En Farlig Man // Kao

 

 

Zoran Radovanovic är en dubbelnatur  och mördare som nu åkt fast. Han var en omtyckt granne och vän, tränade det lokala fotbollslaget och gav ekonomisk rådgivning åt vänner och grannar.

Det var hans ena sida.

Hans andra sida var ett ständigt sug efter mer och mer pengar och för att få det ägnade han sej åt sitt extraknäck: att mörda dem han var skyldig pengar och hade försnillat för sina egna lyxbehov. Han ville komma upp sej i smöret. Ordentligt. Så för att mörka sina brott  mördade han två par  genom att fjutta eld på deras hus, efter att först ha mördat paren och är därmed en dubbel dubbelmördare.

Det ena dubbelmordet har han nu erkänt, men inte det andra. Det finns dock starka bevis mot honom även i det andra fallet. Bland annat en kofot med spår av offrens blod, en kofot han hade på sitt kontor då han greps…

Hans advokat är Leif Silbersky, men inte ens han kommer kunna rädda Radovanovic ur denna vidriga soppa.

 

Annonser

21 svar till “En Farlig Man // Kao

 1. Modus operandi talar sitt tydliga språk.

  För ett dubbelmord får han livstid. I Sverige kan man inte få dubbelt livstidsstraff. Alltså kostar det inte Zoran Radovanovic något extra att erkänna båda dubbelmorden. Frågan är varför han nekar i det ena fallet när han har erkänt det andra.
  En knepig person.

  Kram!
  /Skvitt

 2. Det finns många andra farliga män och kvinnor också. Jag tänker i första hand på högerpolitikerna, välfärdsterroristerna.

  Kram!
  /Skvitt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s