Den s.k Arbogakvinnan (bild)// Kao

Bildresultat för arbogakvinnan johanna

(Ovan: Johanna Möller)

Bildresultat för arbogakvinnan johanna

Ovan: Johanna Möller med sin pojkvän och två andra ungdomar från HVB-hemmet)

(Bilder: Google)

Återigen en dag på webben både på Aftonbladet och Expressen i realtid – rättegången mot den s.k 42-åringen, eller arbogakvinnan och hennes ex-pojkvän. Det är väldigt intressant att höra henne tala. Hon ljuger helt ohämmat, tar tillbaks och hittar på den ena storyn efter den andra. Hon skyller på sina egna barn och förtalar, för att sen ta tillbaks vad hon nyss sagt. Utan att darra på manschetten.

Hon slänger sej med psykologiska facktermer som hon påpekar att rättens ledamöter inte begriper – och diagnosticerar sej själv som ”chockad och gränspsykotisk”, upprepar det stup i ett  och att det är därför hon har gett olika versioner. Hon har svar på allt. Även om hon skulle vara oskyldig till mord eller stämpling till mord (vilket jag inte tror) så har hon genom sitt gränslösa beteende svårt skadat sin egen familj. Inte minst sina egna barn, som hon säger sej älska och hela tiden hänvisar till i förhören.

Jag blir beklämd över den ondska hon utstrålar genom sina ord. Jag både  hoppas och tror att de två mycket skickliga åklagarna begriper att de har med en fullfjädrad psykopat att göra. Vågar mej på den gissningen och tror inte alls att jag har fel. Via de hyllmeter av litteratur jag har läst om psykopater, plus att jag har varit tillsammans med en sån för mycket länge sen, gör att jag tror att hon har den bristen.

Så här skriver Aftonbladets Oisin Cantwell i sin spalt idag:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/OxL7l/fragorna-ar-sa-manga–och-svaren-sa-fa

På måndag 12/6-17 fortsätter förhöret med kvinnan. Hennes expojkvän är redan förhörd och har erkänt mordet och mordförsöket, men frågan är om han har haft en medhjälpare, förutom kvinnan som har gett honom ordern att döds. Allt på grund av pengar….och det är en salig röra av ensamkommande afghaner, döda ex, egna och andras barn och övrig släkt av vilka hon har manipulerat och snurrat upp de flesta. För egen snöd vinnings skull.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s