Allt Flera Kvinnor Tycks Av Någon Outgrundlig Anledning Falla Från Balkonger // Kao

TILLÄGG 12/6-16: se längst ner i inlägget.
——————
Jag har funderingar kring det ökade antalet kvinnor som antingen av någon mystisk anledning faller från balkonger eller råkar bli brända till döds eller svårt skadade i brandolyckor…… Det verkar bli allt vanligare. Varje dag kan man läsa om just balkongfall och bränder. Jag kan inte minnas att det var så här många balkongfall ens för 10 år sen. Vad har hänt? Kanske har jag fel när jag tror att det inte handlar om olyckor. Det handlar om mord!
Kvinnor som inte gör som män säger. Kvinnor som har tröttnat och kanske vill leva som alla vi andra i Sverige? Män som tycker sej äga en kvinna men i själva verket HATAR KVINNOR och därför anser sej ha rätt  att ta hennes liv om hon inte lyder honom och släkten?
Svennebanankräk som misshandlar sina kvinnor (som de anser sej ha rätt att styra över). Invandrarmän som tar med sej sina krig och frustrationer hit. I många fall det enda maktmedel de har kvar när de kommer hit: makten över kvinnan. Precis som svennebananerna, alltså.
Jag har tröttnat på att ha överseende med kulturyttringar som inte hör hemma här i Sverige och som vi bara ska acceptera enligt PK(= politiskt korrekta)-‘maffian’. De som bestämmer hur andra ska tycka. Men SD:s politik och mina åsikter står däremot långt ifrån varandra. Intentionerna. Vad du kanske än tror efter detta inlägg.
Här är ett klipp ur Aftonbladet från idag, 11/6-16:

En 19-årig kvinna har förts med ambulans till sjukhus efter att ha fallit från en balkong på sjunde våningen i ett höghus i Uppsala vid 13-tiden på lördagen. Skadorna uppges vara mycket allvarliga.

En man greps i samband med händelsen.

En kvinna föll från en balkong i ett höghus. En man greps i samband med händelsen.   En kvinna föll från en balkong i ett höghus. En man greps i samband med händelsen. Foto: UTRYCKNING UPPSALA

Kvinnan ska ha ha fallit 14-15 meter från balkongen på sjunde våningen under lördagseftermiddagen. Hon är förd till sjukhuset där hon opererades akut. Skadorna uppges vara mycket allvarliga men läget uppges vara stabilt enligt sjukhuset.

Vad som orsakat fallet är ännu oklart. Ärendet rubriceras som försök till mord alternativt försök till dråp. Kvinnan ska ha befunnit sig tillsammans med en man på balkongen i samband med händelsen. Mannen är gripen.

Oklart vad som hänt

– Vi vet i nuläget inte om hon har blivit knuffad, eller om hon har ramlat ut, säger Kenneth Sundin, vakthavande befäl vid polisen i Uppsala.

Under lördagseftermiddagen har polisen spärrat av runt platsen för att kunna göra en teknisk undersökning och vittnen till händelsen kommer att förhöras


Tillägg 12/6-16:

Kvinnan som störtade från balkongen har vaknat till på sjukhus och säger nu att det var hon själv som frivilligt klättrade på balkongräcket – och detta på 7e våningen….men om mannen var där ute samtidigt så kunde han ju ha hindrat henne…..!? Jag vet inte vad jag ska tro utan avvaktar. Läs mer här:
http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article22988727.ab

4 svar till “Allt Flera Kvinnor Tycks Av Någon Outgrundlig Anledning Falla Från Balkonger // Kao

 1. Wow härligt underbart skrivet Kao tummen upp, du säger vad vi andra mestadels bara tänker 💭 Jag älskar din blogg.. Ha en bra söndag nu, kram Nicki

  • Tack.
   Hoppas bara att du inte blandar ihop mej med Sverigedemokraterna, för vi tycker inte alls samma sak i grund och botten. De vill inte alls ha invandring och/eller flyktingar. Så tycker inte jag. Men för att de nyanlända ska få ett bra liv här, vilket jag unnar dem i allra högsta grad, måste de också integreras i samhället. Låta sej integreras. De får ha vilken religion och kultur de vill, men den bör de (som andra gör med SIN religion och sina kulturyttringar) de sköta hemma eller i sina religiösa lokaler. Att vi tar emot dem är rätt och det är generöst. Då måste den som kommer hit också ge lite av sej själv. Det GÖR också de flesta, men många vill inte blanda sej med oss infödda svenskar. Då blir det fel.
   Kram // Kao

   • Nej då jag blandar inte ihop dig med Sd ingen fara.. Men du tar upp mycket och bra saker i dina inlägg som jag gillar i högsta grad.. Ha en fin dag Kao.. Kram Nicki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s