Bilderberggruppen = Ett Hot Mot Oss Alla // Kao

Vad är Bilderberggruppen? Jo, det är girighetens maktcentrum, personer med obegränsad makt och ofattbara rikedomar, de som aldrig får nog, de som vill bestämma över oss alla och tror sej veta vad som är bäst –  ”Den Nya Världsordningen” – och de är på väg att lyckas!

 Läs mer här:

https://sv.wikipedia.org/wiki/Bilderberggruppen

Bilderberggruppen är samarbetet mellan obegränsat kapital, obegränsad girighet, obegränsat maktbehov och världens mäktigaste politiker. Tillsätt lite fundamentalistiskt kristen & sionistisk höger, lite vapenindustri och rör om.

4 svar till “Bilderberggruppen = Ett Hot Mot Oss Alla // Kao

  1. Jo, det är ganska otroligt att valda politiker för gå in i hemliga möten med storfinansen och ägarna av de multinationella företagen bakom lyckta dörrar och bestämma om vår framtid utan någon som helst insyn. Övervakningssamhället borde vara riktat mot dem istället för mot folket. Egentligen borde det vara lag på att alla politiker måste ha en kamera och mikrofon på sig så att folket kan följa varje steg de tar. I alla fall de högst upp (samt på Wallenberg, Soros etc med)

    • Dessa individer har för länge sen glömt bort att de ska arbeta för folkets bästa. De är rovdjur.
      Greken Georg (giorgios) Soros var en av de ansvariga för den tidigare finanskrisen, då han med ett enkelt pennstreck förstörde livet för miljontals människor.

      // Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s