Kemisk Kastrering Av Dömda Pedofiler // Kao

På Karolinska Institutet  i Solna har man nu tagit fram en medicin som ska få pedofiler att tappa sexlusten och därmed en större del av den sexuella aggressiva frustrationen, och man kan ju önska att det maniska letandet på särskilt internet efter minderåriga pojkar och flickor då får ett stopp.

Det är nog många som skulle bli glada om dessa pedofila rovdjur tvingades ta denna medicin….

http://www.metro.se/nyheter/ny-studie-kastrering-testas-pa-pedofiler/EVHphd!1dgptF6syHI/

4 svar till “Kemisk Kastrering Av Dömda Pedofiler // Kao

 1. De som ska ingå i testen är inte dömda pedofiler, utan såna som har sökt hjälp via en hjälptelefon. De som har ringt dit har blivit erbjudna att ingå i studien (läste om det i en annan artikel om denna studie).
  Men jag hoppas verkligen att det fungerar så att de som är dömda blir tvångskastrerade kemiskt (även om jag hellre skulle vilja se dem fysiskt kastrerade om de är utövande pedofiler!)

  • Du har rätt. Jag har fel därvidlag. Slarvläst av mej.
   Ja, jag skulle också ibland önska att de utövande pedofilerna skulle tvångskastreras fysiskt, men jag är emot hämndaktioner. Däremot mycket hårdare fängelsestraff och en mycket sträng kontroll av deras förehavanden då de släpps fria, samt att barnfamiljer i närheten av peddots bostad ska få veta att denne bor i grannskapet. Idag gör man ju mer för att skydda dem än deras offer 😦 // Kao

  • Jag är tveksam till den metoden, men å andra sidan är ju peddosarna omöjliga att bota. Men jag vill inte leva i ett land som USA där hämnden står överst på dagordningen. Däremot vill jag se mycket strängare straff för pedofiler och att de och deras datorer kontrolleras med täta mellanrum. Samt att barnfamiljer i det område pedofilen bor i får veta att han bor där. Nu skyddar man ju förövaren mer än man skyddar offren.
   Kram / Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s