Trump Ger Sej Inte Förrän Han Har Startat Ännu Ett Krig // Kao

Den avskyvärda narcissistiska psykopaten Donald Trump måste återigen visa sin makt (och göda USAs vapenindustri) med ytterligare ett krig.

Denna gång ger han sej på Iran, vilket kommer bli mycket värre än han har tänkt sej. Iran är en stormakt, sett ur regionens ögon. Genom ett aggressivt twittrande ger Trump sej på landet – och hans hökar skyddar honom.

Trumps allierade i Mellanöstern = Saudiarabien och Israel, gnuggar naturligtvis händerna.

https://www.expressen.se/kronikorer/frida-stranne/iran-viker-sig-inte-lika-latt-som-andra-gjort/

9 svar till “Trump Ger Sej Inte Förrän Han Har Startat Ännu Ett Krig // Kao

 1. Det där är bara ett genomskinligt spel som Trump tror på och säkert många går på. Han gör det med vilket land han än ska besöka för att tillfredsställa sina supportrar. Se på mig! Jag är en tuff stor tupp som ska ut och slåss för er. Se på min fina tuppkam! America first! Efteråt vill han få det att se ut som om han dominerat motståndaren och gynnat USA.

  Skulle alla länder i världen ignorera dåligt beteende, ex. sätta upp tullmur mot USA och Israel och be USA:s och Israels folk att välja mentalt friskt ledarskap så skulle säkert beteendet sluta tvärt.

  • ”Be folk att välja…” skriver du. De är indoktrinerade, hjärntvättade och kan därför inte välja.
   —–
   Trump balanserar på kanten till väpnad konflikt med sitt skitsnack. En sån individ som han har noll konsekvenstänk. Han är livsfarlig. Liksom Netanjahu är ytterst farlig i Mellanösternregionen.

   // Kao

   • Det finns krafter som nu stärks. Många är på väg att vakna upp ur hjärntvätten, både USA:s folk och Israels folk. Snart kommer hunden vifta med svansen, istället för att svansen viftar med hunden.

   • Vi får se vad som händer. Bara 1,5 månad kvar till valet. Jag fruktar att det blir total kalabalik och att vi kommer tvingas leva under ett högerstyre under minst en mandatperiod. Antagligen kommer M gå ihop med SD och KD (om inte dessa åker ut). Eller så blir det som i Per Wahlöös lilla bok ”stålsprånget” = att S och M kommer gå ihop…..

    // Kao

   • Det värsta är att en röst på Vet.Partiet kan vara en röst för papperskorgen eftersom ni inte är tillräckligt många och att folk inte ens vet att ni existerar. / Se till att ni även finns synliga i kommun- och landsting. Åtminstone kan jag lägga min röst där. Sthlm stad.

    // Kao

   • Det är sant Kao och Vetenskapliga partiet respekterar alla människor som helt riktigt påpekar detta. Därför går vi till val genom namnet Valsamverkanspartiet där alla andra partier som behöver valsamverka är varmt välkomna.

    Ett annat argument för att rösta på oss idag är att det i Svensk politik mest käbblas och positioneras i olika absurda motpositioner och makabra politiska utspel. Detta skapar inte enhet, men enbart förvirring i vår nation, istället för att man tillsammans försöker lösa olka sakfrågor brett och prestigelöst med effektivitet. Då kan man skicka en signal genom sin röst, även om den inte leder till ett mandat.

    Rösten blir då en slags isbit innanför tröjan för etablissemanget och varje person du själv kan övertyga om detta blir ytterligare en isbit i tröjan på etablissemanget.

    Man kan även påverka genom att meddela ex. Fi, KP, SKP och MP att man tänker rösta på Valsamverkanspartiet och be dem att valsamverka val om de vill ha en chans att få ens röst. Det kan man se som ett sprut från en vattenpistol, så att de vaknar upp ur sin slummer i sommarvärmen. 🙂

    Hade jag bott i Stockholm hade jag kunnat vara din kandidat där, men kanske du har tur och polletten trillar ned på någon Stockholmare innan valet så att du kan rösta på oss även där? Man kan alltid hoppas.

   • Skulle gärna (som jag skrivit här flera ggr förut) engagera mej i våra ungas bostadsproblem. Och i kriminalpolitiken, som jag också har skrivit förut. Dessa 2 ämnen är allra viktigast för mig att engagera mig i.

    Samt i inv./flykt.-politiken som jag idag tycker är fullständigt vansinnig och endast följer populistiska nycker för att skaffa väljare. Ett vacklande hit och dit.
    Skicka en länk till partiets flykting- och bostadspolitik. Helst inte så vansinnigt långt med en massa länkar. Kort och koncist, tack.

    // Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s