Ren Och Skär Ondska // Kao

Snart är rättegången i Hovrätten mot den s.k Arbogakvinnan Johanna Möller slut. Kan inte tänka mej att det blir annat än livstids fängelse för denna ondsinta kvinna.

Jag har följt fallet noga från början till slut i olika medier och blir beklämd över hur en enda person kan ställa till med så mycket elände för så många andra, främst för sin egen familj. Förutom mord och mordförsök gäller det en hel rad andra brott, allt från grovt bedrägeri, anstiftan till mord vid ett flertal tillfällen till urkundsförfalskning, hot mot tjänsteman och givande av muta.

Motivet? Främst pengar men också svartsjuka.

När jag tittar på bilden på Johanna Möller en bit ner i länken ser jag bara ondska och hat i hennes blick och den blicken går rakt igenom bilden till mej.

I länken skriver kriminologen Catarina Lundbäck så här:

https://www.expressen.se/kronikorer/catarina-lundback/johanna-moller-krossade-sin-familj-i-ett-slag/

Annonser

28 svar till “Ren Och Skär Ondska // Kao

  • Hennes utstråling på bilderna visar på ett så starkt hat att jag blir helt ställd, trots att jag sitter här i mitt eget vardagsrum, väl skyddad från hennes tentakler.
   Jo, hon kommer säkert få livstid. Om 14 dagar får vi veta. Men har jag förstått hennes enerverande personlighet rätt så lär hon överklaga till, HD, EU-domstolen, FN och allt hon kan komma på. Hon lär inte få det lätt bland damerna på HInseberg. Det är ett rättvist straff för en som ställt till med livslångt elände för hela sin familj.

   // Kao

 1. Usch ja det finns fler onda människor än man tror där ute …bra att de låser in dem som de får tag på. För mig är det obegripligt att man kan ha sådan ond fantasi till att ställa till det för så många i sin omgivning.
  Jag ryser då jag tänker på vad hon gjort.

  • Var 10e person lär vara en fullt utvecklad psykopat, av dem är 9 män och 1 kvinna(men kvinnliga psykopater är tyvärr svårare att upptäcka), och visst – jag har ju varit tillsammans med en psykopat i 1½ år innan jag lyckades bryta mej loss, så jag vet vad det vill säga. Det var hemskt, men det gick till slut att bli av med fanstyget. Nog värre om man skaffat barn med en sån.
   ——–
   Arbogakvinnan Johanna Möller är ett praktexempel på en kvinnlig sån. Man säger att såna kvinnor har sex för att manipulera, medans såna män har det för att dominera.

   // kao

   • Jag har haft en manlig psykopat till chef … han var inte att leka med..han avskydde mig för att jag sa ifrån ..sen fick jag ett helvete på jobbet. Inget jag gjorde var bra ..jag blev anklagad för saker som jag inte hade varit i närheten av och inte ens betrodd att vara med på inventeringar. Han försökte psyka sönder mig..på ett sätt funkade hans metod för jag slutade där efter 2 år. För mig fanns ingen möjlighet att stanna kvar. 2 år fick räcka ..han ljög inför kunder och domderade och skrek då det inte gick hans väg. Riktiga utbrott fick han för ingenting.
    Så där kunde inte jag vara kvar…
    Det finns psykopater överallt ..människor med olika personlighetsstörningar ..det värsta är att många blir chefer..de manipulerar och har charm som gör att de tar sig fram.
    Min psykopat chef var inte charmig alls ..genomskådade honom ganska omgående hans kroppspråk utstrålade ilska och osäkerhet han var spänd som en fiolsträng hela tiden.
    Har stött på kvinnliga oxå som försöker manipulera sin omgivning med sitt sluga insmickrande sätt.
    Avskyr dem men bryr mig inte så himla mycket om dem ..
    Men jag säger ifrån om de går för långt ..och om jag ser att de utnyttjar någon som inte kan stå emot deras härskar teknik.

    Tur att du blev av med ditt psyko…för det är inte lätt..

    //Otto

   • Mycket intressant Kanske var din chef en narcissist med psykopatiska drag? Du såg hans osäkerhet lysa igenom och narcissisten plågas ju av en enorm osäkerhet och förvriden självbild, som de maskerar med en air av självsäkerhet.

    Var ni flera på jobbet som såg det? Ibalnd står man tämligen ensam då ingen annan begriper och då är det lätt gjort att det blir man själv som tvingas bära hundhuvudet. // Kao

   • Var på en liten arbetsplats bara 3 anställda och de tv å höll ihop. Så de hade väl narcissistiska drag båda ..jisses att jag stod ut där i 2 hela långa år på heltid är för mig en gåta då jag tänker efter.
    Men det var en stor lärdom om hur sådana människor är..jag mådde inte så bra io slutet av att vara i en så negativ miljö..så det var lättatt säga upp sig därifrån. Hade inget annat fast jobb att gå till så jag var
    lde typ arbetslöshet före att stanna ..då fattar du att det var illa. Jag var ensam mot dessa två…
    Allt skyllde de på mig ..jag kunde ingenting enligt dem. Tur att jag ändå var så stark och stod med båda fötterna på jorden Alla goa kunder gav mig hopp och mod att fortsätta. När jag sa att jag skulle sluta blev en del bedrövade och ledsna ochg det blev även jaq ..så det var svårt i det avseendet att avsluta och gå vidare. Jag har alltid haft bra och nöjda kunder 🙂
    //Otto

   • Makalöst hur 2 personer kan mobba en 3e, men många inom sjukvården fungerar sådär, oftast bittra kärringar i olika åldrar. Fattar knappt hur du klarade det i 2 år!. Själv hade jag skällt ut dem, gett dem fingret och vandrat vidare i livet. Antar att de 2 var kompisar även på fritiden och gjorde likadant mot den som kom efter dej. Vet du hur det gick sen?
    ———
    Hade ju stora problem med min nattsyrra på kirurgen som skyllde sina egna misstag på mej. Även medicinska sådana, trots att jag inte ens hade nycklar till medicinskåpet!!! Men det fungerade inte för henne, patienter tog mitt parti, de var rädda för den här personen och berättade det för dagpersonalen. Trots att hon var ssk och jag uska så tvingades hon byta avdelning. Till stor förtret för den stackars uskan som tvingades jobba med henne sen.

    I vanliga fall lyckas elaka ondsinta personer få jobba kvar, eftersom de är så manipulativa och insmickrande, förför avd.föreståndare/klinkchefer med sina metoderetc. De flyttar oftast på uskan och ger henne skulden likt förbannat, men jag har sett spelet, liksom du gjorde, men jag drev det till sin spets. Aldrig i helvete att jag har låtit någon som har gjort så allvarliga fel vinna över mej. Rätt ska vara rätt.

    // Kao

   • Jobbade i en liten fotoaffär då jag vart utsatt..du vet i början så tänker man först att man måste ge det lite tid..att man inbillar sig saker och ting. I efterhand så är det lättare att se hur allt var. När man fått lite distans till allt så ser man klarare.
    Det där med att skylla ifrån sig tror jag har att göra med att de vet om att de själva kanske inte är så perfekta ..så de utser en syndabock att lasta allt på.
    Jag var ju kunnig i mitt yrke och hade god hand med kunderna så det retade väl gallfebern på dem. Jag sålde mest av oss tre det visade ju alla månadsrapporter tydligt ..men tror du att jag fick kred för det ? Nej ..det fanns alltid undanflykter.
    Om de fann något att lasta mig för så kunde de säga att jag inte skötte mitt jobb och att jag skulle fråga mer och ta lärdom av dem. Blabla bla …de letade fel vilket är typiskt sådana personer som vill sätta sig över andra.
    Jag blev beskylld för att inte ha låst kameraskåpet så att en dyr kamera kunde stjälas..jag var alltid noga med att låsa då jag demonstrerat klart det som ,kunden ville se och veta om vissa kameror.

    Alla kan missa saker ..visst så är det men man kan inte bara säga att en person är den som gör alla misstag.

    Det finns massor med ex på vad som hände mig under dessa 2 långa evighetsår..tex så skulle vi äta julbord ett år och vi skulle ses vid en restaurang..jag gick dit i tid och fick vänta en bra stund innan de andra kom lite överförfriskade Vikarier och personal från en annan butik fotobutik. De hade förfestat ihop utan att nämna det för mig då jag gick för att hämta min bil på en parkering.
    Vikarien berättade det för mig att det varit bestämt sedan länge att de skulle festa lite innan. Ja så beter sig folk ..

    Jag är inte den som håller tyst så jag pratade med de 2 jag jobbade med om hur jag upplevde situationen på arbetsplatsen …herre jisses vilket utbrott nissen fick på mig ..han hade då bekymmer med aggressioner och fick ur sig värsta harangerna.
    Då var jag okamratlig och ojuste ..

    Jag vart sjukskriven efter en operation i mina bihålor och gick med en slang som man spolade i dagligen och därför kunde jag inte jobba. Han blev fullkomm ligt galen då jag åkte dit för att lämna mitt sjukintyg. Då fick jag nog och sökte mig till vården.
    Vikarien fick jobbet efter mig och hon trivdes heller inte ..sen blev Kodak uppköpta av FotoQuick min gamla arbetsplats och de fick jobb där istället. Där jag varit i 14 år och den butik som de inte tycktge gav någon som helst erfarenhet i yrket.
    Så kan det gå ..det kallar jag karma.
    Sen tog det inte så länge innan även den butiken slog ihop..pga all digitalisering.
    Snipp snapp snut så var den sagan slut. ‘

    Jag hade då redan jobbat i vården flera år och utbildat mig till Uska.
    Nu vart de arbetslösa och jag hade ordnat det för mig.

    Jag ser igenom vissa personligheter och häller mig på avstånd från dessa enligt mig typer.
    Nu har jag gått vidare för länge sedan och är nu inom vården där dessa typer oxå finns..i form av missnöjda gamla tanter och även yngre tanter som försöker styra och ställa så att de själva ska få det bättre. I vården finns en missunnsamhet som jag inte sett någon annanstans..man trycker ner varandra istället för att lyfta och stötta varandra. Inte konstigt att det är svårt att få tag i vikarier och att ingen vill jobba inom vården. Fann jag på något annat att göra som ger mig lika mycket som de äldre jag vårdar gör hade jag inte varit sen att hoppa av vårdyrket. Jag håller i ett tag till så får vi se hur den närmaste framtiden ter sig först. Många med mig säger likadant ..vi börjar tröttna nu.

    Kram

   • Tack för din berättelse. Känner igen mej i mycket av det du skriver. Trots att jag inte vill att det ska vara så, så tror jag mycket beror på att det nästan bara är kvinnor inom vården – och många av dem är intriganta och avundsjuka. Bittra och elaka. // Kram

   • Så kan det nog vara…fattar inte att vissa kvinnor är så styrda av sin avundsjuka och missunnsamhet. Jag kanske ses av andra att tillhöra dessa bitchar..som säger vad jag tycker och inte tar skit.
    Jag är ju arbetsplatsombud för nattarna och det ses inte med blida ögon att vi efter alla år har någon som för vår talan.
    Det har varit en stark hirarki hos oss i alla år …grupperingar och småchefer som styrt utan att cheferna har haft en aning om att det mobbas och styrs och ställs. Det har varit som att köra huvudet i väggen många gånger så man har fått välja väl vilka strider man vill ge sig in i.
    Nu är det lite bättre men ändå inte riktigt bra…med en ny chef med nya regler blir det rockard i hela arbetsgruppen. På gott och på ont. //Kramiz

   • Facket är inkopplat och vi för samtal men det går trögt.
    Vi går på knäna och de vill ge oss än mer uppgifter för att klara av alla sysslor. Alla som vill har fått heltid då det istället hade behövts 2 personal till. Så det hinns inte med..då vill de ge oss på natten än mer att göra för det går inte ihop sig.
    Man tappar modet emellanåt och hämtar andan innan ,man orkar driva frågorna vidare.

    Kram

   • Så här är det i alla branscher nu. Det är rent ut sagt för jävligt. Man drar in på personal, utmattar dem man har och står sen frågande inför det faktum att folk blir utmattade. Det är som att man inte vill begripa. / Men facket borde stå på er sida och ta striden. Vem är huvudman på din arbetsplats? Är det privat?

    Kram// Kao

   • När jag jobbade i Landstinget och fick problem med psykopat-sjuksköterskan fick jag verkligen bra hjälp av Kommunaltanten som kom för att stötta mej på mötet. Hon var engagerad och brydde sej om mej. Det uppskattade jag verkligen. även om jag är bra på att ta mina egna strider själv. Men det var under 1a hälften av 90-talet. Tyvärr verkar de flesta som har kommit upp sej i smöret numera bara bevaka sina egna positioner. Hela samhället är tyvärr på väg åt det hållet, vilket jag tycker är väldigt skrämmande. Så kanske det inte går att få så bra stöd i en krissituation numera, som jag själv hade? // Kao

   • Jo då vi får bra stöd av facket..de har fattat att det är så illa ställt som det är nu. Det har tagit ett bra tag att få dem att ta tag i situationen vi nu hamnat i. Men bättre sent än aldrig,
    Det är verkligen skarpt läge nu …även om vi larmat länge om att något måste göras snabbt så går det sakta framåt.
    Det kommer att gå åt pipsvängen snart om inget görs åt vår arbetssituation.
    Jag har tagit ut extra semester innan första semesterperioden i år för att jag tänker att jag behöver samla mig inför sommaren. Aldrig har jag då förr behövt tänka strategiskt inför sommarperioden förr..men nu känns det som om denna sommaren kommer bli katastrof. Alla våra vikarier sticker nu och vi har inte en enda van vikarie till sommaren. Du vet ryket sprider sig om hur hårt man måste jobba det är ingen som frivilligt vill slita så till sådan lön. Fast vikarier får ju extrapengar om de jobbar 1 hel period eller 2.
    Hur har det blivit så kan man ju undra i effektivitetssträvan att hinna med så mycket som möjligt under sitt arbetspass. Vi är människor med behov av lite andrum emellanåt att behöva få gå på toa och ha lite tid innan nästa insats är väl inte för mycket begärt.
    // Otto

   • De som bestämmer har inte en susning om vad det är de bestämmer. Dåligt av facket att ta sån tid på sej, tycker jag. Men bra att de agerar nu.

    // Kao

   • Det kan man tycka..alla har ju vetet ganska länge vartåt det barkar.
    Vi har möte imon första med nya chefen utan facket med..det ska bli intressant..eller inte..//Otto

   • Mötet var lite tröttsamt då jag jobbat natten innan. Än mer tröttsamt är det att höra dagens drama..det tog hela mötestiden..så vi andra fick knappt en syl i vädret. Det handlade om komp och ledigheter…suck!
    Om varför det behövs rutiner.. Ja det kan man ju undra jag tog upp att det blir konsekvenser av att alla tar ledigt så mycket som man gör speciellt helger. Då finns ingen att ringa in om någon blir sjuk. Så blev det i julas..3 ringde sig sjuka…hade vi inte fått tag i en bemanning så hade jag fått vara kvar och jobba ett dagpass oxå på själva julafton.
    Det ville ingen lyssna på utan tyckte att det hade inte med saken att göra ..fast det har det ju i allra högsta grad.
    Att vi ska stanna kvar ses som en självklarhet även om vi är mellan nätter..men se det går bara inte. De likställer natt och dagarbetet..och inser inte hur tröttande det är att jobba nattetid. Att det tar såå mycket mer på krafterna.
    Vi kommer ingen stans i denna fråga ..så jag för ha eget möte med chefen…eftersom jag är AO. Chefen sökte stöd i mig på mötet då de gick på som värst..jisses jag försökte i alla fall men då talade jag ju inte om samma sak tyckte de.
    Du ser det är rena rama hönsgården.
    Vi nattare hade i alla fall ett bra samtal efter mötet med chefen på vårat APT. Så vi försöker och ger allt en chans man måste ju kompromissa lite och mötas någonstans.
    Fortsättning följer

    Kram

   • Det är typiskt att dagen aldrig begriper vad det innebär att jobba natt! Att jobba 8- 10 timmar natt är MYCKET mer tärande än att jobba samma antal timmar dagtid. Jag tror inte man VILL begripa, helt enkelt, Det var precis likadant under mina 25 år på natten. Inte en chans att man fick gehör. Man måste nog upp på sjukvärds/landstingsnivå för att få dem att fatta. Om det ens går då ;-/ Men du verkar ha power så jag tror du kanske ska försöka den vägen. Kräv
    ett möte med de högsta hönsen. Du är arbetsplatsombud och måste gå högre om inte ens facket begriper.

    Kram
    // Kao

   • Facket är på vår sida som tur är..men om de kan påverka är en annan fråga.
    Jag lovar dig att jag inte kommer ge mig om jag så måste gå högre upp. Den nya chefen förstår men det är inte säkert att det går att genomföra ändå.
    Jag planerar om jag orkar vill säga att hålla ett litet föredrag om nattarbete. Men jag tror ändå inte att det kommer gå in.
    De som inte jobbat natt är de som har starkast åsikter.
    Jag har aldrig förr varit på en arbetsplats där personal sätter sig emot så mycket..saker som kan ältas ett helt möte igenom så att viktigare ting ej hinns gå igenom.

    Jag ger detta jobb en sista chans nu..går det inte att påverka sin arbetsmiljö så blir arbetsplatsen inget bra. Men jag tror inte att gräset är grönare någon annan stans heller. Jag ska ialla fall börja m,ed att ha samtal med chefen ..det är på hennes initiativ..så vi får väl hjälpas åt att få ut viktig in formation.
    Jag önskar att det vore lugnt på arbetsplatsen man är på s¨å man slapp allt sjafs och kunde koncentrera sig på att jobba istället. Det suger energi ur en som man skulle behövt ha till själva jobbet istället.Det är spännande värre nu med ny chef ..man vet aldrig hur det blir ..men det verkar lovande ändå att hon vill ha ett samarbete med oss AO.
    Kram

 2. Och så har vi den så förskräcklige Peter Madsen. Förstår inte hur man kan stå ut att leva med sig själv när man har begått så grymma gärningar.

  • De är psykopater och är bra intresserade av sitt eget välbefinnande. Inte ens sina barns. Barnen är bara verktyg för såna individer som J.Möller och Peter Madsen.

   Har följt båda fallen på Flashback under en längre tid, men blev nyss avstängd (t.o.m 1/3). Inte för att jag skrev elaka saker, men för att jag protesterade mot dem som hyllade gärningsmannen (Madsen) och skrev skit om offret Kim Wall.

   Men annars får man visst skriva hur mycket skit som helst på Flashback, även uppmana deprimerade människor att begå självmord och tycka att våldtäkter är ok. Jag undrar vad det är för ynkryggar som är moderatorer på Flashback. De kan inte vara riktigt friska i huvudet nån av dem.

   (Hälsa gärna på i min sida på Twitter också) och tack för kommentaren.

   // Kao

   • Kul att du finns på Twitter nu också. 🙂 Blev uppriktigt förvånad det du här skrev om Flashback. Och har dom inte högre upp i tak än så kan de lika gärna gräva ner sig.

  • Är man sexualsadist, som Peter Madsen, då bryr man sig inte det minsta om offret. Det är enbart den tillfälliga sjuka kicken på ett par timmar som är värt nåt, och den kicken sitter i en långt tid efteråt. (Hade han gått fri hade han med 99% säkerhet begått ett nytt liknande brott inom en snar framtid).

   Nu hade han ju hoppats på att inte bli avslöjad så snabbt. Antagligen filmade han det vidriga för att kunna ”njuta” av det gång på gång. Men kastade telefonen i vattnet när han märkte han blev påkommen så fort. Den ligger väl därute i Kögebukten nånstans. Ska bli mkt intressant att följa målet, som går upp i rätten i Danmark 8/3.
   ——-
   Riks-häxan Johanna Möller hamnar på Hinseberg, troligen. Där gör hon bäst i tt hålla truten – och en låg profil, annars kommer de övriga knäcka henne direkt. Dem kan hon inte lura eller manipulera och det blir ett bra och rättvist straff för henne att tvingas dväljas där för en mycket lång framtid. Domen kommer 27/2.

   // Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s