Så Här Säger Statsministern // Kao

”- Nu har vi en väldigt tydlig inriktning, och vi har tydliga skiljelinjer i svensk politik. Vi tror på investeringar, de (högern) tror på nedskärningar. Jag tror på den svenska välfärdsmodellen, de vill montera ned välfärden. Jag tror på den svenska arbetsmarknadsmodellen med schyssta villkor och de tror på en otrygg arbetsmarknad. Där går skiljelinjerna, säger Stefan Löfven”.

Det är dags att de visar detta i handling, anser jag. Samt att man slutar vara så populistiska, för det slår bara tillbaks negativt på en själv. Velande och otydlighet är förödande för partiet och det visar sej ju i opinionsmätningarna.

2 svar till “Så Här Säger Statsministern // Kao

  1. Under 50-, 60- och 70-talet växte den offentliga sektorn. Arbetslösheten var nästan obefintlig. Det privata näringslivet gick som tåget.
    Vad vi behöver är alltså att åter igen låta den offentliga sektorn växa. Det är enda sättet att få ned arbetslösheten. Och när alla har jobb och tjänar pengar kan också tillverkningsindustrin få avsättning för produktionen, kunna växa och anställa. Det är väl bara att förklara detta för folk. I så fall täpper man till truten på allianspartierna och Sverigedemokraterna, samt få upp sina egna sympatisiffror.

    /Skvitt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s