Motvillig Nethanyahu, Som Vanligt Alltså // Kao

FN:s chef Ban-Ki-Mon verkar också ha tröttnat på israelernas annektering = med våld tagna –  mark som tillhör palestinierna. Sen gnäller Israel på att främst palestinska ungdomar kastar sten på dem. Men själva svarar de med eldvapen.

ÄNDÅ kan Netanyahu inte se att israelerna själva gör något fel. De går efter urgamla skrifter som säger att de har rätt till ett eget land. Skrifter som är ett par tusen år gamla!!! Alla judar kommer till Himmelriket (undrar varför) men alla andra dvs merparten av Jordens befolkning hamnar någon annanstans. (Man kan undra var…)

Vad krävs för att Netanyahu ska begripa någonting alls. Och Ban-Ki-Mon och FN är ena jäkla mesar som inte sätter en MYCKET hårdare press på Israel. Jan Eliasson borde varit chef för FN. Kanske det hade blivit bättre då?

Detta är en skandal som har pågått i 60 år nu och tycks aldrig ta slut. Fortfarande ska palestinierna lida för vad Hitler gjorde mot judarna under andra världskriget – och alla andra länder ska tydligen hålla med. För annars är de (vi)  judehatare. Herregud! Varför ska alla övriga folk förutom judarna själva behöva stå ut med denna dårskap?

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article22155222.ab

7 svar till “Motvillig Nethanyahu, Som Vanligt Alltså // Kao

  1. ”Varför ska alla övriga folk förutom judarna själva behöva stå ut med denna dårskap?” För att Hitler inte lyckades till 100%!

    Fast så får man ju inte säga så klart.
    Men hur kommer det sig att judar alltid har förföljts? Kan det vara något fel på alla andra i alla tider, eller kan det vara något fel på judarna själva?

    /Skvitt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s