Ögoninflammation // Kao

Natten mellan fredag och lördag vaknade jag av att mitt ena öga var jätteirriterat. ‘Ett hårstrå i ögat?’ tänkte jag och sköljde  flera gånger med ljummet vatten. Ingenting hjälpte och det blev bara värre och värre. Nu kändes det som ett gruskorn i ögat. Tårarna sprutade. På lördagen beställde jag tid på helg-och kvällsöppna Vårdcentralen.

Men när jag äntligen fick komma dit framåt eftermiddagen visade det sej att varken doktorn eller sköterskan visste hur man kollar under ett ögonlock. Jag var tvungen att själv visa dem hur man rullar upp ett ögonlock med en lång bomullspinne… Sköterskan sköljde och sköljde, men det enda som hände var att min tröja blev dyngblöt på axeln. Fick ett recept på ögonsalva med antibiotika och tog bussen till Apoteket på kvällen.

Redan efter ett dygn kändes det bättre och nu känns det riktigt bra, men jag måste fortsätta med ögonsalvan i en vecka. Förstår inte varifrån jag fick den lömska bakterien.

2 svar till “Ögoninflammation // Kao

 1. Hoppas du känner dig bättre nu sådant är jobbigt min bror har det stup i kvarten.. har haft fullt upp gubbar rusar runt i min lägenhet för att täta kranar sen visar det sig att allt måste bytas suck ska bli skönt när det är klart så jag kan få min normala data tid tillbaka 🙂 Kram Nicki

  • Stup i ett? Kroniskt? Stackars din bror.
   ———–
   Det är alltid jobbigt att ha hantverkare hemma, men det är skönt när de är klara.
   Kram // Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s