Krigarens Diet Del 2// Kao

Här är en jättebra artikel om varför Krigarens Diet kan vara bra om man klarar av att vara utan mat hela dagen och bara har ett ”matfönster” på några timmar på kvällen. Själv har jag ätit så under många år och mår jättebra av det  (klicka på rubriken):

https://www.expressen.se/halsoliv/sofia-antonsson-kostradgivare/lever-man-langre-om-man-bara-ater-pa-kvallen/

10 svar till “Krigarens Diet Del 2// Kao

  • Ja, det gör ju jag också! Hade ingen aning om att mitt sätt att äta ens var en slags diet 🙂
   Försöker äta vegetariskt ca 2-3 ggr/vecka. Både av miljöskäl men framförallt för att jag tycker så mycket om sån mat. Om jag får laga den från grunden. Och det får jag ju! Här i mitt hem är det bara jag som bestämmer.

   // Kao

 1. Har också kört det under några år nu och mår bra av det. Dessutom så får man massa tid över. Jag tycker nästan det är jobbigt nu till julen när man måste bryta mönstret av sociala skäl och äta i tid och otid.

  God Jul och Gott Nytt år på dig, Kao! Och tack för att du läxade upp mig när jag gick verbal bärsärkagång i kommentarsfältet på min egen blogg! Jag är egentligen en ganska timid man men antar att jag har en skriftlig emotionell ventil som jag använder för att släppa ut övertryck. Jag behövde tillsägelsen att strypa ventilen och istället bara vara saklig, precis såsom du påpekade.

  • Kul att höra att man inte är ensam om dieten. Nu vet jag i alla fall att vi är tre: Abba-Benny, du och jag :-). Idag Julafton äter jag som vanligt, kanske i morgon också. Då kommer dottern, svärsonen och lilla barnbarnet hit på middag. Då kan jag svulla i mina fyra timmar, men mer än vanligt.
   —-

   Äh, jag ska inte läxa upp dej. Jag gör likadant själv, fick jag mej till livs igår på twitter, ett ofog jag nyligen har börjat med. Eftersom nazistkärringen katerina janouch la ut en rasisttext och en stor bild på en pistol, så ansåg jag att hon kunde sätta den mot sin egen tinning och trycka av-. Det gillades inte av en halvkänd journalist, så jag ändrade mej ödmjukt och föreslog att KJ då kunde skjuta sej i foten i stället ;-)..

   GOD JUL och Gott NYtt År önskar jag dej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s