Sånt Här Kan Inte Ens Polisen Värja Sej Mot // Kao

Poliserna har fått lära sej om många tänkbara scenarier från polishögskolan. Däribland död, mord och styckmord. De har tillgång till kamratstöd och debriefing, men somliga saker går inte ens att föreställa sej. T.ex sånt som detta i länken nedan.

Här berättar poliserna själva vad som mötte dem i villan i Bjärred för ett år sen. Läs detta från polisernas egen tidning och fatta vad den yrkesgruppen tvingas utstå ibland:

https://tidningensvenskpolis.se/arkiv/hallarsida-artiklar/2019/nr-1-2019/vad-fan-ar-det-vi-har-sett/

11 svar till “Sånt Här Kan Inte Ens Polisen Värja Sej Mot // Kao

 1. Den där händelsen minns jag. Att vara polis är ett ansvarsfullt och säkert ofta mycket jobbigt arbete.
  Du verkar fascinerad av att läsa och skriva om brott och sånt här. Hur kommer det sig? Jag skulle aldrig ens tänka på att ldet går att äsa Polistidningen.

  • Väldigt många jobbar med brott och straff – poliser, advokater, åklagare, psykologer etc etc. Även många andra är intresserade av olika grad, har jag förstått. Många teve- och radioprogram i ämnet.

   Har arbetat med missbrukare och kriminella en hel del. Läste jag bl.a kriminologi och rättssociologi i slutet av 70-talet. (I delkursen kriminalstatistik hade jag bl.a Leif GW Persson som föreläsare och det jag kan om statistik har jag lärt mej av honom). 🙂

   På 90-talet psykoterapi steg ett. Runt millenieskiftet gick jag en 3-årig kbt-terapeututbildning. Så ja, jag är mkt intresserad av människor, mest på det psykologiska planet. Personlighetsstörningar. Barns hemförhållanden och utveckling.

   Intressantast är det förebyggande arbetet mot missbruk och kriminalitet, tycker jag.

   Polistidningen läste jag för första gången på evigheter igår efter ett länktips från en annan person om just det här fallet. Det står mycket intressant att läsa där, för en sån som jag med såna intressen, så det blir nog att jag läser mer där framöver.

   // Kao

 2. Ja att dom bara orkar med sitt arbete det är helt otroligt.. Jag skulle absolut inte klara av det så tur att dom som orkar jobba med sådant finns till för oss.. Ha en fin helg nu Kao kram//Nicki

 3. Det finns värre saker än en snabb död. Så tänker jag.

  Tänk de som lemlestats p.g.a. de krig, som många poliser röstar för varje val!

  Eller de som fötts med missbildningar p.g.a. Agent Orange eller utarmat uran, som också det stöds av många poliser när de röstar varje val! Partierna de röstar på fjäskar för det land som är det mest kriminella företag som någonsin existerat på planeten.

  Eller tänk på alla poliser som stödjer den statskupp som förmodligen skett mot Sverige! https://svenanerpalmemordet.blogspot.com/2013/03/na-na-vi-har-san-uppbackning-sa-ni.html

  Palme själv led sannolikt inte alls, men tänk på familjens lidande och allt lidande som EU och globalismen medfört sedan dess i Sverige! Ex. ökad ojämlikhet, ökat antal våldtäkter och andra gängrelaterade våldsbrott.

  Kanske jag skulle bli en bra polis? Vid mönstringen ansåg psykologerna det i alla fall. De ville att jag skulle bli militärpolis.

  • Om du tror att kvävning/strypning är en snabb och smärtfri död så tror du helt fel. Det är extremt ångestskapande och tar mycket längre tid än man kanske kan föreställa sej. Det blir heller inte bättre av att det är de man litar allra mest på i världen som kallblodigt mördar en – ens egna föräldrar. Som dessutom gör det i egenskap av en slags självpåtagen gudsroll, för att dessa inte tycker att barnens eller deras egna liv hade någon, citat: ”egentlig mening”, som föräldrarna skrev i sitt avskedsbrev. Samt att föräldrarna levt i huset i flera månader med sina lömska planer för att sedan mörda sina egna barn och sej själva.

   Man kan inte jämföra det ena mordet med det andra och det måste ha varit extremt jobbigt för poliserna när de upptäckte kropparna. Först pappan hängd (det var hans eget val), sen frun och barnen snyggt (?) nedbäddade i sina sängar.
   —-
   Som du skriver: Palme hann nog knappast fatta vad som hände. Förmodligen var han bortom all räddning redan innan han nådde marken.
   ——
   Ja, de efterlevandes lidande är det inte ofta folk tänker på.
   —–
   Haha! Min pappa var faktiskt MP under 2a världskriget. I Ottawa excercerade han tyska krigsfångar och han var i London under Blitzen.

   Du hade säkert blivit en bra MP 😉

   // Kao

   • OK. Ingenting kan väl bli värre än Trump i USA. Eller kan det det? Hm, troligen.

    Iofs tror jag att den inom en snar framtid kan bli mycket värre än vad vi nu kan föreställa oss. Kommer bero på en kombo av stor flykting/invandring i Sverige kontra de som bor här och inte begriper ett dugg om VARFÖR det blir så – och som vanligt skyller på just invandringen. Plus den superråa kapitalismen som inte skyr några medel och heller inte ser några faror. För egen del, alltså.

    PLus naturligtvis miljön.

    Detta är bara början till något mycket värre. Det tror jag.

    Dessutom är det smart uträknat, utan att jag för den skull inte vill kallas konspirationsteoretisk – jag har en HYPOTES och den är klart gångbar efter att ha läst mil av info från otaliga källor.. Detta är något helt annat. Jag kom, jag ser, jag fattar!

    // Kao

    // Kao

   • Hur bra det blir i framtiden hänger mycket på USA:s folk. Att de slutar betrakta fulmedierna, samtalar med varandra, lär varandra hur medierna ljuger vilseleder mörkar och bedrar dem, samt att de engagerar sig politiskt, men även överger religionen för vetenskapen, samt förstår ”The Most Important Vidio You Will Ever See”. Nyateismen är en ny rörelse i USA med potential att minska konflikter, tror jag.

    Det går att rädda Sverige, och världen tror jag, men INTE genom onödiga konflikter människor emellan, mellan partier, kulturer, religioner, sekter och klasser. Vetenskaplig metod och en genuin vilja att söka den evidenta saningen kan ena oss, tror jag.

    Det är min uppfattning att många människor är anti-EU och anti-globalism, i alla fall de som är insatta i frågan. De förstår ofta hur de själva och samhället förlorat på eländet de senaste 30 åren.

    Som det ser ut så tror jag att folket behöver skaffa sig flera bra nya valsamverkande partier som de sedan väljer in, eftersom de partier som finns inte representerar folkviljan särskilt väl, samt detta floskelfyllda käbblande tyckande utan underbyggnad, draget rakt ur arslet.

    Jag tror dessutom att vi måste göra som Kanada och Danmark, om vi vill undvika bekymmer, d.v.s. ställa krav på de som ges uppehållstillstånd, asyl eller vill bli medborgare! Inget djävla daltande med våldsverkare, våldtäktsmän eller terrorister, eller folk som ser ner på svensk kultur och svenskar, som idag. Ingen diskriminering av svenskar heller genom ”positiv särbehandling”. Där har SD helt rätt.

    Vänsterpartiet har rätt i att vi bör skapa ett mer jämlikt samhälle, MEN jag anser INTE att V-politiken är att rädda Sverige så länge vi inte lämnar EU först. Då är det tvärtom skadligt för oss att föra V-politik.

    Jag anser att vi bör göra som SD vill så snabbt som möjligt, som både V och SD vill i EU frågan, d.v.s. gå ur, därefter göra som Vänsterpartiet vill, men inom en nationell SD-ram. D.v.s. vänsternationalism, såsom Palme, FNL, ANC bedrev.

    Samtidigt blir jag besviken på alla glåpord ifrån Vänsterpartiet mot SD. Jag har själv blivit utsatt för detta klandervärda elände och känner därför sympati med SD och Åkesson. Det finns plats för starka ord, ex. mot mördare och krigshetsare, men inte mot SD. De har röstat för fred. Han som förmodligen mörade Palme är med i Moderaterna, INTE i SD.

    Hövlighet är i övrigt rätt väg. Det är svårt och jag är ofta imponerad av hur Åkesson biter ihop, visar sin besvikelse, men inte ger tillbaka. Jag vet inte om jag alltid skulle klara det så snyggt som han. Det är imponerande att se.

    Nu till det allra viktigate. Miljön, där inget Riksdagsparti duger. Den gynnas av att avsluta globalisering och migration också. Det minskar transporter till ett kallt arktiskt högkonsumerande klimat och minskar spridningen av barnavlande kulturer som är ett mycket stort hot mot miljön vart än de slår sig ned. (Sänker CO2 automatiskt).

    Om man avlar barn likt kaniner så fyller man planeten med människor på fåtalet generationer. Sänker man population och behåller standardnivån så sänker man även CO2.

    Vetenskapen pekar på att den misär som överbefolkning skapar, genom miljöförstöring, svält och konflikter, kan bli mycket värre än man tror, eftersom de sannolikt kommer innehålla långsam död genom lemlästning, p.g.a. att kanibaler ofta vill att köttet de fått tag på ska vara färskt längre tid. Då kan du snacka om lidande, jämfört med några sekunders panik.

    Kanske din hypotes sammanfaller väl med fakta från otaliga källor, om det är bra och trovärdiga källor? Jag ser fram emot din väl underbyggda hypotes.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s