Ofattbart Att De Kan Få Fortsätta! // Kao

För mej är det ofattbart att såna som Kim-Jung-Un i Nordkorea och Donald Trump i USA tillåts sitta och utmana varandra som småungar i en sandlåda. När det gäller hela världens säkerhet.

Att de inte ”tas bort” av klokare personer som respekterar fred och säkerhet. Vad har man egentligen ambassader och spioner till…..?

Detta är min egen omedelbara reaktion på det spända världsläget just nu. När jag tänker efter får jag väl tänka mej andra utvägar – men vad skulle det vara? Samtal fungerar ju tydligen inte. Och FN är ju en tandlös tiger som ingen sida lyssnar på.

Kina är Nordkoreas enda bundsförvant, men nu har de också tröttnat på den galne Kim-Jung-Un och vi är många som även har tröttnat på den oberäkneliga Donald Trump.

Jag hoppas på att Kina kommer kväsa idioten i Nordkorea och att republikanerna ser till att snarast få bort den narcissistiske Trump som endast agerar utifrån sina egna intressen och kickar och är precis lika farlig för världsfreden som Kim-Jung-Un.

2 svar till “Ofattbart Att De Kan Få Fortsätta! // Kao

  1. Håller med dig fullständigt två galningar som tjafsar emot varandra rena dagis nivån och ja dom äventyrar världsfreden.. Och helt otroligt att ingen gör något åt det 😦
    Kram…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s