Sektledaren Hans ”Jungfrur” Och Föräldrar Som Ger Bort Sina Barn // Kao

Bildresultat för shepards camp victor barnard

Religionsfriheten  i all sin ära. Det är ju en av våra demokratiska rättigheter.. Här i Sverige har vi kanske rätt  bra koll. Vill vi väl tro. Men har vi det? Vi har även  sekter här i Sverige, som vi inte har koll på. Vad händer med barnen där?

———

Victor Bernard, sektledare för ”Shepards Camp” i Minnesota, USA: Ett uselt kräk som psykar andra att tro att han själv är en reinkarnation av Jesus Kristus(!!!) – och hans hjärntvättade följare tror honom. Föräldrarna till de unga kvinnorna (som var från 13 års ålder) gav bort  sina döttrar till detta kräk. Att idag säga att man ”inte visste någonting” är bullshit. Även om man själva levde under Bernards kontroll.

Jag vägrar tro att man, även under stark påverkan från en narcissistisk psykopat, inte kunde se vad som hände sina egna barn. Man VÄLJER att inte se. Det är vad manipulationen, hjärntvätten går ut på.

Här lite om Victor Bernard:

http://www.citypages.com/news/victor-barnard-sex-cult-charges-most-bizarre-allegations-6545930

Ikväll 20015-11-10 på TV-programmet Dr.Phil på 7an: ett mycket bra avsnitt om just Victor Bernard och hans psykiska, manipulativa  terrorvälde i Minnesota.

Ofta är jag inte alls ense med dr.Phil i hans åsikter om bland annat abort, samt hans republikanska åsikter som lyser fram och att man ständigt ska hålla ihop i familjer till vilket pris som helst, men ikväll var det ett mycket bra program med en ung kvinna som tagit sej ur sekten Shepards Camp, där hon var ”en av 10 jungfrur”  som Bernard utövade pedofili mot. Flickans  pappa är med i programmet, men skyller bara ifrån sej med att ”jag visste inte.. jag var själv manipulerad ” och så vidare. Det är ingen ursäkt! Klart att han visste. Även om han inte kunde göra något åt saken då han själv var psykad. Han försvarar bara sej själv i programmet. Inte det faktum att dottern, som sitter mittemot honom, mår jättedåligt  för att hennes pappa inte kan  ‘krypa till korset’ och be sin dotter om förlåtelse för det han utsatt henne för.

Men kräket Victor Bernard är skyldig till. mycket mer än så här. Han jagas nu och misstänks för ca 60  likadana brott som han utsatte de unga flickorna på Shepherds Camp för.

Just nu kan jag inte  hitta länken till programmet, men om du kollar på dagens (20014-11-10 kl. 19.00) http://www.sjuan.se/dr.phil kanske DU kan hitta det.

Skicka gärna länken till mej i så fall, så jag kan lägga in den här.

4 svar till “Sektledaren Hans ”Jungfrur” Och Föräldrar Som Ger Bort Sina Barn // Kao

 1. Den makt sådana här sektledare har över sina offer är obegriplig, men helt klart är de utan överdrift mästare på manipulation. Offren är säkert också speciellt lättmanipulerade. Det kan säkert också förekomma både hot och våld för att maktstrukturen ska upprätthållas. Några andra förklaringar kan jag inte komma på.

  Kram!
  /Skvitt

  • Jag kan inte heller komma på någon annan förklaring. Hot och våld, ja. Det är EN sak. Men att ge bort sin 13-åriga dotter i ett harem av flera unga tjejer till en sektledare som påstår sej vara en reinkarnation av Jesus borde ha fått några klockor att ringa i pappans skalle. Kan jag tycka. Visserligen är trycket hårt och inte minst manipulationen på medlemmarna, men inte ens denna borde fått en förälder i en sekt att tappa hjärnan fullständigt. Jag menar: pappan hade ju själv läst Bibeln och var troende. Han måste insett att något var helt fel. Men han valde att tro på det av sektledaren totalt förvrängda budskapet.

   Förresten lär inte Jesus ens haft någon kvinna. 😉

   Kram
   Kao

   • Det visar bara hur lätt en del kan förledas. Vi ska alltså inte förvåna oss över att så många trodde på Hitler, eller att så många tror på Åkesson.
    En del är födda hjärndöda helt enkelt.

    Kram!
    /Skvitt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s