Ströp Sin Mamma Och Väninna // Kao

Hon mördade sin mamma och väninna. Hon har försökt smuggla in narkotika och är våldsam mot vakterna där hon sitter på Hinseberg. Gnäller nu över att de har förstört hennes puderdosa… Jag upphör aldrig att förvånas över människor:

https://www.expressen.se/kvallsposten/dubbelmordaren-martina-41-far-ersattning-for-puderdosa/

10 svar till “Ströp Sin Mamma Och Väninna // Kao

  • Verkligen. Arbogakvinnan Johanna Möller kommer få ett helvete om hon hamnar där. För hennes egen skull skulle hon trivas bättre på Ystadfängelset, så jag hoppas därför att hon hamnar på Hinseberg 😉

   Under sex veckor efter domen hamnade hon på just Hinseberg, där hon utreds för att de sen ska bestämma var hon slutgiltigen ska sitta.

   Hon kommer inte vara tyst. Hon kommer fortsätta skriva till tidningar och överklaga till alla instanser hon bara kan. Hon kan tjata ihjäl folk, det har vi som följt fallet uppmärksammat.

   // Kao

 1. det är så sjukt alltihop att man inte vet vilket ben man ska stå på..
  och ja jag hoppas det blir ett helvete i fängelset för kvinnor som dessa..
  Nicki

  • Det är de kanske värda efter vad de har ställt till med. Men bara att sitta livstid i fängelse är är säkert straff nog.

   Kram
   Kao

   • Ja jag tror det var pingst ha ha men känner mig onekligen lite dagvill.. men nu på söndag är det helt säkert Mors Dag.. 🙂 kram // Nicki

   • Hehe. Är själv lite dålig på det där med helgerna, men jag har för mej att pingsten kommer i juni nån gång. (orkar inte ens kolla almanackan).
    Ha en fin dag
    Kram// Kao

 2. Fängelser är aldrig roliga platser. Men en del interner kan vara trevliga. Det är straff nog att bli frihetsberövad. Det behöver inte bli värre för dom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s