8 svar till “”En Kall Decemberkväll” // Kao

 1. Godmorgon.. Vaknade före tuppen idag :-).. Sitter och försöker att svara på kommentarer med paddan det tar lite längre tid än med datorn.. Men nu när alla helger tar slut ska jag äntligen koppla in den nya datorn håll tummarna att jag lyckas…
  Ska bli skönt med en apparat som inte hänger sig var femte minut 😦
  Ha en fin dag nu kram Nicki

  • Du vaknar då jag somnar ungefär. Har sömnproblem och har haft det i åratal.
   Så din nya dator är fortfarande inte inkopplad? Mitt eget datorproblem består i att jag inte kan föra över vissa saker från den gamla till den nya :(.

   Kram
   Kao

   • Ibland har jag tvärtom på julafton var jag vaken från halv tre på morgonen så jobbigt det var på kvällen sen.. jag har haft sömnproblem sen 2008 när jag tuppade av hemma och hamnade på sjukhus hade 2 magsår..
    Nej har inte haft tid att koppla in den nya och jag gruvar mig jag måste installera virusprogrammet och outlook men minns inte hur man gör..
    Vet inte din dotter hur man gör med att föra över? det borde väl gå att koppla ihop dom på något vis..
    Det är sånt jag sysslat med sen november rädda saker från den här gamla burken jag skickar alla bilder och länkar från min gamla dator till min G-mail sen när jag bytt dator ja då kan jag hämta allt på g-mail..
    Jag försökte bränna in alla favoriter på cd då fick jag upp att jag inte hade rättighet att göra det jag blev så paff det har ju gått bra förut.. Kram Nicki

   • Det där klarar inte jag av. Min dotter är väl inte heller till nån större hjälp med sånt. Hös min pc-doktor sa de ungefär samma sak som du berättar: för att föra över mina texter jag har på hårddisken krävs det tillstånd och specialister för att överföra till nya datorn…..:(. Tur att den gamla datorn fortfarande fungerar någorlunda, så om jag behöver bilder och texter som ligger där så är det bara att starta upp den.
    // Ko

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s