9 svar till “Albatross // Kao

 1. En tidig låt med dom, f ö mycket bra. Deras kanske bästa album: Rumors, med låtar som Go your way, finns självklart med här i skivhyllan.

  • Hade själv den skivan – innan mitt ex-psyko krossade hela min skivsamling….(plus allt annat i mitt hem. Plus mej själv…)
   Kao

   • Fy! Usch vad så trist och ledsamt! Men vad är en knäckt skiva mot en bruten själ? Hoppas du har fått upprättelse till ditt inre fram tills idag.

   • Ja, jag fick – eller skaffade mej – upprättelse både psykiskt och fysiskt ganska omgående och karln föll så att säga på eget grepp. Ondskan slog tillbaka på honom själv och jag har aldrig hört ifrån honom sen den dagen han tumlade utför trapporna i mitt hus och skadade sej allvarligt…;-)
    Kao

   • Livet har sin gång, och rättvisan tar ut sin rätt på sitt speciella vis, för eller senare så gör den det, fast ibland undrar man…

   • I och med att Rättvisan kom så snabbt och oväntat för mej den gången för länge sen så slapp jag de tyngsta psykiska bördorna av misshandeln. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte kände triumf då han fick sitt – i mina ögon – rättmätiga straff.
    Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s