Sexuella Ofredanden På Festivaler Och I Andra Sammanhang // Kao

Blir så arg på det faktum att en ung tjej ofta inte kan gå ut och ha det roligt utan att bli antastad av överkåta killar, som tydligen inte kan styra sina sexuella fantasier. Eller sina behov av att verka häftig inför polarna.Varför ska en ung tjej behöva stå ut med sånt och dessutom må dåligt av övergreppet långt in i i framtiden och lasta sej själv?

Hur jag själv gjorde (för detta svinaktiga beteende förekom även då jag var ung) vågade jag inte förmedla till min egen dotter – av rädsla för att lära ut fel saker. Vilket var fel. För mej fungerade det utmärkt att vända mej om och ge killen en örfil. Eller i trängda lägen knäa honom eller till och med att hårt vrida om hans könsorgan.

Ändå är jag en person som förespråkar fred och icke-våld. Och är emot hämnd a’ la’ USA.

Även om detta mitt beteende i såna situationer är fel i mångas ögon så kändes det ändå helt rätt att få ge igen just då och det stoppade oönskade känslor hos mej själv i efterhand. Jag känner mitt värde som kvinna och människa och tillåter inte idioter att ta plats i mitt liv.

Men i Sverige får man väl inte försvara sej…det kan ju leda till att man själv blir anmäld för misshandel….för det hände mej en gång för mycket länge sen….men det gick bra till slut. För min egen del 🙂

 

4 svar till “Sexuella Ofredanden På Festivaler Och I Andra Sammanhang // Kao

  1. Kan inte annat än att hålla med.. Vad är det med det manliga könet numera och vad tror dom att dom är.. Vi lever inte på stenåldern längre då man på skämtbilder får se hur kvinnor blev ivägsläpade i håret.. När det gäller dom här gängen från Tunisien dom så kallade gatubarnen vi begåvats med omringar ju tjejer och gör vad dom behagar..

    Läste om tjejer som råkat ut för dom.. Om dom protesterar så blir det ett knytnävsslag..
    Helt otroligt och en skrämmande framtid för unga tjejer eftersom det inte görs något speciellt åt saken.. Kram Nicki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s