Liberalernas Ungdomsförbund Vill Ha ”Frihet” // Kao

….frihet att begå både incest och nekrofili, bara man frågar först(???!!!) Liberalernas Carl B Hamilton kallade personerna bakom förslagen för ‘puckon’ – och då blev det liv i luckan. För Hamiltons befogade utbrott lydde tydligen inte under begreppet ‘frihet‘. Yttrandefrihet.

Liberalernas frihetslängtan gäller för övrigt endast de som har pengar att köpa sej frihet. Frihet gäller inte för en fattigpensionär, en arbetslös eller ensamstående undersköterska med tre barn. Friheten att starta krig eller slå en för mej misshaglig person på käften? Får jag ta mej den, enligt LUF?

Se bilden i länken nedan, hur tecknaren Bonton tänker sej frihet för alla och vilka krav det kommer ställa på samhället och individen.

😉

http://www.bonton.se/?d=2016-02-25

Annonser

4 svar till “Liberalernas Ungdomsförbund Vill Ha ”Frihet” // Kao

  1. Klart man ska ha frihet! Total frihet att göra all! Klart man ska ha rätt att ta slavar om man har råd. Klart man ska ha rätt att ta ut allt som ligger i landets underjord utan att betala för det. Klart man ska ha rätt att censurera alla som protesterar! Alltså om man har pengar. Har man inga pengar ska man i givetvis inte ha någon frihet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s