En Sunkig Pervers Man // Kao

Ingen kan väl ha undgått att läsa om engla-mördaren Anders Eklund och hans usla personlighet. Så här såg det ut i hans liv och i hans lägenhet då polisen undersökte den:

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/7l71P8/samlade-pa-trosor

Om du inte har sett detta ytterst intressanta polisförhör med kräket, så gör det nu och upptäck både ondska och komplett dumhet. En pervers och ytterst farlig idiot. Man kan undra vad som gick fel när han föddes. Helt klart har han inte alla hästar hemma:

https://www.youtube.com/watch?v=kPcIN6PsYFo

4 svar till “En Sunkig Pervers Man // Kao

  • En bra fråga. / Ändå dräller det av kvinnor som besöker honom i fängelset. Dessa sjuka individer kallas ”hybristofiler” (googla på det).

   Såg du förhöret? Det är så att jag nästan blir generad å hans vägnar. För atthan är så himla korkad.

   Kram
   Kao

   • Nej tyvärr har jag inte sett förhöret Vad sjukt med sådana kvinnor verkar vara samma hos Peter Madsen suck mänskligheten är verkligen konstig.. Har tittat på efterlyst och dokumentären som var efter det med den så kallade Arbogakvinnan, tittade även på dokumentären som började igår..Kram…

   • Förhöret med riksäcklet Anders Eklund finns i länk nr 2 i inlägget. Ca 20 minuter att bli ännu mer förvånad över hur krokad nån kan vara. Och dessutom livsfarlig för kvinnor. / Alla sex delar om arbogakvinnan finns på SVT Play.
    🙂
    // Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s