Domen Mot Arbogakvinnan Johanna Möller // Kao

Efter att jag har läst direktreferaten under 20 rättegångsdagar på Aftonbladets och Expressens webb kom idag domslutet:  Kan inte bli annat än livstids fängelse för kvinnan och hennes förlängda arm Mohammad Rajabi då dådet beskrivs som mycket grymt. Men först ska båda genomgå en RPU (Stor rättspsykiatrisk undersökning) för att konstatera eller avfärda att de led av psykisk sjukdom vid brottet.

Särskilt kvinnan har begått flera olika mycket grova brott. Det är gräsligt hur en enda människa kan orsaka så mycket elände för så många människor, inte minst sina egna barn! Bland annat så här skriver Tingsrätten idag:

Tingsrätten: Johanna Möller skyldig

”Dels att Johanna Möller gjort sig skyldig till ett fall av stämpling till grov misshandel. I vart fall några fall av stämpling till mord, i vart fall anstiftan av mord den 7-8 augusti 2015 samt mord och försök till mord den 3 augusti 2016. Försök till grovt bedrägeri medelst brukande av falsk urkund, grovt bedrägeri, urkundsförfalskning, givande av muta och hot mot tjänsteman.”

Läs också här:

http://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/rattens-beslut-om-arbogakvinnan/

Så här tycker Leif GW Persson, som inte alls gillar åtalet om mordet på exmannen Aki Paasala och jag håller delvis med honom för det finns i det fallet inte tillräckligt med bevis och ingen utpekad gärningsman (ännu):

http://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/gws-kritik-efter-beskedet-om-johanna-mollers-skuld/

Faktaruta:

Anses skyldig till samtliga brott

Västmanlands tingsrätt skriver i sitt beslut att ex-pojkvännen Mohammad Rajabi har gjort sig skyldig till mord och försök till mord den 3 augusti 2016.

Den 42-åriga Johanna Möller har gjort sig skyldig till anstiftan av mord den 7-8 augusti 2015. Vidare till mord och försök till mord den 3 augusti 2016.

Hon anses också skyldig till ett fall av stämpling till grov misshandel, några fall av stämpling till mord, försök till grovt bedrägeri medelst brukande av falsk urkund, grovt bedrägeri, urkundsförfalskning, givande av muta och hot mot tjänsteman.

2 svar till “Domen Mot Arbogakvinnan Johanna Möller // Kao

  • Nejdå. Idag är både polis och rättstväsende (och även allmänheten) mycket mer uppmärksamma och kunniga än man var för länge sen om den här typen av person som kvinnan är. Hon är inte sjuk – hon är ond!!! En klassisk psykopat baserad på narcissistisk eller antisocial personlighetsstörning (tror på det första). Det är ingen sjukdom, det är som sagt en störning.

   Till exempel fick ju Helge Fossmo i Knutby det straff (livstid för stämpling till mord) han förtjänade. Han är också sån.

   Det kommer bli likadant för den här kvinnan. Finns ingen vettig anledning att döma henne till rättspsykiatrisk vård, men jag förstår varför man låter henne och Rajabi genomgå en stor sinnesundersökning. Hur Rajabi bedöms vet jag ej, men han förtjänar samma straff, kan jag tycka. Han höll ju i kniven även om han blev söndertjatad och svårt manipulerad att begå brottet så hade han ju flera chanser att dra sej ur, men gjorde inte det. Han blev ju t.o.m varnad för henne innan. Men sketna pengar var viktigare för honom. Jag undrar hur han har levde där i Iran, där han ju är född av afghanska föräldrar. Han har ju sett dödsolyckor och även en kompis som blivit avrättad på allmän plats. Kanske var han en kriminell slyngel redan där och kom hit för att undgå straff i Iran? Det vet vi inte. Vi vet ingenting om hans familj i Iran. Varför vill man inte ta upp det i rättegången, tro?
   ———–
   Jag har läst en massa förhörsprotokoll och telefonavlyssningar om hela Johanna Möllers nätverk nu i dagarna och det blir bara värre och värre ju mer man läser. Jag tror att detta bara är en början på något mycket mycket värre….tyvärr. Många fler huvuden kommer att rulla.

   // Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s