Framtidens Barnvagn Och Nutidens Barnvakt? // Kao

Jag både förundras och förskräcks när jag ser föräldrar som talar i sina mobiler och samtidigt drar omkring med sina barnvagnar. Vad ska barnet tänka? Det vet ju inte vad en mobil är och ”mamma/pappa låter så konstiga. De säger så mycket till mej som jag inte förstår. Är det verkligen mej de talar till? De tittar ju på mej ibland. Eh?”

Tonläget växlar stup i ett och total förvirring uppstår för barnet. Nä. Gör så här: Dela med dej av tekniken…..Kanske framtiden bör se ut så här, så att folk slipper prata med sina ungar?

http://www.bonton.se/?d=2016-07-08

 

4 svar till “Framtidens Barnvagn Och Nutidens Barnvakt? // Kao

  1. Jag hörde ett radioinslag tidigare i år där någon hävdade att personer som är totalt upptagna av sina mobiler ur barnens synpunkt påminner om svårt deprimerade personer: föräldrarna är frånvarande i sitt beteende, svarar knappt på signaler från barnen, det går inte att få kontakt med dem. Det blir alltså som om barnet har drabbats av en förälder med svåra mentala problem!

    • Det var ju intressant. I alla fall kommer både barnet och föräldern att förlora massor pga detta. Den interaktion man har med tal och blickar med sitt barn i den åldern, då de faktiskt lär sej påde tal- och kroppsspråk. Jag tycker det ser vedervärdigt och deprimerande ut. Bättre då med barnvagnen på bilden, kanske? 😀

      // Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s