Orsaken Till Avsaknad Av Bilder På Bloggen // Kao

För en massa år sen stals min gamla mobil under en lägenhetsvisning, tror det var 2012 – och därmed många bilder från flera resor. Inte minst Sri Lanka och Maldiverna 2011. Många bilder hade jag inte hunnit överföra till datorn. Då var jag dessutom ÄNNU mer okunnig om datorer än vad jag är nu – och det säger en hel del.

Köpte en nygammal mobil när den gamla stals men som var helt värdelös och gick inte ens att överföra bilder till datorn med. Idag har använder jag den enbart som väckningssignal 🙂

Men så fick jag en supermobil i födelsedagspresent (Huwaei 2018) nu i mitten av December, men jag kan ännu inte utnyttja allt den har att ge. Jag ger mej till tåls så länge. Då och då kommer Lilla Familjen hit och jag får lära mej mer och mer om nya mobilen för varje gång.

(Jag är ganska trögfattad numera, särskilt när det gäller teknik, men när jag väl har lärt mej nåt så sitter det som en smäck!)

Så småningom dyker det upp nytagna bilder upp här.

Dagens unga är upplärda med internet sen barnsben. I skolan. Men jag har aldrig gått nån kurs i data och är alltså helt självlärd från grunden (från ca 2006 och framåt). Det tog många år för att hinna ikapp – ja, jag är inte där ännu. Kan rota fram en massa info från nätet, till exempel brottsutredningar, pdf.filer och rättegångsförhör osv. Men inte skicka ett mms med nya mobilen…..

Min dotter tittar på mej som jag vore ett Ufo när jag frågar om saker som hon vet sen hon var barn.

😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s