14 svar till “Jimmie Åkezzon Som Barn // Kao

  • OBS OBS!!! Missa inte ”Nya Efterlyst” kl.21.00 ikväll 21/10 på tv 8 om förortsgangsters som invaderat västra förorterna i Sthlm. Handlar om 200-300 snorvalpar som förpestar tillvaron för alla andra som bor där!!!

   • Ja gör det. Det som är värst med själva programmet är den kvinnliga programledaren. Dels verkar hon halvt hysterisk, viftar som en besatt med händerna och klapprar med sina långa naglar, dels pratar hon med östermalms-”iiii” och ”yyyy”, vilket allt fler yngre börjar göra här i stan. Jag får ont i tungan av att lyssna på såna personer 😦

    Kram
    Kao

   • Jämfört med det gamla Efterlyst så är det nya en ren katastrof. Synd faktiskt för det gamla var bra och intressant.

    Kram!
    /Skvitt

   • De gör väl så gott de kan, utifrån sina förutsättningar. Men plocka bort kvinnan.

    Fattar du vad jag menar med ‘talfelet’?

    Kram
    Kao

   • Inte???
    Jag bryr mej inte mycket om saker och ting, men gillar inte att vanliga arbetartjejer och killar ska ta efter överklassens man’er!
    Kanske det inte märks så mycket i din stad, men här i stan är förändringarna oerhört tydliga och det låter illa. I.a.f i mina öron.

    Varför ska arbetartjejer härma överklassens barn att tala?

    Kao

    Kao

   • Tillhör man arbetarklassen ska man självklart vara stolt över det. Kanske är det så att dessa du talar om istället känner skam. Det är ju i så fall fruktansvärt. Kan det vara något att identifiera sig med parasiter när man själv är parasiterad? Här behövs klassupplysning!

    Kram!
    /Skvitt

   • Klassupplysning behövs ofta. För många av de nya iarna. Tror inte det handlar om klasskam, däremot att de tror att det låter lite ‘tjusigare’ att ia.

    Kao

   • Jag är helt övertygad om att det måste handla om en total okunskap om klassamhället och deras egen plats i detta samhälle.

    /Skvitt

  • Ja usch! Det är fruktansvärt jobbigt läge. Politikerna måste sluta skaffa egna poäng och ägna sej åt verkligheten, som i dagsläget är ohållbart.

   Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s