Psykopati Är Tydligen Medfött // Kao

Man kan födas med en gen som är ärftlig som medför att man använder övervåld redan som barn.  Genom magnetröntgen har man kunnat konstatera att psykopater är födda med en mycket liten Amylgada . Se: http://fof.se/artikel/psykopatisk-hjarna-inte-kopplad-for-empati Amylgada är två  platser parallell körtelliknande ställen i främre delen av hjärnan och  är platsen i hjärnan för känslor.Med en liten amylgada och ett ökat tillflöde av dopamin gör psykopatens gärningar lustfyllda. Det är också den enda strävan psykopaten har. Lust. Obegränsat med lust.

Alla psykopater har en känslomässigt mycket torftig barndom, redan från födseln. Man kan inte utvecklas till psykopat senare i livet.

Att anlägga bränder, vara sängvätare långt upp i barnaåren, att ständigt skolka och att plåga djur och människor, att stjäla med eller utan hot samt att ställa till med livsfarliga situationer, utan rädsla för egen eller andras säkerhet är några  tidiga varningstecken:

http://www.bonton.se/?d=2016-05-02

Annonser

4 svar till “Psykopati Är Tydligen Medfött // Kao

  1. Medfött, men inte ärftligt, vill jag envist påstå.

    I artikeln sägs ”I Sverige antas 50 procent av internerna lida av störningen. Det är olyckligt att man talar om lidande. Lider är det sista de gör. De är tvärt om mer än nöjda med sin störning. De vill helt enkelt inte vara annorlunda och det är kanske skälet till att ingen terapi hjälper.

    Kram!
    /Skvitt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s