”Mördargroupies” // Kao

Ordet mördargroupies kommer från bland annat kriminalvården, men ger en bra bild av vilka de här kvinnorna är.

Återigen dyker minnet av vad jag läst och bloggat om tidigare – kvinnor som överöser även de vidrigaste mördare med brev och kärlek i fängelset – och till och med gifter sej med dessa.

https://kaobyterblogg.wordpress.com/2015/08/01/parafilier-hybristofili-kao/

Detta ruggiga fenomen slutar aldrig att förvåna mej. Varför gör kvinnorna    så här?  Här är en förklaring som ligger nära till hands, då den berättas av en kvinna som varit tillsammans och dessutom gift sej med ett par av landets värsta förbrytare.

Artikeln är från 2009 och just den här kvinnan var  döende i lungcancer när hon intervjuades. Hon skyller – som så många andra som har hamnat fel – på ‘taskig barndom’, men det är inte ett vettigt svar. Det finns åtskilliga kvinnor med dålig bakgrund som aldrig skulle komma på tanken att liera sej med den värsta sortens mördare. Tvärtom! Läs här hennes förklaring till sin fascination för ett par av landets värsta förbrytare:

http://www.expressen.se/nyheter/dokument/darfor-lockas-kvinnor-av-de-farliga-mannen/

Nu har den 80-årige massmördaren och galningen Charles Manson i USA gift sej med en 26-årig kvinna och riksäcklet Anders Eklund (Englas och Pernillas mördare) har en hel drös av kvinnor efter sej – som ‘älskar’ honom. Vill ha honom. Antingen för att ‘rädda’ – eller helt enkelt för att bli beskyddade av en farlig man. Undrar om någon kvinna ens såg åt honom tidigare; en fetlagd  pizzaglufsande porrslukande enstöring.

Finns det någon annan som har en annan förklaring på detta fenomen än det jag skrivit här och vad som står i mina länkar?

(Här Anders Eklund med beundrarinnor)

 

 

 

 

 

 

Annonser

7 svar till “”Mördargroupies” // Kao

  • Tror de har rätt. Dessutom: En kvinna kanske tror att hon ska bli ‘beskyddad’ av en stor stark fuling? Men i själva verket blir det tvärtom.

   Kao

 1. Alltså det där … Hur mycket man än försöker förstå sig på så begriper man det ändå inte. Kolla gärna in den film jag idag lagt ut, en riktig rysare. Hoppas nån kan tänka om nu.

  • Det är märkligt, visst. Outgrundliga äro Herrens vägar ;-).
   Men jag tror nog att förklaringen finns i inlägget och kommentarerna.
   ———–
   Ska kolla ditt inlägg.

   Kao

 2. Reblogga detta på Jag en kristen och kommenterade:
  Vem kan och hur är det möjligt att en kvinna kan bli förälskad i en man som,ex Anders Eklund som har gjort sig skyldig till de mest bestialiska mord?

 3. Ping: Kvinnor Med Hybristofili Och Deras Älskade Mördare // Kao | kaos nya lya

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s