Det Norska Riksäcklet Anders Behring Breivik // Kao

anders behring breivik i uniform

Idag 30/3-16 fick jag på Kulturnyheterna mej till livs att en författare är på gång att beskriva Anders Behring Breiviks personlighet i en kommande bok. Förutom att kalla honom ‘onorsk’ så kallar man honom även ‘omanlig’ – och hänvisar till bland annat hans stela kroppsspråk (bröstet ut, uppblåst inför fotograferingen, som antagligen är en selfie och med knutna nävar), hans leende  som är stelt och uppstyltat. Att han som 33-åring fortfarande bodde hemma hos mamma. Hans hemmasydda uniformer (typ småbarns hemmasydda stålmanskostymer) och meningslösa, intetsägande medaljer han köpte på någon loppis.

Att han vill framställa sej själv som en person av intresse.

Det måste vara smärtsamt för norska folket att en sån nolla ställde till med ett sånt rabalder och mördade så många människor.

18 svar till “Det Norska Riksäcklet Anders Behring Breivik // Kao

 1. Han är en lika stor nolla som han är farlig, och avgudad av svenska Sverigedemokrater, nazister, fascister och rasister (kaka söker maka).

  Kram!
  /Skvitt

  • Det gör han säkert också. Nu i fängelset. Han är så verklighetsfrämmande att han t.o.m gnäller över skitsaker. Men han har fortfarande inte begripit vad han faktiskt har gjort. Han är en klassisk narcissist och därmed empatibefriad, vilket även gör honom till psykopat. En s.k dubbeldiagnos. En riktigt, riktigt farlig person.
   Kao

   • Det finns nog en del. Men oftast galningar. Han är ingen galning direkt, men OND. En galning skulle aldrig klara av att planera i tio år för en sån sak som han gjorde.
    Kao

   • Va höll han på i 10 år herregud.. Och ond ja det är han verkligen såg i TV om rättegången nu där han kräver det ena efter det andra och hur han gjorde nazisthälsningen men ond är rätta ordet för honom usch..

   • Han nämner aldrig med ett ord det han själv har gjort. Skuldkänslor existerar inte hos honom. Han anser fortfarande att han gjorde det rätta.
    Kao

   • Det visar ju bara hur sjuk i huvudet han är.. Minns när hans far blev utfrågad i tv starks efter att det hade hänt då önskade pappan att sonen dött reportern frågade om det inte var en lite överdriven önskan pappan svarade nej han påstod sen att mamman förstört sonen men jag tror inte man kan påverka en människa på så sätt han är nog född sån..

   • Jag tror också att det är medfött att vara kapabel till att gå så långt som ABB gjorde. De flesta personlighetsstörningar brukar vara medfödda, men kan förstärkas/förvärras av en taskig barndom. AB är en klassisk narcissist och dessa brukar ha väldigt liten eller ingen empati alls = psykopat.
    Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s