Krimhörnan: Livstidsdömda Johanna Möller Dödshotar Nu Inifrån Fängelset // Kao

Livstidsdömda psykopaten och mördaren Johanna Möller hotar nu till höger och vänster folk från sin dödslista, dem hon anser har gett henne problem. Bland annat sin egen mamma, som blev svårt skadad – och åklagaren Jessica Wenna. Otroligt:

(Klicka på rubriken)

https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/moller-anklagas-for-dodsorder-mot-mamman-inifran-fangelset/

14 svar till “Krimhörnan: Livstidsdömda Johanna Möller Dödshotar Nu Inifrån Fängelset // Kao

 1. Hon har tydligen inte lärt sig ngt alls utan kör på i vanlig ordning. Kanske fattar hon ej att man kan bli dömd för saker man gör även l fängelse eller så skiter hon i det. Tror på det sistnämnda.

  • Hej. Kul att du hittade hit. 🙂
   Ja, hon skiter nog i det mesta nu. Hon är ju helt galen! Tror hon är rosenrasande och först nu inser att hon faktiskt har fått livstid. En narcissistisk psykopat i all sin glans. De enda känslor en sån individ kan känna är hat, vrede, svartsjuka och avundsjuka. // Kao

   • Hon saknar all form av självinsikt. Hennes personlighet (psykopatin) och personlighetsstörning (narcissismen) hindrar det. Men hon är ju inte sjuk, ”bara”svårt störd, så hon lär ju förstå vad psykologer och plitar säger till henne. Men hon äger inget rättsmedvetande, så hon skiter i vad alla andra säger. Det är alltid andra det är fel på – och som enligt henne har satt käppar i hjulet för henne.

    Att andra, även hennes egna barn, faller som käglor kring henne är inte hennes fel enligt henne själv. En riktigt ruggig människa (har träffat såna själv).

    Tur att hon sitter där hon sitter, men än har vi inte hört sista ordet från henne. Var så säker.

    // Kao

   • Ungefär samma slutsatser har jag dragit 🙂
    Och nej, det har vi inte. Det lär dyka upp artiklar då och då när hon varit bråkig, kanske lyckas dupera nån medfånge eller vakt och få dom till dumheter. Skulle inte förvåna mig om hon gifter sig heller med nån brevvän. Nä vi får nog vara öppna för allt när det gäller henne 🙂

   • Ja, vi och världen kommer nog aldrig slippa henne :-). Värst bara för hennes mamma och övriga släkt. Hennes mamma lever under dödshot och många fler står på Johanna Möllers dödslista. Inte minst den suveräna åklagaren Jessica Wenna, som visste hur man skulle ta en psykopat i en rättegång.
    Ja, kanske nån horny karl skulle lockas av henne, man vet aldrig. // Kao

   • Jo då, de är ju offrena i grytan Johanna kokat ihop i en väldigt stor kastrull. Det finns ju tokiga tjejer som skriver drösvis till snabbarna som är dömda till livstid så måste finnas några lika tossiga killar till Johanna också men vi får väl se framöver om jag får rätt. Förhoppningsvis får hon inte sin blivande kille till att uppsöka folk som ”sårat” henne.

   • Ja, man kan ju hoppas att hennes hittills inte så charmerande sidor hon har visat lockar till sej nån idiot. Men man vet aldrig. // Kao

   • Dessvärre finns hon och går rakt in i kriminalhistorien. 2 mord, 1 mordförsök, sexorgie med ensamkommande som följer av misshandel av grabbarna, drar in sina barn i allt det bisarra, fått de att eventuellt deltaga i det första mordet, försöker sätta dit dom för det andra osv så förstår att du frågar dig själv den frågan 🙂

   • Ruggig, vår nya rikshäxa. Jag tror ju inte att dessa historier är det första JM har gjort. T.ex undrar jag om fosterbarnet som dog och den äldre mannen som mördades på en p-plats i E-tuna. Han hade visst fingrarna i asylbranschsburken. Vet ej om det mordet klarades upp. Vet du?
    Sen kan det ha hänt saker innan dess också, som vi inte känner till.
    // Kao

   • Behöver lite mer detaljer för, dessutom är jag sjuk just nu och feberyrar eventuellt, om dessa offer för att säga om jag känner till dom. Har du fup på dom? Eller namn? Kan vara värt luska lite kring detta 🙂

   • Oj, hoppas du blir frisk snart!
    Nej, jag vet inte ens vad dessa personer heter. Ska se om man kan luska fram något på nätet om vilka ärenden polisen i Västmanland/Södermanland kan hålla på med i frågan. Har däremot kollat massor med statistik från Sjöräddningen och död barn 2009-2010 och drunkningar men de går inte ut med namn och jag vet ju inte vad barnet hette eller om JM hade hand om det när det drunknade.
    // Kao

   • Anki Möller nämner fosterbarnet i ett polisförhör som du har i en av dina länkar. Det är ca 20-30 rader.
    // Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s