Ska Du Rösta På SD? // Kao

SD-s följare verkar ha en speciell framtoning och även en speciell form av intelligens (se bilden). Ska du liera dig med såna? Ska du enbart rösta i valet för din egen bekvämlighet, eller är du solidarisk med dem som har det sämst? Jag är fattigpensionär men kan t.o.m tänka mig att avstå några 100 kronor/månad. Om jag visste att de sämst ställda skulle få det bättre.

idioter

9 svar till “Ska Du Rösta På SD? // Kao

 1. Det finns några av de politiska partierna som jag med bestämdhet vet inte kommer att få min röst. SD är ett av dom.

 2. Har inte röstat på över 20 år. Röstade på Vänstern förut men det känns ganska meningslöst nu – som Birger Schlaugh säger i intervjun nedan (runt 7:40) har allt förskjutits åt höger. Sossarna idag är väl ungefär som moderaterna för 25 år sedan.

  Lite läskigt är också att iaktta förskjutningen där andra partier börjar uttrycka sig som SD om flyktingar. Jag har svårt att se någon skillnad längre mellan moderaterna och SD längre och sossarna börjar så smått använda samma språk de med. T.o.m media börjar sparka på de som flytt från krig och elände som USA skapat och Sverige stött (tystnaden om att det är USA:s krigande är det som skapat alla flyktingar i media och politiken är också skrämmande).
  https://www.expressen.se/tv/politik/bara-politik/bara-politik-intervju-med-mikael-damberg-och-birger-schlaug/
  Vi lever i en värld där Orwells 1984 och Huxleys Du sköna nya värld kombineras och hjärntvättar folk.

  • Du har både rätt och fel.
   Men man måste också förstå folks oro. Jag gillar t.ex inte fri invandring, där jag till skillnad från mitt ”moderparti” (V) inte anser att vem som helst får komma hit hur som helst. Man måste ha bättre koll på vad det är för folk man släpper in.

   Jag vill att vi ger skydd åt främst kvinnor och barn i nuläget. Minst 70% av de som kommer hit är män…var är deras kvinnor och barn? Kvar i kriget?

   Såna som flyr från krig måste naturligtvis få skydd här! Men det finns en rad andra individer som inte alls borde fått träda över våra gränser. Främst kriminella.

   Marockanska gatubarn som hamnat i väldigt eländiga situationer här, med knark och prostitution, anser jag borde åka hem till sina föräldar igen.
   Många ungdomar från mellanöstern som är eftersökta där av polisen för olika brott, kommer hit för att leva ett nytt liv.

   Men så enkelt är det inte och vissa som kommer hit vill inte acceptera att de måste kämpa på som oss alla andra. Folk som inte ens gillar oss och vårt sätt att leva, men vill bo här ändå. Varför…?

   Varför ska vi ta emot dem? Det begriper inte jag.

   Förklara det för mig på ett sätt som jag kan acceptera, om du kan, Michael. Jag anser INTE att de snyltar på min pension, men det handlar om säkerhet och trygghet i vårt land .Något vi kämpat för att få i 100 år.

   Om du bara visste hur mycket skit jag får från både höger och vänster för mina åsikter/insikter på t.ex Twitter så skulle du bli förvånad. Jag är fan mej ingen rasist! Jag vill bara inte att människor ska flytta hit – såna som har dolda agendor. Men alla andra är välkomna hit för min del.

   // Kao

   • Jo, jag kan förstå att det blir för mycket. Det flesta flyr från krig och elände, så jag tycker att flyktingarna ska åka till USA i första hand där de finansiella parasiterna och politikerna (Obama, Bush, Clinton etc) som ställt till alla krig ska ska dömas till att arbeta som slavar åt flyktingarna. Samtidigt ska USA se till att bygga upp Libyen, Syrien, Irak, Sudan, Afghanistan och alla andra länder som de bombat tillbaka till stenåldern eller utsatt för finansiell terror med samma effekt.

    Det jag tycker både vänster och höger skiter i att diskutera är just skulden. Faktiskt är det så sorgligt att det bara är den yttersta högerkanten som faktiskt påpekar USA:s imperialism och dess konsekvenser. På 70-talet skreks vänstern ned med USA imperialismen om i princip allt. Nu är det knäpptyst – inte ett ord från t.ex Vänstern som har svikit något enormt.

   • Helt rätt. Har själv sen mycket länge tillbaks ansett att USA och deras krigsfjantar och övriga länder som varit i främst Mellanöstern och raserat och dödat, ska finansiera uppbyggandet av de länderna. Då flyttar nog många flyktingar hem igen. Det är lätt för många att glömma bort/bortse från att t.ex Syrien och Libyen var rätt välmående stater med skolor, sjukvård och infrastruktur innan krigen. Visserligen var det diktaturer, men att de har det som de har det nu finns ju ingen av dem som hade önskat sej.
    ———
    Jag fattar inte heller varför vänstern är så tysta gentemot USA nu för tiden.

    // Kao

  • Vilka krig har de flytt? I Syrien är det fred. De som flytt p.g.a. ekonomi från ex. Afghanistan, Iran eller Afrika har inga asylskäl. Dålig ekonomi är inget asylskäl, men ett skäl att förändra sitt eget land politiskt, samt ev. minska barnaveln om det är problemet.

   Vilka är det då som är kvar med verkliga flyktingskäl nu? Gubb-skägg-terror-slem och deras förtryckta fruar som krossats i Syrien där de folket nu firar sin fred?

   Krigsförbrytare ska inte ha asyl och bidrag, men krigsrätt där brotten begicks, sedan deporteras till de bokstavstroende extremislamistiska länderna, ex. Turkiet, Saudiarabien och Qatar, där de hör hemma.

   Och det gäller väl egentligen även USA:s, EU:s och Sverige imperialistiska skamlösa regimer som stöttat krigsförbrytelserna med vapenleveranser också. https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2018/05/01/paul-craig-roberts-var-ar-skammen/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s