Usla Postnord Och Liknande Parasiter // Kao

Här i länken nedan  kan du läsa om hur man försöker på Postnord att skylla på en massa ”omständigheter”, bland annat ”högt tryck” för att brev och paket inte kommer fram som de ska. Men sanningen är en annan. Man har helt enkelt dragit in på personal i stället för att anställa flera. ALLT FÖR VINSTEN! Det borde vem som helst begripa. Inte konstigt att allt fler anställda slutar eller är på väg att göra det.

Dessutom har man mage att skylla på dem!!!

Det som en gång var  en självklarhet – postkontoren som var lite av en samlingsplats och en slags trygghet för särskilt äldre personer –  är nu ett minne blott. Hur kan Posten fungera bra i alla andra länder men inte här i Sverige? Till och med i Indien fungerar det mycket bättre än här…

https://www.expressen.se/dinapengar/barbros-paket-skickades-tillbaka-till-new-york/

Se särskilt i slutet på artikeln hur tjänstemännen skyller på den överstressade personalen. Förresten är det så inom flera branscher än Posten.

På det företag min dotter jobbar  (eller jobbade fram tills nu) ska plötsligt 2 personer göra 5 personers jobb. Sen undrar man varför människor går in i väggen. Blir stressade och sjuka och sen inte ens blir trodda av Förnedringskassan.

(Som tur är ska min dotter föda barn inom ett par veckor och jobbar inte kvar där längre. Men för alla andra….)

6 svar till “Usla Postnord Och Liknande Parasiter // Kao

 1. Helt sanslöst..
  Och ja jag håller med dig hade någon berättat för mig för tio eller femton år sedan att posten ska bort, du får inte sätta in pengar på banker för då är du förmodligen kriminell..

  Du ska helst inte använda pengar du ska bara handla med plastkort.. du får inte komma till en doktor för det är fullbokat 4 månader framåt, jour nej det togs bort från vårdcentralen du får vända dig till dom stora sjukhusens jour, du kanske får vänta i 24 timmar.. men det får man ta..

  Var försiktig när du är i stan håll dig undan från stora folksamlingar för du kan bli sprängd i luften nermejad av en bil knivstucken med mera..
  Vårt samhälle är rena skiten numera med andra ord sjukt..

  Och ja jag saknar vår gamla post fick ett paket igår till en butik i centrum som jag inte ens visste att den fanns fick leta, förut var det COOP men dom har tydligen lessnat..

  Betala en räkning kontant glöm det det verkar inte ens finnas längre gå in på banken typ Nordea, som numera ett litet fnuttigt rum där två kvinnor sitter och ser dumma ut och dom undrar vad vill du då, jaha säger man jag bara ville fråga en sak, men dom visar tydligt att du stör..

  Vi köpte ny bil förra året janne betalade kontant, bilförsäljaren såg helt chockad ut och utbrister nej så här gör vi inte vad har du fått dom här pengarna ifrån.. Vi tänkte skita i alltihop när chefen på bilfirman sa okay det går bra.. bilen vi köpte två år tidigare ja då var det inte konstigt att använda pengar..

  Har kommit på mig själv med att känna mig generad varje gång jag räcker fram en sedel i en butik jag väntar mig hela tiden att få höra.. nej pengar tar vi inte emot..

  Jag ska till tandläkaren den 20.11 fick ett meddelande att nu tar dom inte emot pengar nu måste jag betala med kort.. Jag har aldrig betalat med mitt nordea kort så ska bli kul och se hur det funkar

  Om jag gillar vårt nya samhälle nej inte det minsta..

  • Helt riktigt. Ingenting ser ut som det gjorde förr, på både gott och ont. 2011 när jag skulle betala en resa kontant blev de chockade på resebyrån. De tog inte emot kontanter och det blev en himla massa krångel för mej för att betala.
   ——
   Förr i tiden var den trygga gamla Posten som en mötesplats för folk, särskilt de äldre. ”Vi ses på Posten” osv. Vad jag vet finns det inget land som inte har ett Postverk, Ja, det skulle väl vara Syrien numera, då….Kanske Sydsudan?
   Helt klart är det irriterande att man tittar snett på en för att man betalar med – PENGAR!!!

   Kram
   Kao

   • Jaha har du också råkat ut för det, jag undrar verkligen varför alla pengar skulle bytas ut när man ändå inte får eller ska använda dom 😦

    Nya mynten är skit jag stod i en affär handlade för 202 kronor fick stå och rota efter en tvåkrona fick upp en femma några enkronor och slutligen en tvåkrona som redan var mörk och lite ful jag frågade är det här en tvåkrona fick stå och vippa den lite hit och dit för att se vad det var för något, jag tycker dom är väldigt lika varann dom blir fula jättefort, läste i tidningen att dom nya mynten är fiasko..Tacka vet jag dom gamla vanliga kronorna 😦

    Jag förstår fortfarande inte varför posten försvann och jag tycker all service i samhället blir sämre och sämre..
    Kram Nicki

   • Gillar inte heller de nya pengarna. 100-lappen och 20-lappen har samma färg och en- och två-kronorna är alldeles för lika. Blinda kunde förr mäta de gamla sedlarnas liv i handen på ett visst sätt. Idag är det ju omöjligt.

    // Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s