Arbogamordet, De s.k 42-åringen Och 18-åringen// Kao

Nu har de underliga morden utanför Arboga tagit den vändning jag redan från början  antog att de skulle göra: de grävde upp den 42-åriga kvinnans exman, och fann  att han hade blivit förgiftad och troligen dränkt utanför den sommarstuga där kvinnans pappa mördats och mamma blivit utsatt för mordförsök ett år senare och att kvinnan hade tagit två olika livförsäkringar på exmaken på sammanlagt åtta miljoner kronor…..

Kvinnans 18-årige älskare har ju erkänt de två senare dåden.

Men det finns ännu mer konstigheter i den här historien som vi ännu inte har fått veta mer om, men som givetvis polisen redan känner till och tar med i beräkningen: Kvinnans exmake blev svårt förgiftad på en resa till Egypten som han gjorde tillsammans med kvinnan innan ovanstående hände, men han överlevde och hade sen dess varit rädd för sitt liv. Även exmakens  anhöriga känner till detta faktum och har påpekat detta redan från början.

 • Innan dessa två händelser ägde rum drev kvinnan ett HVB-hem (Hem För Vård Och Boende)  för främst flyktingpojkar. Där blev hon härom året anklagad för att ha förgripit sej sexuellt på ett par av dessa underåriga flyktingkillar. Det har  framkommit tidigare bland annat i pressen men omtalas inte i nuläget i utredningen och i dagsläget kan i alla fall jag se samband mellan händelserna. Detta med flyktingkillarna skedde innan mordet och mordförsöket på hennes föräldrar.
 • Ingen bil fanns vid stugan då kvinnan äntligen ringde polisen. Hur hade hon då tagit sej dit?
 • Det skulle inte förvåna mej det minsta om det kommer visa sej att dessa pojkar har pressats att mörda 42-åringens exman. Inte den  42-åriga kvinnans  egna barn, som man tror ( eller säger) i dagsläget.
 • Det finns ett mönster som inte går att bortse från och jag skulle bli väldigt förvånad om jag har fel….. Det som är extra ruskigt om nu det verkligen har gått till på det här sättet som jag beskriver och som jag tror stämmer, är hur denna 42-åriga kvinna har utnyttjat samhällets svagaste för enbart egen ekonomisk vinning.
 • Det hela påminner mycket om Knutby-morden och Helge Fossmo som dömdes för ”stämpling till mord” –  i det här fallet en mycket ovanlig mordhistoria och en osedvanligt ond kvinna  som har fått andra att göra som hon vill. En klockren PSYKOPAT som har tillåtits att gå alldeles för långt. Läs här:

http://www.expressen.se/nyheter/pojkvannen-hon-korde-mig-till-mordplatsen/

Vad tror du själv om det här och hur tror du det kommer sluta? Låt oss spekulera i ondskan…..

9 svar till “Arbogamordet, De s.k 42-åringen Och 18-åringen// Kao

 1. Hoppas den där galningen får vad hon förtjänar.. Men det ska väl daltas och pratas om psykvård med mera för jäkligt.. men vi får väl se hur det går.. Kram Nicki

  • Tror det kommer landa i ”stämpling till mord” för hennes del. Samma straff som Helge Fossmo (Knutbysekten) fick. Det var måååånga år, minns ej exakt hur många.
   Fatta vad denna kvinna har gjort folk illamående och besvärade. Hur många liv hon har förstört!
   Är ganska säker på hur det kommer att gå och jag följer allt som skrivs i fallet.

   // Kao

   • De flesta har nog råkat ut för en psykopat någon gång i livet men utan att veta om det. Man kan ha tyckt att mänskan verkar väldigt kallsinnig och/eller utnyttjar andra. Men det krävs dock mer än så för att förstå personen fullt ut. Vissa personer kan ju ha en dålig dag eller vara kall och ”ful” i ett visst läge, men psykopaten är det alltid.
    // Kao

  • Det blir inte psykvård för hennes del. Psykopati är ingen psykisk sjukdom. det är medfött eller förvärvat i en mycket tidig barndom. En person kan också bete sej på ett psykopatiskt sätt efter att viktiga funktioner i vänster hjärnhalva kan ha skadats av yttre våld.
   // Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s