Politikerna Bryr Sej Inte Det Minsta Om Väljarna // Kao

Ju mer jag läser om misstroendevotum hit och dit i en mycket brinnande politisk tid i övrigt, så tycker jag att allianspartierna och SD är fruktansvärt egoistiska i sina försök att avsätta nuvarande regering av diverse anledningar.

Som om det skulle lösa några problem!

Jag tror det skulle gå riktigt illa om man gjorde en politisk ‘rockad’ nu, när det mesta (plus ekonomin) verkar gå åt ett håll där man äntligen försöker minska de ekonomiska klyftorna mellan olika samhällsklasser.

Nu försöker  S (och knäppgökarna i MP som har tappat sin kompass totalt) REGERA  och (S) har bra reformer på gång för utsatta grupper, inte minst för pensionärerna. De behöver bara, enligt min mening  bli tuffare i sina tag mot privatiseringarna som håller på att slita sönder ekonomin och folks allt mer sviktande förtroende för politiker över huvud taget.

Hur man ser på och behandlar flyktingkrisen och den ökande brottsligheten är frågor man måste ta tag i riktigt ordentligt och det måste ske snabbt! En slags inneboende naivitet om alla människors godhet bör inte vara rådande, eftersom det inte stämmer överens med hur verkligheten ser ut.

Så här får man inte tycka idag: Det råder en slags politisk kultur där det antingen är svart eller vitt men med den inställningen vinner man inga sympatisörer.

————-.

I dessa tider behöver vi starka politiska krafter som verkar för de svenska medborgarna. INTE för politiker i alla läger som bara tänker på sin egen höga lön och bekvämlighet och glömmer varför de sitter på de poster de gör.

Det finns knappt en enda artikel i media där man ens nämner ”svenska folket” i dessa politiska strider. Varken media eller partierna gör det.

7 svar till “Politikerna Bryr Sej Inte Det Minsta Om Väljarna // Kao

 1. Ja håller med dig alla försöker med olika medel att avsätta nuvarande regering och statsminister jag tycker det är otroligt tröttsamt.. det verkar mest vara en maktkamp hela tiden styra landet ja det har dom dessvärre inte tid med känns det som..
  Kram!!

  • Det pågår ju hela tiden, så det är otroligt tröttsamt. Måste vara väldigt irriterande för regeringen att dels regera, dels ständigt vara utsatt för de här påhoppen. //Kao

 2. Vi behöver absolut inte fler politiker av den sort som sitter i riksdagen. Alla partier har bidragit till det elände som landet befinner sig i. Mest socialdemokrater med sin vurm för att placera vem som helst i höga eller på strategiskt viktiga positioner. Alla har dessutom varit med att utesluta och mobba SD, det enda parti som inte har någon skuld i Sveriges förfall. I mina ögon är det många i den politiska kretsen som borde ställas inför rätta för landsförräderi.

  • Och i mina ögon är SD ett ultrahögerparti och ett sånt kommer aldrig fullt ut att verka för arbetarklassen. Är tillräckligt gammal för att ha begripit det för länge sen. SD vill bara ”slå blå dumster i ögonen” på de politiskt okunniga.
   Även om jag håller med om att flyktingpolitiken måste stramas åt och granskas betydligt mer. Men allt är inte svart eller vitt.
   Nu är Sverige på väg att göra mer för de underfinansierade grupperna, typ pensionärerna och det är sånt jag röstar rött för.

   // Kao

 3. Jag tycker också att det är rätt att göra det bättre för pensionärerna. Inte för mig som är lyckligt lottad men många pensionärer ligger precis ovanför ”fattiggränsen” som bl a socialtjänsten följer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s