Två Mycket Enkla Frågor Till Våra Politiker I Alla Läger //Kao

Lägg undan allt politikersnack ni har lärt er från era retorikexperter och tankesmedjor. Jag och många andra vill bara ha svar på två enkla frågor, som bara kan  besvaras med ”ja” eller ”nej”.

# Skulle det vara ok för er om det sprang omkring kristna personer i förorterna för att kontrollera invånarnas klädsel och åsikter, fråga ut dem om deras sexliv och tvinga dem till religiös underkastelse?

Ja eller nej?

# Är jag  rasist och/eller sverigedemokrat  i era ögon om jag ställer den frågan?

Ja eller nej?

2 svar till “Två Mycket Enkla Frågor Till Våra Politiker I Alla Läger //Kao

 1. Svaret på denna enkla fråga är ett självklart NEJ.
  Man är varken rasist eller Sverigedemokrat bara för att man har en relevant åsikt som i detta fall torde vara en självklarhet i vårt humanistiskt sekulariserade samt öppna samhälle.
  För att bli betraktad som Sverigedemokrat måste man ha en mängd förvirrade idéer om kultur och arv med en så kallad svensk homogenitet i särställning.

  MVH//Björn

  • Just det. Jag är och har alltid varit politiskt vänster och är så fortfarande, men mina åsikter gillas inte av många inom rörelsen. Jag blir omedelbart stämplad som smygrasist om jag framför mina frågeställningar eller åsikter. Typ dessa. Om man inom politiken fortsätter blunda för fakta så spelar man bara ultrarasistiska grupperingar rakt i händerna. Det är bl.a på grund av såna fegheter som just SD blivit så stora. Man har inte tagit människors oro och rädsla på allvar.
   Självklart finns det mycket bättre sätt än de rådande för att ta itu med dumheter och oegentligheter, men rädslan för att inte vara Pk tycks överskugga förnuftet.
   // Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s