Dejtar du en psykopat? (kort video)// Kao

Den supercharmiga personen som ger dej blommor och överöser dej med komplimanger? Som är jättesnabb i vändningarna och vill gifta sej inom ett par månader? Använder ordet ”jag” otaliga gånger osv osv. Se upp! Du kan ha öppnat Pandoras ask…

Klicka på rubriken:

Annonser

27 svar till “Dejtar du en psykopat? (kort video)// Kao

  • 🙂 Psykopater finns överallt. Inte bara de livsstilskriminella som oftast även har störningen antisocial personlighetsstörning. De narcissistiska psykopaterna hittar du t.ex på dejtingsidor, i politiken, i näringslivet och i bankväsendet.

   // Kao

  • …psykopati är en sk tilläggsstörning till de personlighetsstörningar jag redan har nämnt plus ett par till. Numera vill man, på vanligt svenskt mane’r, kalla personlightesstörningar för personlghetstyper.
   En gång i tiden, på stenåldern, behövdes psykopaternas totala oräddhet och några andra drag såna har. I dagens samhälle ställer de dock till ett helvete för andra människor.

 1. Mycket intressant…har haft bla en psykopat chef..eller flera när jag tänker efter..inga roliga typer..nej dem försöker jag hålla mig ifrån ..

  • Usch och fy för såna. Hade en, som jag tror jag har berättat om, en nattsyrra. Det var bara hon och jag, men jag drog in facket och ledningen för ett möte. Hon tvingades byta avdelning. Hon var hemsk. Försökte skylla sina egna misstag på mej och utsatte patienter för risk. Ibland t.o.m livsfara.

   // Kao

   • Ja fy fasen för sådana människor..tur att de flyttade på henne. Oftast så duperar de alla och är väldigt svåra att bli av med.

   • Ja, särskilt om det är en sjuksköterska. Som en liten hämnd på henne (fastän jag avskyr hämnd principiellt) så råkade jag av en slump hitta en bild på henne på en badstrand nånstans. Hon såg för jävlig ut. Hon var brun och extremt skrynklig och hade magrat rejält så att bröstimplanteten syntes i den minimala bikinin 🙂 Jag la upp bilden på min blogg då för flera år sen med rubriken ”att vilja men inte kunna”. Märkligt nog blurrades hennes ansikte på bilden efter en tid…
    ———
    Det var ingen som uppskattade henne på sjukhuset, men som den psykopat hon är så struntade hon i det.

    // Kao

   • Jag gillar heller inte att ta ut hämnd men ibland så förtjänar vissa att få tillbaka så jag fattar varför du gjorde som du gjorde. Nu har jag lagt ut ett nytt inlägg som du kan läsa om du vill om min vistelse i Stockholm..kanske gick jag i dina kvarter
    //Otto

   • Hahaha! Ja, du var tämligen nära där jag bor. Lite synd, vi kunde kanske ha träffats? Vi tar det nästa gång.
    Men 3 ggr har jag träffat varav 2 var helt fel. Visade sej att vi troligen båda, hade en bild av varandra som sen inte stämde. Men det är länge sen så jag har släppt det.

    Ska läsa hos dej (är numera så upptagen av annat på nätet så jag är dålig på att kommunicera med mina bloggvänner, men det ska bli ändring på det.
    Kram
    Kao

 2. Ping: Vetenskap & politik – Olika teorier om hur humlan kan flyga & den politiska liknelsen med infiltration | Vetenskapliga partiet

   • Vi kan kanske ses nästa gång jag är i Stockholm..tänkte på dig när jag gick i Vitabergsparken och på Barnängen..hade ju kunnat träffas då det hade varit roligt.Man kanske inte klickar öga mot öga med varandra ..det vet man ju inte förrens man ses.
    Det skulle vara kul att du visade runt in dina kvarter.. det är så vackert i storstaden sommartid..Barnängens koloni område är verkligen en oas mitt i storstadsdjungeln..där i närheten skulle jag kunna tänka mig att bo om jag skulle flytta till just söder.
    Jag är oxå otroligt dålig just nu på att socialisera mig ..sitter mest hemma och har det skönt i min ensamhet..jag behöver det ibland ..annars är jag ganska social av mig..jag väljer ändå ensamheten ibland för att rå om mig själv och göra vad fasen jag vill. Jag är värsta egot stundtals..men det har man rätt att vara ..då man kanske inte längre litar på visst folk.
    Så kan det vara ..
    Kram

   • Om du gillade Barnängens koloniträdgård så kommer du bli fullkomligt överlycklig av att se Eriksdalslunden och Tantolunden. Du kan promenara från Zinkensdamm längs vattnet (Årstaviken) till Skanstull. Där finns runt 150-200 små hus, om inte fler. Den ena trädgården vakrare än den andra.
    ——
    Tyvärr skulle jag inte kunna gå och visa dej runt, eftersom jag bara kan gå 150 meter, sen är det stopp pga hemsk värk. Det blir Coop tur/retur 150 meter X2, kanske en sväng till köpcentret/apoteket ett par ggr/månad 500meterX2 med vila på vägen….

    // Kao

   • Jag tror dig..jag fullkomligt älskar vackra platser och blir som uppslukad av allt jag ser. Det är där mina magiska stunder infinner sig då tiden liksom stannar. Det låter kanske konstigt men precis så är det.
    Synd att du inte klarar av att promenera jag kan ströva runt i timmar.
    Om du satt i en rullstol då..som någon körde? Jag har kört runt på min mamma 2 ggr i veckan så köra kan jag. Får du värk av att sitta oxå? Fattar inte att du inte får en permobil ..fast det begränsar ju en lite oxå för man kan inte ta sig fram överallt med en sådan.
    Klarar du att bära hem matvaror? Jisses jag klagar på lite halsont och värk i en arm. Det låter ju futtigt ..mot dina bekymmer. Jag vet att man anpassar sig efter rådande läge …för man har ju inget annat val.

    Zinkensdamm ligger väl inte vid vattnet? Är Tantolunden mot Sofiakyrkans håll?
    Som du märker så har jag inte mycket koll..jag vet på ett hum åt vilka håll stadsdelarna ligger inte mycket mer. Så jag ser fram emot fler besök i Stockholm…nu när jag vet att det finns så mycket mer att se.

    Astrid Lindgren bodde väl nära Tanto? Bröderna Lejonhjärta utspelar väl sig till en början i den delen av stan?
    Jag hade Astrids systerbarn som lärare på lågstadiet..Barbro Alvtegen henne ser jag fortfarande ibland. Hennes dotter Karin Alvtegen är fö författare och bor i Stockholm någonstans.
    Mina barnbarn blev helt stumma då jag berättade att jag hälsat på och pratat med Astrid ❤
    Ha en fortsatt varm och skön helg
    //Otto

   • Nejnej!!! Vare sej rullstol eller ens en rullator för min del. Rullator skulle inte ens hjälpa mej om det vore aktuellt, det är fel stuk. Fel vinkel. Kommer inte på fråga. Hellre sitter jag hemma och ugglar. Men var inte orolig! jag lever ett gott liv här hemma och har dagarna fulla av olika diskussioner här och där på nätet. Träffar barn och barnbarn. Mår efter omständigheterna väldigt bra, dvs mitt humör och mitt välmående. Men jag saknar naturligtvis att kunna ta mej till platser jag vill. Avvaktar vad ortopedkirurgerna tänker göra. Fyllde i en ny blankett idag som ska till Spine Center på Löwenströmska Sjukhuset (hur nu jag ska ta mej dit sen när det äntligen är dags).
    ——

    Otroligt att du har träffat Astrid Lindgren!
    🙂
    // Kao

   • Jag misstänkte att du skulle säga nej till rullstol..skulle jag själv kanske göra..men jag vet inte för än så länge kan jag ta mig fram själv. Mestadels på cykel för promenerar jag för långt börjar jag halta och får ont.
    Satt i rullstol efter ridolyckan i nästan 6 veckor..det var ingen höjdare men då hade jag inte kunnat ta mig fram på annat vis ..så då hade jag inget val
    Hoppas att du snart får hjälp och att du blir bättre så du kan röra dig mer som du vill. Inget roligt att vara ofrivilligt begränsad.

    Yes ..det är en väldigt rolig otrolig händelse att berätta för barnbarnen om Astrid. När hon fyllde 90 var hon ju här hos sin systerdotter i Huskvarna för att få vara i fred från gratulanter. Så fort Astrid skrivit en ny bok skickade hon den till vår skolas bibliotek och vi hade alla Astrids böcker i skolsalen på en hylla. Vår lärare läste dem för oss och vi kände oss utvalda som fick höra dem ”först” av alla ..innan de såldes i butik.
    Astrid bodde ju i Stockholm så många måste ha stött på henne då och då. Tror att hon hade ett lantställe vid havet i Vaxholm..som man kan se från färjorna om jag inte minns helt fel.
    Astrid var en fantastisk kvinna..tänkte att jag ska läsa hennes dagboksanteckningar som finns i bokform. Har läst om hennes barndom i boken om hennes föräldrar i Vimmerby.
    //Otto

   • Cykla går bra, då sitter jag i en position som är helt rätt. Men cykeln blev stulen förra soimmaren. Det är den 4e cykeln på de 5 år jag har bott här.
    ——-
    Va kul med Astrid Lindgren 🙂 Läste de flesta barnböckar av henne för min dotter, men en gillar jag inte: Karlsson på taket. En vuxen karl med barnröst som flyger runt och fönstertittar. Får pedofilvarning där.

    // Kao

   • Karlsson är ingen favorit här heller Jag gillar Pippi och Ronja. Vi på Saltkråkan håller fortfarande och Bröderna Lejonhjärta liksom många andra av hennes berättelser.
    Jag spelade Pippi på roliga timmen och lyfte poliser och hästar..roliga minnen.
    Synd att din cykel blivit stulen ..min kan jag inte vara utan ..på den rullar man fram lätt dit man vill. Vad är det för fel på folk egentligen som stjäl och förstör för andra? ..och inte vet skillnad på mitt och ditt?

    //Otto

   • Ja, Pippi och Ronja, förstås.
    Någon är full och orkar inte gå till t-banan. Då snor de en cykel men för den bestulne kostar det mycket för den färden.
    Måste vara nåt fel på uppfostran om man inte kan skillnaden på ditt och mitt. Snatteri ses som lindrigt, men jag tycker inte alls att det är det! Det är stöld i vilket fall som helst. Handlar inte bara om priset på den stulna saken. Det är en moralfråga.

    // Kao

 3. Kolonigrannen var psykopat. Slängde nykrossat glas i mina gångar, i trappor, på verandan. Jag som gick barfota fick ge upp det. Han skar sönder en trycksatt slang så att det sprutade upp efter väggen till kanten mot taket där han hoppades vattnet skulle skada… Han stoppade in sniglar i droppbevattningen (svettslang, görs av gamla bildäck) slangar för att de skulle gå sönder av övertrycket. Han slängde sniglar på odlingarna i åratal, Gick in och lyfte på fiberduken och lade dem under sallad, broccoli osv… Inget av detta stod klart vem förrän brorsan tog över efter hans dödsfall och jag gjorde den märkliga upptäckten att de slängde mördarsniglar på mina odlingar. Det klack till allt eftersom och pusslet föll på plats. Vänner betraktade jag inte oss som men fiende och så mycket hat, det förvånade och var svårt att föreställa sig..

  Idag vet jag ju vem som undergrävde mitt förtroende hos denne för att sabotera precis allt för mig. En pervers sadist….. Det är minsann en ännu märkligare historia och han är överlycklig över att en stor del av staden dansar efter hans synnerligen märkliga och snarstuckna pipa…

  • Ojojoj! det låter inte kul, men inte heller som just en psykopat i mina ögon. Måste ha varit nån annan störning. En psykopat skulle aldrig orka eller vilja hålla på så länge och så intensivt. Dessutom är de, konstigt nog, inte långsinta. de är ständigt på väg mot nya mål. Nya offer att krossa. Impulsiva.
   —-
   …och nu är alltså din plågoande kommunalpolitiker, om jag har förstått dej rätt? Ruggigt hur vissa kan ta sej fram med sina snadvridna personligheter. (Vilket parti?)
   // Kao

   • Nej, det är han lyckligtvis inte utan stolt pervers sadist som fått stans befolkning i gungning och på fall. Med tanke på vilka, håller han väl på och spricka….

    Psykopaten var utstuderad men också dum. Han jagade sin fru med kökskniv, slog alla andra flickvänner, slogs med poliserna som tog honom för rattfylla och fortkörning, för att imponera på passagerarna, trodde jag inte förstod varför hans hyresvärd bytte lås i hyreshusets källare så han fick ringa securitas för att komma in i sitt förråd. Något ont hade jag inte gjort medan perversen ljög och påstod jag föraktade och hånade psykopaten. så destruktiv som han var, var det kanske inget svårt.

    Oerhört trevlig som nykter, riktigt charmig, men slog om totalt efter några timmars festande – upprepade sig på kolonin hur många gånger som helst, vilket för mig var första och obehagliga parkett.

    På slutet gick det fort, ett års hjärtproblem, började tappa tänder vid trettiofem och hann knappt fylla 50.

   • Så skönt att fanstyget är borta nu då. Såna personer vill man ju inte ha nära sig, men vad gör man om man tvingas ha det?
    ——
    När jag hade haft min kolonilott i ca 10 år, med svarta och röda vinbärsbuskar åt väst, flyttade en ny kolonist in på andra sidan buskarna. Hon påstod att buskarna var hennes (!) och var allmänt otrevlig. Visade henne kartan med tomtgränserna, men hon ville inte ens titta på den….där har du också en person med stora problem med att inse faktiska förhållanden. Rågången låg på hennes sida om buskarna.
    Till slut tog jag dit ordföranden, men hon ville ändå inte acceptera fakta. Då sa jag till henne att hon kunde plocka hur mycket vinbär hon ville. Inte ens det dög, så då insåg jag att hon var en person som bara ville bråka.

    // Kao

   • Vilken påse nötter till granne! Här finns gränstvister, men inte med mig!

    En granne tror han äger vinbärsbuskarna utanför sitt staket. Han skällde ut våra äldsta koloniägare för att de plockade bär som tillhör oss alla. När de hävdade sin rätt, hämtade han sekatören och klippte helt sonika av grenarna.. Samme ”” hoppade över staketet och skulle klipp till mig. Eftersom jag inte reste mig utan satt kvar tappade han koncepterna. Han kunde knappt prata så arg var han… Det sägs han haft tio jobb och fått sluta, blir osams med alla….

    Perverssadisten värvade snart sagt hela kolonin för att sabotera för för mig. Inte bara psykopaten, Dr Jekyl & Mr Hyde drabbades av honom. Allt är en studie i dålig smak och under givna förutsättningar funkar snart sagt allt… Polisen är de största hönsen i sammanhanget.

   • Det är förbannat tråkigt när en enda människa kan skapa så mycket otrivsel och skitsnack. Det var inga problem med mina grannar förutom hon som ansåg att mina vinbärsbuskar var hennes. När en människa t.o.m vägrar se på tomtritningarna (förmodligen av rädsla för att få fel svart på vitt) så är det inte mycket man kan göra. /Din buskgranne har nog nåt annat problem, en psykopat beter sig inte på det viset. De har helt andra metoder för att jävlas med andra.

    // Kao

   • Jag vet ju inte säkert med diagnosen, men den perverse sadistens eldande av inte bara denne utan en växande skara för att tvinga bort mig från kolonin, gjorde både honom och de andra till verktyg för en utstuderad kampanj för att hålla min vantrivsel på en obehaglig nivå. Den Perverse Sadisten intalade sina döttrar att jag varit en misstänkt pedofil. (Det jag kallar Häxjaktens logik av falska anklagelser på bloggen). Vilket både de och han spred över hela stan. När de väl blev varse att deras far ljugit och förtalat att så aldrig var fallet skrek han åt den äldsta att ”han är ju för fan kommunist”. Den inbitne rasisten och sd-anhängaren hatade mig som troende också.. Han och hans kompisar använde Facebook för att förtala min person. Skapade profil med mitt bloggnamn och lade dit bilder på unga tjejer som mitt intresse. Han kom ju själv och undrade om inte jag skulle skaffa facebook bara för att jag skulle upptäcka deras tilltag. om falska anklagelser knäckte och höll på att ta död på mig så njöt den här personen ju mer skada jag led. I hans ögon var min sjukpension ett bidragsbedrägeri. Han kunde ju inte acceptera att jag kunde lyckas med odling, byggande och annat trots att det tog tid. Han var ju fullt upptagen med att arbeta semester, helger och få gnugga sin dubbla inkomst mot min i mitt ansikte. Ja så vet vi hur loosern upprätthåller sina ständiga besvikelser och orättvisor så att livet förblir bittert och en besvikelse.

    En sociolog skulle göra en studie över hur denna byhåla kunde förfalla i si egen moraliska kollaps, sitt eget fotavtryck, som om det var ett inside job!

   • Ussch! Pedofil är nog det värsta man kan kallas. Varför är han ute efter just dej? Eller är det flera personer han är sådär otrevlig mot?
    // Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s