.

    Mossad är världens farligaste underrättelsetjänst!

    kao

   • Över 900 räddningsarbetare ( brandmän och poliser) har dött mycket unga sen 9/11. Av cancer. Flertalet av dem var i 40-årsåldern…..

    Kao

   • Sen kan man ju undra om en del av dem har gått ut med sanningen och därför mördats. Spekulation, javisst!

    /Skvitt

   • Jo, det är ju vad man tror. Eller vet, rättare sagt. Du kan bl.a kolla de märkliga olyckor som hänt flera av dem i den video jag skickade dej. Inte minst rivningsexperten som telefonintervjuas i videon och sen dör i en riggad bilkrasch strax efter.

    Kram
    Kao

   • Det såg jag i någon annan video.
    Många av dem har också dött av byggdamm de inandades när de jobbade vid Ground Zero.

    Kao

   • Och en del räddningsarbetare dog när skraporna föll.
    Död är alltid död och riktigt sorgligt. Men när folk mördas på grund av något de vet och som inte ska komma fram, då är det fördjävligt.

    /Skvitt

   • Sanningen kommer att visa sej. Nån gång i framtiden.

    Det är som med estoniautredningen. Fakta kommer läggas fram 40 (eller om det var 50) år efter katastrofen…

    Kao

   • Jo, jag skrev väl nåt i den stilen i en av mina kommentarer. Nu ska jag publicera ett skitkort inlägg.

    Kram!
    /Skvitt

   • Det är redan klart och det blev ännu ett som är ännu kortare och snart kommer ett till som är kort.

    Kram!
    /Skvitt

   • Det är, som sagt, lättare att läsa några korta inlägg i.st.f ett jättelångt. I alla fall för mej, som är så glömsk att jag inte minns vad som stod i början när jag närmar mej slutet, och tvingas scrolla upp och ner.

    Begynnade demens?

    Kram
    Kao

   • Nej, men jag tycker som du. Det är bara det att ibland vill jag säga så mycket och då blir det långt.
    Nu utlovade jag ju ännu ett kort inlägg, men det blev lite längre än tänkt innan jag var klar. 😦

    Hoppas du läser det ändå.

    /Skvitt

  • Om du lyssnar i slutet på videon jag skickade angående WTC, så är han som talar övertygad om att även Mossad har med sprängningarna av tornen att göra.

   • Jo, där framgick det ju tydligt. Just den videon har jag inte sett. Annars har jag nog sett det mesta. Men det kommer ju fortfarande nya videor. Folk ger aldrig upp förrän sanningen kommer fram. Det är lika med JFK och Palme, mfl.

    Kram!
    /Skvitt

   • Men det var ju själva…. 😦
    Den där de talar holländska och det översatts till engelska?

    Nu måste jag rensa bort meningslösa kommentarer och missförstånd från mej själv.

    Kram
    Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s