Orsaken Till Mellanösternkrisen Och Flyktingkatastrofen // Kao

Det är helt och hållet USA:s fel att det ser ut så här idag. De länder i Mellanöstern som är USA:s allierade är Saudiarabien, Israel, Kuwait, Förenade Arabemiraten, Jordanien, Libanon och Oman. Därifrån har vi heller aldrig hört något av terrordåd av IS. Märkligt va?

…..och allt startade med det fejkade terrordådet på World Trade Center…..2001-09-11. Det gick inte alls till så som man sa. (Kan återkomma om det).Men det var då, två år senare som man invaderade Irak och där startade alltihop. Där skapades IS, Boko Haram och andra tickande bomber när man öppnade Pandoras box efter den Arabiska Våren.

Därefter har hela Mellanöstern hamnat i krig och terror och detta är en lång och svår väg i orsak och verkan. Man har krossat helt fungerande stater, lika moderna, utvecklade  länder som Sverige(t.ex Syrien och Irak)..

Till och med Anders Borg (M) uttalade sej i en videosnutt från en amerikansk föreläsning han höll i så här: ”You start the wars and we get the refugees”. Han är inte den enda som uttalat sej så. Även Hillary Clinton och Barack Obama har sagt detta: ”We created IS and Boko Haram”. Det är ju skönt att slippa krigets konsekvenser på sin egen bakgård…..

Vill du ha videona med deras uttalanden så ska jag leta upp dem. Annars kan du hitta det mesta materialet som bevisar nedanstående tes hos http://www.eaqhan.wordpress.com Det är hög tid att sanningen om krisen i Mellanöstern och flyktingkatastrofen kommer fram, men svensk media är förhindrade att uttala sej. Man kan ju undra varför…hmmm.

USA och deras allierade är de som har skapat eländet vi ser nu. Allt handlar om olja och politik – och då är vissa beredda att gå precis hur långt som helst för att ta del av det. Eller rättare sagt: sätta in lydregimer i dessa  länder och stjäla deras olja och andra naturtillgångar, lägger länderna i ruiner och vandra själva skrattande hela vägen till banken. Som man samarbetar med. Är springpojkar åt.

Annonser

23 svar till “Orsaken Till Mellanösternkrisen Och Flyktingkatastrofen // Kao

  • Läste det och svarade i det inlägget 😉
   Enkelt att göra så här för att få opinionen med sej. Och få dem att tro på det otänkbara.
   Kram
   Kao

   • Nej, verkligen inte. Och det har inget med utbildningsnivå att göra. Möjligen så att folk är mera kritiska ju längre ned de står i samhället. Jag har en känsla av att det är så.

    Kram!
    /Skvitt

   • Ja. Dessa människor är ju lättast att påverka med falsk propaganda. De orkar inte bry sej.
    ————-
    Detta är en video som du säkert kommer ha nytta av.

    Kolla här:

   • Tack! Den var ju kort och tydlig. Hon bekräftar vad jag ju vet och påstår och har sagt sedan länge. Bara den som har glömt historien kan känna det som att detta är något nytt.

    Kram!
    /Skvitt

   • Helt sant.

    När t.o.m vissa amerikanska politiker tar bladet från munnen måste man ju lyssna. För varför skulle annars Hillary Clinton ha intresse av att sänka ett system där hon själv är involverad? Hon har kanske några hjärnceller kvar, trots allt. Det blir nog hennes fall vid nästa valcirkus i USA.

    Vissa vill ju t.o.m ha en sån pajas som Trump som president, för de tror att hans gafflande är nån slags sanning. Han liknar ganska mycket (SD) här hemma.

   • Det är inte många amerikaner, skulle jag tro, som har sett det här. En undersökning (jag saknar tyvärr källa) visade att få amerikaner följer nyheterna!
    Men sen är det också så att hon inte tillstår att man fortfarande stödjer terroristerna i dag.

    Kram!
    /Skvitt

  • Ska erkänna att jag själv tar media på orden då jag först läser rubrikerna. Men sen tar jag mej en funderare.Är ämnet tillräckligt intressant letar jag upp andra skribenter på nätet och jämför. Sen försöker jag tänka själv. Om det låter rimligt eller ej… 😉

   Kao

  • Visst. Är det någon som vill ha världsherravälde så är det just USA. Framförallt vill de ha olja och andra naturtillgångar. För att få det startar de krig och skyller på att de vill ‘befria kvinnan’ (som i Afghanistan) eller ‘demokratisera landet’. Det är bara skitsnack. Själva har de en stor smutsig bakgård de borde ta hand om först.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s