En Kärlekslåt // Kao

Klicka på rubriken.

Annonser

4 svar till “En Kärlekslåt // Kao

  • Tack. Jo, men jag har alldeles för få läsare för att det ska vara roligt längre. Annat var det på bloggen på Aftonbladet, då var det drag.
   Ha en fin helg du cokså
   Kram//Kao

   • Håller med dig lite för jag börjar känna mig ensam här på WP det blir fler och fler som försvinner eller slutar prata får en massa nya från andra länder och kulturer som aldrig prata dom klickar bara gilla.. Så jag börjar vara på FB mer och mer där är dom flesta av mina gamla vänner.. Så säger igen om du öppnar lägg till mig Kramar om gör Nicki

   • OK. Fattar inte varför det plötsligt har blivit å här. Jag är med på ett par seriösa trådar på flashback: Ubåtsmordet och Sommarstugemordet(Johanna Möller), men just nu är jag avstängd en månad pga nån regel jag ej begriper :-D. Att skriva ren rasistisk smörja och håna ett brottsoffer är tydligen ok, men inte att skriva att den som hånar är en skithög ;-): Kan vara därför. Får skriva och läsa igen 1/3. Så nu kan jag vara här en månad (hehe). / Nej, på Facebook kommer jag nog aldrig vara med. Däremot är jag inne på Twitter då och då under namnet Kao.

    Ska titta in hos dig, ska bara kolla på lite annat just nu. Nyheter och sånt. Satte just igång datorn.

    /Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s