Organiserade Eller Kaotiska (Serie)mördare (och en förhörsvideo)// Kao

För att kallas massmördare krävs flera mord vid samma brottstillfälle. Till exempel oklahomabombaren Timoty McVie eller andra terrorister. Eller soldaten Mattias Flink  i Falun.

En seriemördare  mördar flera  personer men vid olika tidpunkter och det kan gå år emellan dåden, men modus operandi (= tillvägagångssättet) är likartat. Däremot räknas de in i organiserade eller kaotiska.

En organiserad seriemördare är en person som går metodiskt tillväga och har ett syfte med brottet. Typiska sådana är John Ausonius som hatade invandrare och ansåg sej göra samhället en tjänst genom att ta livet av personer med utländskt utseende – och Peter  Mangs som var arg på samhället i största allmänhet och ständigt kände sej kränkt av det och av personer han ansåg hade misshagat honom.

En kaotisk seriemördare är styrd av impulser och har ofta ett lågt IQ. En typisk sådan är Engla-mördaren Anders Eklund. För att förstå hans sätt att resonera och försöka förklara och snärja in sej själv i lögner kan du se detta otäcka men glasklara förhör med honom här:

 

Annonser

6 svar till “Organiserade Eller Kaotiska (Serie)mördare (och en förhörsvideo)// Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s