Otoligt Mesigt Av Rättsväsendet // Kao

Hur en sån här tickande bomb kunde få fortsätta sitt usla liv i Sverige och plåga så många människor, även sina egna barn och trots utvisningsdom begå över 35 brott här är oerhört. Det slutade med att han mördade en kvinna för en skitsak. Han stampade och sparkade ihjäl henne. Nu företräds han av ormen Leif Silbersky:

https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/krigsveteranen-utvisades-stannade-och-mordade-eva/

33 svar till “Otoligt Mesigt Av Rättsväsendet // Kao

 1. Det är förmodligen lättare att få ut honom ur Sverige än in i Iran – kan inte detaljerna, men har för mig att han måste själv gå till iranska ambassaden och be om dokument för att få återvända, och det lär han inte göra som vi ser! (Och jag undrar om Iran vill ha honom tillbaka.) Dessutom har han haft hjälp av sociala myndigheter i Umeå trots avvisningsbeslut, och det har ju inte gjort det svårare för honom att hålla sig kvar. Så den här typen av fall är besvärliga att bli av med, alldeles som med marockaner och afghaner.

  • Självklart hjälper svenska polisen till med att hämta nödvändiga papper, annars skulle vi inte bli av med en enda person som avvisas. De lär ju inte gå och hämta blanketterna själva. Tror nog det är lättare att utvisa till Iran än för andra att utvisas till Afghanistan. Det är ju själva fan om vi inte ska kunna bli av med mördare och andra grovt kriminella. Som galningen i artikeln.
   De marockanska killarna skulle nog må bäst av att komma hem till familjen. Jag vet att Sverige och Marocko tillsammans håller på med ett projekt gällande dessa killar. Har nåt med ett skolhem och skolgång att göra, om jag inte missminner mej.

   // Kao

   • I Marocko, alltså. Det är där verksamheten för återvändade utan familj ska vara tills de lärt sej ett yrke.

   • Men skall man leta riktigt ansvar så ligger det på den politiska beslutsfattande nivån, hos regering och riksdag. Så länge polis, domstolar m.fl. följer de riktlinjer de fått så kan man ju inte anklaga dem för att göra fel. Det vore faktiskt mer oroande om de började fatta helt egna beslut utan hänsyn till regelverken, för då kan det ju bli en fullständigt godtycklig myndighetsutövning.

   • Självklart! Men en förändring måste komma till stånd. Vi kan inte ha livsfarliga personer som dräller runt på gatorna.

    // Kao

 2. Självklart ska man hjälpa riktiga barn lokalt där det behövs genom ex. hjälporganisationer, men det här s.k. ”baarnet” måste naturligtvis låsas in på mentalsjukhus permanent, här eller i hemlandet. Frågan är väl enbart vem som ska betala notan?

  Jag tror att problemet här är de svallande känslorna för sådana här s.k. ”barn”, vilket får spridas via medierna utan kritisk granskning och förnuftig diskurs, vilket gör att det långsiktiga förståndet runnit ur hjärnorna hos både folket och våra lagstiftande representanter.

  Förmodligen har detta kombinerats med korruption via hemliga möten med monopolkapitalet på Bilderberggruppen, tror jag. Den osanna retoriken från de svenska politiker som varit där på hemliga besök tyder absolut på det.

  Syftet är sannolikt att krossa vår nations välfärd som upprätthölls av vänsternationella Socialdemokrater förr i tiden.

  Leif Silbersky och Expressen är helt säkert en del av den här konspirationen mot Sverige, tror jag. Deras bakgrund är inte smickrande. Även andra aktörer med samma tydliga agenda är förmodligen med på apspelet. Allting tyder i min mening på det.

  Eliten 10% gynnas, De allra rikaste 1% allra mest och vi folket 90% konkurrerar allt mer om de få arbeten som finns kvar eller tvingas in i förnedrande byråkratiska ”åtgärder” eller subventionerade arbeten som slår ut andra arbetare på marknaden allt medan politikerna höjer pensionsåldern och samtidigt vägrar sänka arbetstiden, vilket förvärrar det hela.

  Den extrema sekterismen och kriminaliteten som uppkommer i massmigrationens, kulturschockarnas och ojämlikhetens spår ska säkert användas inför nästa stora krig, i vilket återigen eliten ska gynnas, medan folken i nationerna tvingas döda varann under vapenhot från eliten.

  Normkritiken, HBTQ, feminism, samt dess antagonister, normer, konservatism och manschauvinistiska sekter står färdiga på spelplanen likt arga schackpjäser färdiga att ryka på varann. Balansen saknas. Folket har splittrats. Sekterism och högern växer.

  Lösningen är enkelt, nämligen att ena folket genom att uppmana till bojkott av alla de här extrema fenomenen som gynnas via fulmedierna OCH istället tala hövligt med varann för att skapa sans och balans i samhället, samt framför allt rösta på ett parti som aktivt driver ut ur EU, är vänsternationellt, demokratiskt socialistiskt och ekologiskt hållbart parti.

  Åter till frågan om vem ska betala för ”hotellvistelsen”?

  Jag anser inte att Sverige är ansvarigt för andra länders överpopulation eller mentalt sjuka extrema individer. Vi måste istället ta ansvaret över vårt eget land socialt och ekologiskt hållbart, samt ta ansvaret för våra egna knepiga fall, och framför allt ta väl hand om de som flytt det sekteristiska diktatur-eländet, INTE de som vill ha kalifat eller vill indoktrinera allt fler in i detta elände. Jag anser att de befinner sig i helt fel land och bör häktas och skickas hem.

  Hur det ska gå till? – Genom lagstiftning som verkligen möjliggör häktningarna och deportationerna. När detta är avklarat och landet återigen befinner sig i harmoni och statsskulden är avbetald, ex, genom ett Swexit, samt sedan dela på jobben, så bör vi, i min mening, satsa helhjärtat på effektivt och ekologiskt hållbart bistånd som löser grundproblemen i världen så att framtidens generationer får bra mat och rent vatten.

  • Håller med om det mesta. Framförallt måste såna som får avslag eller som sysslar med sekterism och proklamerar för läror som är odemokratiska, åka ut så fort de får ett för dem negativt besked. De ska inte bara få ett papper på att de ska utvisas, det måste ske under kontrollerade former.
   Nu har vi 10-tusentals personer som driver runt i Sverige, som inte vill åka tillbaks till hemlandet. De har inte så många andra val än att ägna sej åt kriminalitet eller prostitution om de lever gömda här.
   Sen de här mupparna (ofta svenska medelålders kvinnor) som skyddar dem in absurdum måste väl nån gång begripa att det de sysslar med är kontraproduktivt. Även om de själva är vänliga (men ytterst naiva) själar så är inte alltid deras skyddslingar det.

   Men blogginlägget handlar för mej inte om just vilket land folk kommer ifrån. Det handlar om frågan hur man kan ha låtit en livsfarlig yrkeskriminell stanna här och fått chansen att begå ett så våldsamt brott.

   // Kao

   • Enig. Men jag tror att man ska undvika att kalla svenska medelålders kvinnor för nedsättande ord. Det hjälper dem inte att vakna upp, men kan skapa kognitiv dissonans, leda till depression och ännu värre saker.

    Jag tror att människorrättsaktivisten Rebecca Sommer är bra för dem att lyssna på.

    Anledningen att psykopater inte tas emot av hemländerna är givetvis uppenbar. De vill undvika lidande för sina egna folk eller de kostnader som det medför i förvaring, men i min mening är det här inte Sveriges ansvar.

   • Men tror du att de lyssnar på RS? Det kan förstöra hela deras världsbild att alla är ”snälla innerst inne”.
    Du har rätt: det är inte Sveriges ansvar.

    // Kao

   • Tja. man får börja att upplysa dem om det mentala handikappet psykopati, så de förstår att det finns verklig ondska, samt upplysa om de dogmer som psykopatin sannolikt skapat, samt att de som underkastar sig dessa dogmer lätt givetvis beter sig likt psykopater.

   • Folk har haft all chans att lära sig om psykopati men vissa verkar tro att det går att bota, vilket inte går. Man utgår från sej själv och sina känslor men då blir det fel direkt. Psykopater har bara tre olika s.k känslor: avundsjuka, hat och frustration. I mer än 100 år har man seriöst försökt bota såna men ingen har lyckats. Kanske man en dag kan forska mer om signalsubstanserna, särskilt dopamin och serotonin och eventuellt få fram en medicin? Problemet är bara att psykopater inte vill ändra sej, eftersom de anser att de är perfekta varelser. Andra är lättlurade, ömkliga typer. Psykopati är ett ämne jag är högst intresserad av och har läst 1000-tals sidor om dessa överjävliga individer.

    Många av dem som kommer hit från M-östern och Afrika har haft en osäker, skör barndom. Barn med psykopatiska tendenser kommer då utveckla psykopati. I vuxen ålder kan man inget göra åt det, men ett litet barn som har en mer följsam hjärna kan lära sej vad som är tillåtet eller ej. Men de kommer aldrig lära sej empati. Psykopater härmar vanliga människor och kan på så sätt ta sej fram i livet.
    ——
    Den här dåren i inlägget är en livsfarlig kriminell psykopat och det är högst anmärkningsvärt att han har fått fortsätta utan att nån har kastat ut honom, trots utvisningsdom.

    För att slippa såna individer (vi har nog med våra egna) bör man ha gränskontroller. Plus att man, som du och jag har nämnt, ta hit kvotflyktingar i stället.

    // Kao

   • Usch!!! Så kan man inte bete sej som stat innan nån ens är anklagad eller misstänkt för nåt brott. En sån samhällsutveckling vill jag inte se. Den kan missbrukas å det grövsta och drabba alla medborgare i Sverige.
    *hualigen*
    // Kao

   • Det tänker jag inte skriva här. Det får räcka med att jag tycker han är en orm. Det säger nog det mesta.

    // Kao

   • Jag tror dig och är inte förvånad över din åsikt. Om du vill berätta anonymt har jag ett gratis Protonmail-konto där konversationer enkelt kan krypteras. Skaffar du ett sådant och skickar mig adressen här så kan vi sedan diskutera saken anonymt.

   • Djuret? Lömsk och opålitlig, kan hugga i situationer då man minst av allt anar det. Trampar man på den får man kanske skylla sej själv. Men även om man inte gör det så kan man ändå bli biten.
    Hur skulle du själv vilja beskriva en orm?
    🙂
    // Kao

 3. Tycker det här visar hur Sverige är och agerar för det mesta mesigt och tycka synd om mentalitet.. Stackars lille mannen han kan ju råka illa ut i sitt hemland.. Bättre han får stanna här och göra vad han vill han behöver ju hjälp han har ju haft det svårt stackaren..
  Ja så låter det och är för det mesta och jag vidhåller, alla invandrare oavsett var dom kommer ifrån har mist sin rätt att stanna här om och när dom begår brott..
  Så med andra ord ut med skiten bara och sluta gulla…
  verkställ dom omedelbart och låt dom inte (Hinna gå under jorden och gömma sig)

  • Tycker exakt som du. Mesigheten kommer stå oss dyrt i framtiden om inte gull-tanterna på HVB-hemmen och i debatten tar sitt förnuft till fånga.

   Vill att man i stället inför ett kvotsystem där man åker till flyktinglägren och väljer ut de krigsflyktingar som har bäst chans att klara sej här. Främst kvinnor med små barn. Det är alltid kvinnorna som först skaffar jobb och utbildning och integreras i samhället. De kvinnor som kommer hit med en man trycks ofta ner och tvingas leva som man gjorde i hemlandet enligt gamla religiösa, kulturella och mansdominerade normer därifrån.

   Har man begått brott här som tack för att man fått en fristad här, så tycker jag också att man omedelbart ska ut härifrån.

   // Kao

   • Ska titta in hos dej snart.Idag eller endera dagen. Har massor att göra, letar efter en lokal för dopgästerna inför dopet i juli. // Kao

   • Åhhh vad trevligt det låter jaha har varit på två olika dop för inte så länge sedan, håller tummarna att du hittar lokal kram Nicki..

   • Idag fick jag äntligen tag på ett par av de motvilliga kärringarna i kvartersrådet. Men allt är inte klart ännu…..det är helt otroligt!

    Förhoppningsvid blir dopet 11 augusti. Då är bebben 9 månader och kommer nästan kunna gå själv fram till dopfunten 🙂

    // Kao
    (PS. Lovar att jag ska gå in på din sida och även kolla mina andra följare endera dan, men fastnar på en massa annat hela tiden)

   • Hoppas ni får ett riktigt fint dop och att vädret visar sig från sin bästa sida den dagen.. Och titta in hos mig det gör du när du har tid och lust, jag brukar skriva i min blogg ibland att jag besvarar kommentarer hos mig själv eller hos andra när jag har just tid eller lust för annars kan det lätt förvandlas till ett tvång. Ha en riktigt härlig lördag nu själv ska jag vara barnvakt 😃👍 😊 kram Nicki

   • Tack detsamma. / Dopet har skjutits upp till 11e augusti pga problem med lokal efteråt. Det blir ca 70 gäster 🙂

    Kram// Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s