Anstiftan Till Mord // Kao

Arbogakvinnan Johanna Möller kommer med största sannolikt bli fälld i Tingsrätten, förutom mord på sin pappa och mordförsök på sin mamma 2016 i maskopi med Muhammad Rajabi. Men också anklagas för ”anstiftan till mord” på sin exman Aki Paasala 2015. Som det verkar nu.

Så långt är jag med.

Men Rajabi var inte ens i Sverige när den sistnämnde mördades, så vilka var det i så fall som genom Johanna Möllers försorg tog exmaken av daga? Det har aldrig riktigt nämnts, endast antytts, även om jag genom idogt surfande vet vilka dessa personer är. Hon skulle ju aldrig ha klarat den uppgiften själv.

Några har varit misstänkta (nära släktingar till J.M), förhörts men senare släppts. Dock fortfarande misstänkta. Men inte vidare i tid förhörda, vad jag förstår.

Hur rätten har tänkt sej att avsaknaden av tillgängliga bödlar ska gå ihop med anklagelserna om mordet på exmaken rent juridiskt och polisiärt bevismässigt förstår jag inte. Kommer inte åklagarna med flera anhållanden och/eller erkännanden gällande detta så kommer Hovrätten inte gilla det mordåtalet. Inte för att jag tror det kommer påverka J.M:s straff, men ändå.

För Aki Paasilas anhöriga kunde det ju vara bra att få ett avslut någon gång.

Fast nu tror ju jag att Johanna Möller kommer ”branda” alla andra som har varit inblandade i hennes smutsiga affärer när hon får klart för sej att hon inte kommer undan och inte kan styra och ställa med alla runt omkring sej längre, så vi får väl se hur det går då…’

7/8 tar de nya förhandlingarna gällande skuldsättningen upp igen.

(fortsättning följer)

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s