Citat: ”Saudiarabien Är Motorn Bakom Terrorismen”- Läs Varför // Kao

Citat: ”Saudiarabien styrs av den mest perversa sekt som någonsin uppstått inom islam, wahabismen.

Enligt wahabitiska föreställningar betyder den enskilde individen ingenting, stamtillhörigheten allt. Därför kan man, och bör, saklöst mörda alla fiendens kvinnor och barn, eftersom ingen av fiendestam kan vara oskyldig.

Och vem är wahabiternas fiende? I tur och ordning alla shiamuslimer, judar och kristna. Alla dessa fiender måste dö därför att Gud vill det, sådan är den saudiarabiska tolkningen av ”jihad”.

Religiösa galenskapssekter finns lite här och var i världen och inom alla religioner, i Texas lika gärna som i Tokyo som ute i den arabiska öknen. Ibland ställer de till måttligt förtret (Livets Ord), ibland försöker de massmörda tunnelbaneresenärer (Tokyo) och ibland begår de kollektivt självmord (Texas).

Men wahabiterna i Saudiarabien skiljer sig i vissa avseenden från alla andra galenskapssekter. De disponerar en oljeinkomst på 300 miljarder dollar per år och större delen av inkomsterna går till den kungliga familjen och ”prinsarna”, som huvudsakligen investerar i terrorism.

Saudiarabien är den ekonomiska motorn bakom all islamistisk terrorism i världen. Enbart i Bosnien investerade man 400 miljoner dollar i nya moskébyggen där wahabitiska predikanter sattes i arbete. I Pakistan fanns år 1950 ungefär 200 religiösa rabbelskolor, så kallade madrasas. I dag har Saudiarabien fått upp siffran till 20 000! Det pakistanska undervisningsväsendet håller på att bryta samman och ersätts med terroristskolor för gossar. Flickor ska inte undervisas.

Det är saudierna som har skapat de afghanska talibanerna, med religiös polis och allt det andra. Det är saudierna som enbart i USA byggt över 1 000 terrorist- och hatpredikande moskéer och det är enligt en FN-rapport från 2002 Saudiarabien som, då 2002, investerat över 500 miljoner dollar i stöd till al-Qaida. Det är ingen tillfällighet att 15 av 19 flygkaparterrorister den 11 september 2001 var saudiarabier.

Om det nu är så att USA kan döma Usama bin Ladins chaufför till fängelse i fem och ett halvt år, efter fem år i koncentrationsläger, för ”stöd till terrorismen” så vore väl själva motorn bakom all terrorism, de 5 000 saudiska ”prinsarna”, ett utmärkt mål för polisiära insatser.

Om det är något land som borde ha invaderats i demokratisyfte och i syfte att bekämpa terrorismen efter den 11 september så är det självklart Saudiarabien. I stället invaderade västvärlden med USA i spetsen först Afghanistan, vars terroristutbildning var saudifinansierad, och därefter Irak som i vart fall inte sysslade med internationell terrorism.

Den saudiska överhögheten över den arabiska halvön kan dessutom ifrågasättas. 1932 ”enade” banditklanen Saud de tre länderna på halvön, genom att mörda allt och alla i dess väg och dessutom plundra Mecca (!) och Medina. Allt skulle bara ha varit sedan länge bortglömd kriminalitet om inte en geologisk slump spelat in – samma år upptäcktes de väldiga oljetillgångarna.

USA såg chansen och erkände snabbt det nyligen utropade ”konungariket” Saudiarabien. Banditledaren ibn Saud började alltså kalla sig kung och döpte det påhittade konungariket efter sin egen stam. Men avtalet mellan USA och banditledaren var enkelt och logiskt. Vi får er olja, ni får vårt erkännande och militära beskydd.

På den vägen bar det hän ända till ”vår närmaste allierade i Mellanöstern” 50 år senare. Och därefter inträffade slumpen på nytt.

1985 var en ung alkoholiserad äventyrare i Texas på väg mot konkurs. Hans oljeföretag Spectrum gick det året med 1,6 miljoner dollar i förlust och han hade 3 miljoner i skulder. Då kom en räddande svart ängel, den saudiska banken BCCI, och köpte fåntrattens lilla konkursbo för tre gånger värdet så att det till och med blev en rejäl summa över. Hans namn var George W Bush och själaglad investerade han genast överskottet, 600 000 dollar, i baseballaget Texas Rangers.

För saudiarabier att investera miljoner i ett litet råttbo till oljeprospekteringsföretag i Texas vore som för eskimåer att köpa snö. Det var alltså inte strikt affärsmässiga överväganden som låg bakom investeringen. Den misslyckade George W var son till en mäktig politiker.

I dag har Saudiarabien investerat mer än 1 500 miljoner dollar i olika företag med anknytning till familjen Bush med vännerna Donald Rumsfeld, f d försvarsminister, arkitekten bakom det senaste kriget mot Irak, och Dick Cheney, vicepresident. Ingen president i USA:s historia, eller för den delen försvarsminister eller vicepresident, har varit så uppbunden till främmande makt.

Och just den makten är finansiären bakom all islamistisk terrorism, som George W Bush säger sig föra krig mot. I Irak och Afghanistan. Till bombliberalernas applåder och hejarop.” (slut citat)

——————-

Så på detta vis ligger det alltså till = obestridliga historiska och politiska fakta.

6 svar till “Citat: ”Saudiarabien Är Motorn Bakom Terrorismen”- Läs Varför // Kao

 1. Alltihop är helt vansinnigt man vet snart inte vad man ska tro om någonting..
  Och säpo varnar för att vi har tusentals anhängare till skiten i Sverige nu..
  ´Men trots all skit så önskar jag att du får en bra helg..
  Kram Nicki

 2. Olja…de som har olja har makten ..och utnyttjar den till sin fördel såklart. Skrämmande är vad det är ..mer än skrämmande är det då man försöker nysta i hur det ligger till. Saudi är ett läskigt land ..såg ett dokument utifrån om vad som sker där.. och ja det förvånade inte mig det minsta ..de har makten och kan styra och skydda terrorister genom att understödja dem. På så vis får de än mer makt ..
  Deras syn på mänskligheten skrämmer skiten ur mig..och det verkar som om ingen vågar sätta sig emot dem ..för de äger ju tillgångar som alla i världen vill ha del av ..så man kan nog säga att de kan göra som de vill.
  Fy attan säger jag bara.

  • Ja de är grymma där :-(. Stackars kvinnorna, gästarbetarna och stackars omvärlden. Men som sagt: det är USA som har berett vägen för dem – och med USA, med en impulsiv, farlig posör som Trump vid rodret, vill allinspartierna sååå gärna samarbeta med via NATO. Sånt skrämmer mej oerhört mycket.
   —-
   I veckan ondgjorde man sej över att ryssarna med flyg patrullerade sina egna områden (Finska Viken och utanför Kaliningrad). Samt över internationellt vatten. Men vi släpper gladeligen in USA-ledda trupper per flyg, till fots i stora delar av Norrland och med krigsfartyg i våra farvatten i Östersjön. Sånt skrämmer mej ännu mer. Jag vill ha en Nordisk försvarsallians. Om man nu måste ha någon. De nordiska länderna har ca 20-25 miljoner invånare och en mycket stark militär makt tillsammans.
   // Kao

   • Jag vill också ha en nordisk försvars allians men kanske behöver vi ändå hjälp av andra länder för vi är ganska små mot övriga världen. Det är en svår nöt att lösa ..

   • Läste nyligen om detta och tydligen skulle vi vara en betydande kraft att räkna med vid en invasion av vårt land.
    // Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s