Eugen DeKock Och Mordet På Olof Palme // Kao

Bildresultat för eugene de kock(Eugen DeKock. Bild: Google)

Jag har i många år varit säker på vem JAG tror höll i vapnet som mördade Olof Palme och vad motivet var = en sammansvärjning där den vita apartheidregimen i Sydafrika och svenska högdjur med blanka knappar stod i centrum. Eugen DeKock liknar den s.k ”fantombilden” mer än någon annan person som offentliggjorts i utredningen. Det finns många teorier, men jag har alltså fastnat för denna variant av  skälen som följer i länken nedan. Men även långt innan 2005.

Läs här om Eugen DeKock i artikeln från 2015. Han var i Stockholm vid tiden för mordet och fångades på bild då han, ett par timmar efter mordet, var på väg att gå ombord på ett flyg på Arlanda med destination Sydafrika.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20615623.ab

 

 

31 svar till “Eugen DeKock Och Mordet På Olof Palme // Kao

  • Tror man kommer nära sanningen om man tar itu med Eugen DeKock, som lever i allra högsta välmåga i Sydafrika idag. Ett tag bodde han dock i Ciskei (som är likt det liknande f.d Transvaal politiskt,) de ns.k ”hemländerna”, men som aldrig har fungerat. Givetvis! Titta här:

   https://sv.wikipedia.org/wiki/Ciskei

   kao

   • Frågan är ju då varför man inte gör det. Det kan inte vara känsligt längre. Däremot är det fortfarande känsligt om det är polisen som har utfört det på höga militärers order. En sådan sak får nog inte komma fram innan det har gått hundra år.

    Kram!
    /Skvitt

   • Arkiv ska öppnas för offentligheten mycket tidigare än så, enligt offentlighetsprincipen (förutom sjukhusjournaler). Efter Estoniakatastrofen nämnde man dock att det skulle ta 70 år innan arkiven blir tillgängliga. Bara DET är ju mystiskt. Finns det ingenting att dölja bör de öppnas så fort saken är utredd. Men i Sverige kan man inte hantera traumatiska händelser på ett adekvat sätt.

    Kao

   • Förr eller senare kommer det fram. Kanske någon lättar sina bördor på dödsbädden? Då menar jag INTE poliser och myndighetspersoner. Men kanske mördaren, om denna inte är en psykopat. Då kommer det aldrig fram

    Kao

   • De som stenhårt tror på C.P kanske inte är puckon, men de tar den lättaste utvägen. Förresten är det fel av statsministern att gå ut och säga att han tror det var C.P, eftersom C.P är friad i Hovrätten och därmed ska behandlas som oskyldig.
    Ska kolla länkarna.

    Kao

   • Ja, han fick kritik för det. Man menar att det kan kallas förtal. Och tycker jag också. Dessutom ska man inte tala illa om de döda.

    Kram!
    /Skvitt

   • Ska man inte tala illa om de döda?
    Varför inte, om det finns viktiga upplysningar att få från dem innan de dör, som kan hjälpa en massa andra?

    Kao

   • Inga-Britt Ahlenius blev mycket påhoppad för sina åsikter/insikter, men jag tycker hon hade rätt.

    Aftonbladetlänken hade jag redan läst. Nu verkar Lisbet Palme inte lika säker på sin sak som hon var då.

    Kao

   • Kanske inte så konstigt, men man måste visa henne respekt ändå. Hon förlorade ju trots alt sin make, vilken jag förmodar att hon älskade hela tiden.

    /Skvitt

 1. Men med tanke på illa detta har skötts redan från första början och fram till dags datum så, nää, ser det som en utopi att mordet på Olof Palme någonsin kommer att få en lösning. Frågan är om det ändå inte får räknas som mest absurt när Ted Gärdestad, av alla blev anklagad?

  • Det tror inte jag heller.
   Ted Gärdestad förhördes väl av någon outgrundlig anledning. Liksom tusentals andra, men aldrig rätt personer.
   Läste du artikeln i inlägget om Eugen DeKock och sydafrikaspåret?

   Kao

  • Skulle aldrig i mitt liv använda såna kanaler som Facebook och har heller aldrig gjort det.
   Synd att det inte går att kommentera på din nya blogg.
   Fixa det.
   Kao

   • Jo, du kan kommentera här också, klicka på dagens datum så kommer det upp kommentatorsfält

   • Dagens datum? Det har jag inte sett, men ska kolla i morgon.
    Vore det inte enklare om du skapade ett vanligt kommentarsfält?

    Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s