Hon Ville Bara Leva Livet, Stod På Gränsen Till Att Bli vuxen // Kao

Hon planerade för studenten några veckor senare. Hade tagit körkort och hade hela livet framför sej. Hon hade lyckats göra sej av med sin pojkvän sen länge – som slog henne. Hon mådde bra nu.

Han verkar däremot vara en misslyckad individ som hoppade av gymnasiet och bara var intresserad av epa-traktorer, volvobilar och öl. Tova ville inte leva ett sånt liv och gjorde slut. Men det kunde inte han acceptera. Tova blev bara 19 år.

Ännu en kvinna som vill vara fri och inte leva ett sunkigt liv. Med den åsikten  och insikten fick hon plikta med sitt liv. Hennes livs värsta misstag var nog att åka ut till den där gården den kvällen och träffa killen igen. Men man vet inte – kanske hade det hänt ändå?

Jag kan knappt föreställa mej den vånda hennes föräldrar och kompisar känner idag.

Så här skriver bland annat Expressen idag:

http://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/har-en-nagorlunda-bra-bild-av-vad-som-hant/


(Jag reserverar mej för att killen kanske är oskyldig men alla tecken pekar på att han inte är det.)

16 svar till “Hon Ville Bara Leva Livet, Stod På Gränsen Till Att Bli vuxen // Kao

 1. En fruktansvärd händelse där en ung tjej får sätta livet till för att ”någon” inte kan acceptera att det är slut. Jag blir så upprörd varje gång det händer.. 😦
  Så himla onödigt!!
  Vad är det med dessa män egentligen, som verkar flippa ur så totalt?

  • Ja det är hemskt. Man kan ju bara tänka sej hur hennes föräldrar mår….

   Kvinnoföraktet har blivit värre och värre och jag skyller en stor del på porren. Är övertygad om att den spelar en mycket stor roll. Vissa kan ju inte skilja på film och verklighet, inte minst unga killar och för dem som kommer hit från Mellanöstern torde det vara ännu värre.

   Sen har vi de pedofiler som aldrig hade begått övergrepp förrän internet fanns att tillgå, där man tävlar om allt värre och värre övergreppsfilmer på barn och unga. De sjuka impulser peddosarna har blir ju inte mindre framträdande av såna filmer…

   Jag avskyr all form av porr eftersom jag anser det vara både kvinno- och människofientligt.

   // Kao

   • Håller med dig fullständigt i att det bara blir värre och värre.
    Kvinnoföraktet blir större kanske beroende på att vi kvinnor är starka och kan klara oss själva. Jag upplever att män kan känna sig hotade av oss som är självständiga ..det är precis som om de känner sig förminskade av dem som är starkare än dem själva.
    Ynkedom är vad det är..
    Peddon är de ynkligaste av dem alla ..och porren är säkerligen en stor bidragande orsak till att övergreppen ökat.
    Jag har hört att män från främmande land våldtar för att skända de svenska männen inte kvinnan. Hennes struntar de blankt i vad hon får för men av övergreppet. De tycker att västerländska kvinnor är vulgära, billiga och att vi klär oss för utmanande och får skylla oss själva.
    Vilken förvriden människosyn de har..
    Jag önskar att porr förbjöds helt ..avskyr den som pesten.
    // Otto

   • Det finns även kvinnor som föraktar andra kvinnor som visar att de kan vara starka och självständiga – och inte beroende av en karl för att känna sej som en hel människa. Man förtalar och hånar. Det har jag själv varit utsatt för, men mest är det ju vissa, kanske t.o.m de flesta män.
    —–
    Kan inte riktigt begripa varför man flyttar till Sverige om man inte gillar oss som bor här. Det finns ju en massa andra länder med andra kulturuttryck som i så fall skulle vara bättre för de föraktfulla.
    ——
    Du är nog den första jag stött på som inte heller gillar porr. Jag tycker porr, förutom att den är människoförnedrande, även är pinsam och brutal.
    ——
    Ha en fin dag (25 grader här idag) och hoppas du är ledig och kan njuta av den.
    // Kao

   • Jag tycker att porr är förnedrande.. och den visar ofta en bild av sex som inte stämmer överens med verkligen. Det kan snedvrida synen på hur sex ska och kan vara.
    Sex är väldigt överskattat ..sex är inte allt i ett förhållande.
    //Otto

   • Håller helt med – sex är överskattat. Särskilt när det gäller att folk ska prestera sånt de inte känner för. Enligt spalterna…När kärlek är inblandat, vilket för mej själv är nödvändigt, kan man göra det man känner för om den andra vill samma sak. Man måste respektera varandra och det gör man inte genom att tvinga på någon någonting denna inte vill.
    Men de som är besatta av porr (och jag tror det är många, främst män) kan tydligen inte begripa att det inte går till så i verkligheten som det gör i dessa filmer och att porrskådisar ofta är djupt skadade.
    // Kao

   • Unga killar kan på grund av porren få en helt snedvriden bild av hur själva kärleksakten ska vara. På lika villkor och i samförstånd.
    Om man som ung får denna sneda bild kan man förstå varför sex blir en maktfaktor i förhållanden. Sex och pengar är stora anledningar för att begå mord och övergrepp.
    Jag har nog sett för mycket kriminalare men tror att det är så.

    Jag skulle kunna leva i celibat resten av mitt liv och leva i harmoni istället för att inleda något nytt förhållande igen. Det är inte värt det att hamna i hållhaketräsket igen. Skuld och skam hör inte ihop med riktig kärlek..
    //Otto

   • Vi ska inte glömma att även ursvenska killar har den här snedvrida inställningen till sex och våld. Det bevisar ju bland annat mordet på lilla Tova. Maktbehov och misshandel.
    // Kao

   • Tyvärr alltför ofta även de. Har för mej att det inte alls skedde så många kvinnomord före -90-talet. Kanske har jag fel?

 2. Det verkar numera som om det går åt en eller två tjejer varje sommar eller år som ska mördas av en massa snedvridna individer det är så förbannat tröttsamt och det kommer aldrig att ta slut.. Kontrollbehov eller sjukliga sexuella fantasier både och antar jag 😦
  // Nicki

  • De sjuka fantasierna kommer från just porrfilmer. Det är jag övertygad om. Jag är och har alltid varit motståndare till porr.
   ——–
   De här killarna som begår dessa brott har oftast en mycket låg självkänsla och de kan tydligen inte vara utan en kvinna, för då rasar hela deras redan svaga självförtroende och de blir KRÄNKTA, stackarna.
   // Kao

   • Då är vi två om saken.. Jag tycker porr förstör något som borde vara fint och jag känner mig lite äcklad av det..
    Visst är det otroligt synd att så många kvinnor nedlåter sig till att visa upp både det ena och det andra alla kan ju inte vara tvingade .. Nicki

   • Tydligen är vi nu minst tre som inte gillar porr. Till och med avskyr. Kvinnorna som spelar in porrfilm är mer eller mindre skadade i själen.
    // Kao

   • Ja man måste vara bra väck för att vilja gå med på det.. Sjukt är det i alla fall..
    Finns tydligen gott om sjuka hjärnor nu tänker jag mest på terrorattacken i manchester för jävligt 😦 undrar hur f-n dom är skapta egentligen … Nicki

   • Det är ju fruktansvärt det som hände, men jag blir inte förvånad. Orsaken till självmordsbombare och såna attentat är ju en ren hämnd för att VI har mördat DERAS kvinnor och barn genom bombningar i DERAS länder. Även Sverige har ju varit med i stridande trupper i deras hemländer. Såna här dåd är alltså ren hämnd, men det skrivs det ytterst sällan om i media. I stället ställer man sej frågan: ”VARFÖR sker detta? Vad har vi och våra barn gjort?” Men vad hade i så fall deras barn och ungdomar gjort för att mördas i krig? Jag tror på alla människors lika värde.

    Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s