Kvinnohat – Var Är De RIKTIGA Männen? // Kao

Kolla ”Uppdrag Granskning” från idag 2016-02-10 på 1:an.

Det är helt otroligt,i mina ögon, hur de svenska männen kan vara så tysta angående den terror som kvinnor här i landet behöver utstå i form av hat och hot från  både invandrare och högerextremister. Inte minst hoten mot de kvinnliga politikerna och journalisterna.

Varför är det så tyst från de RIKTIGA männen? De som ser oss kvinnor som jämlikar och vill vårt bästa.

När kvinnor drabbas av hat och hot ska de (vi) tydligen klara av eländet själva. Det är ytterst sällan någon man ställer upp i ilska till försvar. Varför?

Hallå! Var finns de RIKTIGA männen som värnar om den andra hälften av mänskligheten och kan se oss annat än som presumtiva sexobjekt, hatobjekt eller onaniobjekt?

De rabiata högerextremisterna är visserligen sura över att vi kvinnor utsätts för övergrepp, hot och hat från invandrargrupper. Men de är inte ett dugg bättre själva. De som hatar invandrare hatar oftast också kvinnor och tar alla tillfällen i akt för att hata och hota de kvinnor som de vet är starkare än de själva. Detta är ett faktum.

Jag lägger stort ansvar på bland annat PORREN. Men mest på de idioter till män som borde kunna tänka själva och först av allt komma till rätta med sej själva och sluta hata. Då främst kvinnor som har ett uns av makt.

När hörde man senast att en manlig politiker eller journalist hotades med sexuella övergrepp?

Annonser

6 svar till “Kvinnohat – Var Är De RIKTIGA Männen? // Kao

 1. Jag såg programmet och för mig var givetvis företeelsen inget nytt. Men det chockade mig hur mycket det oroar och skadar, hur mycket det kan påverka en kvinnas liv.

  Jag tror att även män utsätts för sådant här hat, men mot kvinnor är det kanske ännu råare och griper tag på ett värre sätt.

  Det är extremhögern som utför dessa hot- och hatbrott av politiska skäl. De vill tysta sina politiska motståndare. Om det då är kvinnor kommer också sexismen fram. Det är fegt och vittnar dessutom om avsaknad av argument. Håller man inte med politiskt, vilket ju inte är ett måste i ett fritt land, så ska man använda sakargument. Men dessa individer saknar sådana och då är det bättre, tycker de, med personangrepp och hot och det fungerar nog oftare än vad som kom fram i programmet. De som skrämts till tystnad vågar inte ställa upp helt enkelt. De är inte lika starka som de vi såg i Uppdrag granskning.

  Någon skrev i en debattartikel för en tid sedan om hotet mot demokratin och yttrandefriheten som dessa brott utgör. Det kan ha varit i AB och kanske för ett år sedan. Jag vet inte om du läste den. Kanske du rent av kan hitta den. Det var en bra artikel och den var skriven av en man</em<!!!

  De här svinen är inte ute efter demokrati och inte heller ute efter yttrandefrihet. Straffen måste skärpas för att samhället ska markera att det är allvarliga brott som hotar våra grundläggande rättigheter. Det är egentligen precis samma typ av brott som är så vanliga i vissa sydamerikanska och mellanamerikanska länder där man mördar journalister som avslöjar knarkmaffian och dess kontakter med korrupta politiker, tjänstemän och poliser. Brotten avser att tysta kritiker och det fria ordet.

  Kram!
  /Skvitt

  • Tack för din fina och innehållsrika kommentar. Om ändå alla män vore som du.
   Igår var jag och en väninna ute på krogen på sena eftermiddagen. Alla kvinnor satt på ena sidan av lokalen, bl.a vi två, som av en slump(?). På den andra sidan lokalen satt karlarna och fyllebrölade – och en enda kvinna. Kunde inte undgå att höra hur den ena karln sa till en annan – angående kvinnan som satt vid deras bord: ”Du har ju halva inne, fortsätt så”. Så förbannat oförskämt mot kvinnan. Och så skrattade alla karlarna. Höhöhö!

   Sen undrar de varför de tillhör skaran av män som aldrig får en kvinna. Idioter!
   Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s