Avicii Var Ett Föredöme För Alla // Kao

Så här sa han bland annat:

Citat:”– Personligt och moraliskt tycker jag – när man kommer till en position där du får ett sånt pass överflöd av pengar som man inte behöver – att den mest vettiga, mänskliga och självklara grejen att göra är att dela med sig till dem som verkligen behöver det.”// Avicii

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/MgBbQM/avicii-drog-in-miljoner-till-svaltande-barn

4 svar till “Avicii Var Ett Föredöme För Alla // Kao

 1. 😦 så sorgligt och tragiskt att han inte fick leva ett längre liv..det är svårt att förstå att det går så himla långt..men ser man på hans dokumentär så förstår man att det inte är lätt med allas påtryckningar om att fortsätta. Han gjorde sitt yttersta ändå för att ta sig ur en allt mer ohållbar situation..
  Det som berörde mig mest var att hans manager sa att han inte vet värdet av pengar..Tim sa att han struntade i pengarna han ville ju leva sitt liv drastiskt så tar det lång tid att komma dit man vill och må bättre. Kroppen är ju inställd på katastrofläge och panikångest bara pulsen ökar..
  Hoppas att Tim kommit till paradiset nu och får vila i frid ..för här på jorden finns helvetet.
  Hans fantastiska musik kommer sprida glädje och finnas här för alltid.

  • Du skriver väldigt fint om honom här. Visst, han var medveten om att han hade jobbat alldeles för hårt och det slog emot honom till slut. Trots att han var på semester på en plats där han uppenbarligen kände lugn och harmoni. Han var otroligt generös och gav massor med pengar till välgörenhet. Inte minst till Radiohjälpen men även till annat där han med egna ögon kunde se att pengarna hamnade där de var avsedda. Nu får han spela sin musik för änglarna.

   // Kao

   • Tim var inte gjord för det maskineri han hamnade i..då han gjorde det han var bäst på ..musik.Nu får han spela sin musik i himlen..
    Han har gjort vad han kunnat och förstod visst värdet av pengar ,,det visar hans generösitet om andra då han skänkte bort dem..ingen behöver så mycket pengar…så visst visste han värdet av pengarna.
    Synd bara att inte de i hans närhet förstod bättre då han gav uttryck för hur han mådde ..de slog dövörat till och satte än mer press på honom att prestera. De ville såklart ha en del av kakan.
    Så sorgligt..ett liv har gått till spillo..
    //Otto

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s