”Abnormt Antal Unga Män – Ett Problem För Sverige” // Kao

Kanske har du redan stämplat mej som rasist efter mina citerade ord i rubriken? Men då ska du läsa vad Valerie M Hudson skriver i GP- länken här nedan. Hon är professor och ansvarig för ”Program on women, peace and security A&M University i Texas skriver om de faktiska förhållandena mellan män och kvinnor i särskilt Sverige idag.

Vad det beror på och varför det är i högsta grad olämpligt, till och med farligt, för kvinnor här. Sverige har redan nu ett mycket värre överskott på män = en skev balans, än vad Kina och Indien har och hade.

Jag har själv i flera år undrat varför man inte främjar kvinnor och barn som är på flykt undan krig. För att de ska komma hit säkert så kan man ta ut de värst utsatta från flyktingläger i till exempel Turkiet.

http://www.gp.se/nyheter/debatt/abnorma-antalet-unga-m%C3%A4n-ett-problem-f%C3%B6r-sverige-1.15076

…..och så här sa professorn i internationell hälsa Hans Rosling om den skeva balansen mellan män och kvinnor redan 2015:

http://www.expressen.se/nyheter/sverige-narmar-sig-kinas-konsobalans/

Annonser

3 svar till “”Abnormt Antal Unga Män – Ett Problem För Sverige” // Kao

 1. Håller med dig fullständigt i detta svenska kvinnor utsätts för mer och mer av dessa så kallade unga män som väller in här läste en massa artiklar om det igår.. och som sagt var håller dom kvinnliga flyktingarna hus.. Som vanligt är jag less på hela situationen när det gäller denna enorma invandring .. // Nicki

  • Obalansen får som sagt konsekvenser av olika slag. Kina hade alltså förhållandet 108 män på 100 kvinnor vilket sågs som en stor obalans – men vi har ju 117 män på 100 kvinnor, vilket är betydligt värre. Naturen är så finurligt funtad att den ger oss lika många män som kvinnor. En sån här obalans är därför svår att någonsin komma till rätta med, utan att se till att kvinnor bara föder flickor några år framåt. Men så vill man ju inte heller ha det. Dessutom är det kvinnorna som i grunden är samhällets stöttepelare av många olika skäl. Förutom att vi föder barnen, då.
   Kram
   Kao

  • Jag skulle gärna se att det kom fler kvinnor och barn i stället för alla dessa karlar. Kvinnorna som flyr hit har också en benägenhet att vilja smälta in i samhällsgemenskapen, utbilda sej och skaffa jobb. Bli självförsörjande. Tyvärr ses det ofta av männen som ett hot med kvinnors styrka därvidlag 😦
   // Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s