Så Här Tycker Högern Fortfarande (kort video) // Kao

Det fullständiga förakt för vanliga människor som Högern har visar sej helt och öppet i den korta videointervjun som följer. På den tiden, då Reinfeldt fortfarande hade hår på huvudet, sa han saker som fick mej att baxna. Vad säger karln egentligen? Redan som 27-åring, då han just hade skrivit den s.k boken ”Det sovande folket”, visste han hur andra skulle leva. Särskilt de lågavlönade.

”Välfärdsstaten är en omöjlig konstruktion”, var ett av hans stående uttryck, trots att densamma redan hade fungerat utmärkt i årtionden och svenskarna levde i ett nästan utopiskt samhällssystem som hyllades världen över.

Och så här tycker borgarna fortfarande, även om de numera lindar in retoriken  med fagra ord och löften. Hur en vanlig människa med vanlig lön kan rösta på ett borgerligt parti är för mej obegripligt. Lyssna här, så får du klart för dej vilken människosyn högern har:

13 svar till “Så Här Tycker Högern Fortfarande (kort video) // Kao

 1. Att de fem högerpartierna tillsammans är så stora är ett tydligt bevis på att svenskarna är mentalt handikappade! 😉

  De som verkligen tjänar på dessa partiers politik utgör en liten minoritet. Det betyder att de flesta som stödjer dem förlorar på göra det och då är man ta mig fan rent ut sagt en politisk idiot. Det är som om de gick till ICA och handlade varje dag, men utan att få något med sig hem för pengarna, dag efter dag och år efter år. Och så gör ju ingen, men i politiken gör all för många just så. De röstar på välfärdsterroristerna och får betala för kalaset utan att få vara med på det. Sicka idioter!
  Men borgarklassen jublar!

  Kram!
  /Skvitt

  • Håller inte med om att svenskarna är mentalt handikappade, men däremot är många underutbildade och därför lätta offer för propaganda.
   ——–
   Bra jämförelse du gör med att jämföra inköp i en butik med hur man tänker (eller inte tänker) då man röstar på ett politiskt parti.
   🙂
   Kram
   Kao

   • Jag lånade Reinfeldts ord, men som senare framgår av min kommentar menar jag att allt för många är politiska idioter och det tror jag du kan hålla med om.

    Kram!
    /Skvitt

   • Självklart gör jag det! Om man håller folket i okunskap är de lätta att leda hit och dit, precis som man vill. Värre är det att övertala de som kan och har läst och förstått vad som händer. Alla svängningar och skeenden. Alla lögner som stoppas ner i halsen på folk.
    Jag kallar dock inte de som inte tycker som jag gör för idioter. Däremot att de är av en helt annan åsikt.
    Kao

   • Det är inte för att de inte håller med mig som jag kallar dem idioter. Det är för att de stödjer en politik som gör dem till förlorare.
    Det fåtal som blir vinnare och stödjer högerpolitiken är absolut inga idioter, möjligen själviska. Dit hör den pensionerade företagsledaren som jag känner. Han har kring 60.000 i pension varje månad och klagar över sin skatt. Påpekar man att han har råd att betala mycket mera i skatt och att skatten går till välfärd och annat viktigt så fnyser han bara. Det är egoism. Men han är ingen idiot. Och han är moderat så klart.

    Kram!
    /Skvitt

   • De vet inte om att de stöder ett parti som har som grundideologi att bara stödja de rikaste. De har inte förmågan/kunskapen att se helheten i högerideologin eftersom de ofta lider av kunskapsbrist.
    Din vän företagsledaren är som min bror. Min bror kallade mej barnslig och okunnig för att jag inte vill att Sverige ska gå med i NATO. Barnslig och okunnig…..(!)
    Kram
    Kao

   • Hm, ja.
    Min bror ska alltid tala om för mej saker och ting. Han vet ALLT! Tror han. Han låter som ”Vargen”, som kallade mej ‘pueril’.
    Min bror hade rätt svårt för sej i skolan, medan jag hade lätt och fick bra betyg. Han kämpade som en blådåre för att komma upp till knappt medelbetyg.
    Kao

   • Ja så är det. Han kan tänka, men det går förbannat långsamt. Och så är han oerhört glömsk och har alltid varit. Jag har också blivit lite glömsk, men jag skyller på att mitt minne inte är dåligt men däremot är det selektivt.
    😉
    kram
    Kao

   • Det är ganska bekvämt med selektivt minne.
    Men ibland minns jag saker jag egentligen inte behöver minnas, s.k onödigt vetande. Vet inte varför. Det bara sitter där.
    Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s